akvilyte,tavo tortai abu grazus,celiulitas tikrai nelabai matosi,bet matosi kad mase iskociota plonokai,todel taip ir yra,as pati ja kocioju vos ne permatomai,todel pas mane irgi tokie celiulitiniai gaunasi.Oranzinio spalva labai grazi,kringeliu noretusi mazesniu,bet zinau,kai ziuri i torta ir i nuotrauka tai jie visai kitaip atrodo,o taip tai tikrai saunu...
ir nesivelkit i diskusijas,nes vel iseisiu maziausiai menesiui nemegstu kai tema pavercia diskusiju objektu..ir nematysit mano pilieskuria einu kaip tik statyti
Tortikas, medutis su grietinėlės ir rududu kremais, riešutais, MMG.
QUOTE(neli @ 2010 08 06, 09:29)
Wow koks nematytas ir įdomus
QUOTE(wingaile @ 2010 08 06, 09:13)
ne profesionalė as, bet taip kazkaip galvoju
nu jo tie užrašai tai man nesekas ir išsipaišiau ant torto , bet vistiek... nu su laiku
QUOTE(daividija @ 2010 08 06, 09:19)
nematysit mano pilieskuria einu kaip tik statyti
labai įdomu, nes aš kitam savaitgaliui savo martelei turiu pilaitę fynsesių padaryt minčių ir lūkesčių lemonas, bet konkrečios vizijos jokios
QUOTE(neli @ 2010 08 06, 09:29)
Tortikas, medutis su grietinėlės ir rududu kremais, riešutais, MMG.
man tas juodas kaspinas bauginantis
Reikia pagalbos....Nebezinau, kuri rase,ir ar sioj temoj, kad nepatinka tortas snikersas del zemes riesutu
Bet kepe pagal save...su migdoliniais riesutais ir rafaelo biskvitais....
Nu niekaip neatrandu kur tai buvo parasyta ir kas autore....
Labai prasau....apsireiksti tos kepejeles kuri ji kepe reikia tikslesnio receptuko...
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 08 06, 10:45)
Reikia pagalbos....Nebezinau, kuri rase,ir ar sioj temoj, kad nepatinka tortas snikersas del zemes riesutu
Labai prasau....apsireiksti tos kepejeles kuri ji kepe reikia tikslesnio receptuko...
kreipkis i olesta
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 06, 10:51)
kreipkis i olesta
aciu....
kreipsiuos tiesiai i ja...
akvilyte o man tas krikstynu laabai patiko! tiesiog jis man pasirode labai mielas, as kaip tik ruosiuosi sunelio krikstynoms, tai turbut kopinsiu aisku lipdyt meskiuku nemoku, tai reiks kazka kito galvot...
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 08 06, 10:45)
as kepiau snikersa tai su lazdyno riesutais dariau tai skanu labai o del biskvito tai daryk koks ir priklauso nes jis labai skanus gaunasi jei jau man itiko tokiai isrankiai ir net patiko labai.
imetu as tortika pasijuokimui Tortas Pasaka su jogurtinio varskes kremu ir konservuotais vaisiais puosta grietinele, gelytes MMG ir pastilazas Pirma karta dzibavau torta ir man tai pasirode nelengva, dzibavimo gale jau buvau zalia kaip srekas viskas tirpo ir nuo sonu krito nors nepasakyciau, kad dabar didieji karsciai zodziu galit garsiai juoktis
QUOTE(DaivaVe @ 2010 08 06, 13:47)
imetu as tortika pasijuokimui Tortas Pasaka su jogurtinio varskes kremu ir konservuotais vaisiais puosta grietinele, gelytes MMG ir pastilazas Pirma karta dzibavau torta ir man tai pasirode nelengva, dzibavimo gale jau buvau zalia kaip srekas viskas tirpo ir nuo sonu krito nors nepasakyciau, kad dabar didieji karsciai zodziu galit garsiai juoktis
o man gražu
QUOTE(DaivaVe @ 2010 08 06, 13:47)
imetu as tortika pasijuokimui
nu kaip man tos pievelės patinka tik gėlių viduriukų baltų norėtųsi atšviestų truputį