Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(akvilyte @ 2010 08 05, 17:26)
ne su maišeliu  g.gif o tai tiesiog baltymą su cukrum ir rūgštele išplakt ir viskas?? ar reik beze daryt  g.gif
Papildyta:

gal gali įmest savo paišytą tortą kokį   ax.gif

čia paišyta su teptuku 4u.gif realiai kringeliai buvo ryškesni, bet ant foto nesimato 4u.gif su maišeliu darau, kai nereikia konkretaus rašto, arba siuvinėjimui 4u.gif jei reikia kažko gražaus, arba užrašyt vardą - tada su teptuku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 05 rugpjūčio 2010 - 17:36
Laba diena,
nesu konditerė profesionalė, bet stipriai prijaučianti viskas kas saldu ir, žinoma, gražu. kartais pati ką nors iškepu, stengiuosi kad atrodytų gražiai, bet gaunasi kaip gaunasi smile.gif Nuolat seku Jūsų temą, sakau gal ir man apsireikšti su kukliu, bet mielu, sau gimimo dienos proga pasidovanotu tortuku. Paprastu, bet labai mielu man asmeniškai smile.gif

Napoleonas pagal Wingaile, MMG

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 05 rugpjūčio 2010 - 21:10
QUOTE(naitas @ 2010 08 05, 17:18)

gal kas atneš tortą...  essen.gif

noretumet......matei kas kilo del mano torto.... blink.gif blink.gif blink.gif daugiau nerodysiu..... schmoll.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 05, 17:50)
lotuliukas.gif prašom narstyt  lotuliukas.gif  čia šiandien dariau du normalius tortus. bet vakare reiks juos damušt.. o čia kas gavos iš likučių  lotuliukas.gif kokio pusės kilo toršiukas  lotuliukas.gif

nugis dailiai atrodo tavo likučiu tortas......tos bangeles šonuose gražiai žiurisi.....

QUOTE(simisimi84 @ 2010 08 05, 22:08)
Laba diena,
nesu konditerė profesionalė, bet stipriai prijaučianti viskas kas saldu ir, žinoma, gražu. kartais pati ką nors iškepu, stengiuosi kad atrodytų gražiai, bet gaunasi kaip gaunasi smile.gif Nuolat seku Jūsų temą, sakau gal ir man apsireikšti su kukliu, bet mielu, sau gimimo dienos proga pasidovanotu tortuku. Paprastu, bet labai mielu man asmeniškai smile.gif

mielas torčiukas...truputy nelygumu yra,bet ne tame esme.....su laiku ju tikiu nebus.....o pjuvis kaip skaniai atrodo...nooooooriuuuuuuu..... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2010 08 05, 21:08)
sakau gal ir man apsireikšti su kukliu, bet mielu, sau gimimo dienos proga pasidovanotu tortuku. Paprastu, bet labai mielu man asmeniškai smile.gif

Napoleonas pagal Wingaile, MMG

Sakyciau ganetinai plonai mase iskociota ir palyginus graziai uzsidenge g.gif As nedristu plonai kocioti, man tada plysta, kai dengiu blink.gif
Simpatulka tavo tortas smile.gif
Nors napaleonas nera man pats skaniausias, bet sis atrodo skanus turetu buti user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 05 rugpjūčio 2010 - 21:39
QUOTE(simisimi84 @ 2010 08 05, 22:08)
Paprastu, bet labai mielu man asmeniškai smile.gif

man tai va tokie paprastučiai visada arčiau dūšios wub.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 08 05, 22:16)
.tos bangeles šonuose gražiai žiurisi.....

diedas sako o čia nesigavo išlygint lotuliukas.gif doh.gif sakau tūndra tu.. čia dar sunkiau buvo padaryt nei lygiai uždėt lotuliukas.gif ačiū 4u.gif

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 05, 22:38)
bet sis atrodo skanus turetu buti 

man sausokas atrodo g.gif mano močiutė nerealų napaleoną kepa essen.gif šlapias toks.. apsiryjimas doh.gif

nu čia nešu savo du blynus unsure.gif

ale morenginis, kuris bijau kad neišsileistų unsure.gif nes įtartinai žemėt pradėjo unsure.gif mmg ir pirmą kart aisingas unsure.gif kažkaip natūroj tie kringeliūškos geriau atrodo... bet gavos ne taip kaip norėjau.... na išoksiu kadanors g.gif
user posted image

ir krikštynom biggrin.gif aptepti buvo kaip priklauso.. šarlote su trupiniaais, paskui dar tik šarlote... o celiulitas vistiek yra doh.gif nu tamsus miškas.... užrašas pati matau kad lievas.. bet ir tai iš trečio karto doh.gif visumoj išvaizda tai man faina.. bet technikos klausimas tai doh.gif

apačia medutis, viršus juodas miškas, mmg....
user posted image

pinigų neėmiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 05, 23:38)

pinigų neėmiau tongue.gif

Labdara uzsiimineji bigsmile.gif
O jei rimtai ...tai grazuciai abu thumbup.gif ,tik man krikstynu torte noretus kaspineliu vienoje eileje,ta prasme vienas po kitu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 05 rugpjūčio 2010 - 22:48
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 08 05, 23:48)
Labdara uzsiimineji  bigsmile.gif

,tik man krikstynu torte noretus kaspineliu vienoje eileje,ta prasme vienas po kitu    rolleyes.gif

lotuliukas.gif tiesiog mokausi biggrin.gif

nekenčiu simetrijos blush2.gif man tik apatinam kaspinui truksta tų galiukų... bet nėr jiem vietos sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 05 rugpjūčio 2010 - 22:51
nu ir ten pykotės smile.gif aš tai dažniausiai patyliu nes laiko neturiu diskutuot, bet va pakomentuosiu pvz akvilytės tortą
tas raudonas man gražus bet norėtųsi smulkesnių kringelių nes man taip gražiau:) bet čia kiekvienam skirtingai gražu, o tas krikštynų tai man tie bantukai ir norėtųsi kad būtų vienas po kitu, bet jei tau nepatinka, tai aišku tavo reikalas. ir dar man nepatiko užrašas ant torto, tiesiog jis man gal nedailus ar kaip pasakyti, nedera kažkaip ir viskas.
o tas geltonas pvz man tai labai gražus smile.gif ir ramunės man gražiai sudėtos.
einu miegot labanaktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 05, 23:38)
man tai va tokie paprastučiai visada arčiau dūšios  wub.gif
diedas sako o čia nesigavo išlygint  lotuliukas.gif  doh.gif sakau tūndra tu.. čia dar sunkiau buvo padaryt nei lygiai uždėt  lotuliukas.gif  ačiū  4u.gif
man sausokas atrodo  g.gif  mano močiutė nerealų napaleoną kepa essen.gif šlapias toks.. apsiryjimas  doh.gif

na, tortas tikrai nebuvo sausas, bet labai standus ir sunkus, drėgnas. Skonis irgi geras. Išvada, kepsiu ne kartą, nes iš daugelio bandytų napoleono receptų, šis pats pačiausias, ne guminis toks 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 05, 22:38)
Sakyciau ganetinai plonai mase iskociota ir palyginus graziai uzsidenge  g.gif  As nedristu plonai kocioti, man tada plysta, kai dengiu  blink.gif
Simpatulka tavo tortas smile.gif
Nors napaleonas nera man pats skaniausias, bet sis atrodo skanus turetu buti  user posted image

masė plona, bet norėtųsi dar plonesnės smile.gif) Niekuomet ji man neplyšta, standi tokia. Ir kočiojant niekur nelimpa, nereikia niekuo pabarstyti, elastinga tokia...
Atsakyti
QUOTE(zuliaska @ 2010 08 06, 00:05)
nu ir ten pykotės smile.gif aš tai dažniausiai patyliu nes laiko neturiu diskutuot, ...

mes ten nesipykom.. as tik norejau pasakyti, kad kritika turi buti konstruktyvi, o ne destruktyvi.. Kad nereikia kritikuoti del kritikos.. O kai kas tai prieme asmeniskai smile.gif
Atsakyti
Simisimi84-koks naimnis gabaliukas thumbup.gif
Akvilyte,viskas gerai,bet tie kaspineliai nesiziuri schmoll.gif
Atsakyti
simisimi84 - dziaugiuosi kad patiko receptukas smile.gif ir tortukas grazus,paprastas,bet toks švelnus mirksiukas.gif
akvilyte - o jei pries rasant ant tortuko raides aisingu pirma kompiuteriu,kad ir wordu graziai uzrasyt,atsispauzdint,o g.gif tada kazkaip ant tortuko isbraizyt ir aisingu apvedziot? g.gif gal gautusi graziau tos raidytės? ne profesionalė as, bet taip kazkaip galvoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 06 rugpjūčio 2010 - 08:13