Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(kirbe @ 2010 08 05, 11:49)
na aš tai taip niekad nedarau......siulyčiau geriau aptepti sviestiniu kremuku plonai ,o dzibuoti beze...tada busi garantuota ,kad nenučiuoš......

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 05, 11:57)
Nova, as dariau su beze, tai namiskiai sake, kad ziauriai saldu ir daugiau nedaryciau. Bet dzipuoti, manau, galima ir su grietineles kremu, ir su sviestiniu. Papuosimu temoje be komentaru maciau labai grazius rastus merginos demonstravo. Gal nereiktu maisyti tu kremu  g.gif  Na nezinau. ax.gif

Aisku smile.gif Dekui, merginos, uz patarimus smile.gif Tortas siaip namu valgymui bus, bet vis tiek noris, kad grazu butu biggrin.gif
Atsakyti
Merginos help! Ar uzteks didelio indelio grietineles, kad apdzibuoti 25 cm skersmens torta? Noriu daryti zolyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 05, 01:08)
Migle79, beprotiskai  thumbup.gif

*monikute*, fantastiskai  thumbup.gif

rugiagele26
, super  thumbup.gif

kirbe
, nuostabu  thumbup.gif 

daividija
, pasakiskai  thumbup.gif
Mergaites, visos nuostabius tortus gaminat. Visos saunuoles

Ciut zodziu nepritrukau karsta.gif

QUOTE(Asseni @ 2010 08 05, 01:54)
Jus garsiai mieluojat.

aišku, čia taip neturėjo būti... bet gavosi.. ir super paaiškina visą situaciją. Mielai meluoja, kad išliktų draugės laugh.gif

QUOTE(Nova @ 2010 08 05, 12:44)
kirbe, sukonkretinsiu - maniau galima aptepti grietinele plakta, kad baltas butu, o is beze dzibuku visokiu padzibinti  biggrin.gif Nes jei visa aptepti beze kremu (turbut galima?), tai man jauciu per saldu butu  doh.gif Ar kaip siulot daryt?

Nein. Jeigu bus toks sluoksnis grietinėlės, kad tortas atrodys baltai, tai beze kaipmat nučiuoš. Tai kam dar ta beze? Tada jau ir grietinėlės dzibukus ant viršaus, ir baigta.

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 05, 12:57)
Nova, as dariau su beze, tai namiskiai sake, kad ziauriai saldu ir daugiau nedaryciau. Bet dzipuoti, manau, galima ir su grietineles kremu, ir su sviestiniu. Papuosimu temoje be komentaru maciau labai grazius rastus merginos demonstravo. Gal nereiktu maisyti tu kremu  g.gif  Na nezinau. ax.gif

citrinos rūgštelės įdėjot? nebus saldu. Taip saldu nebus.

Suaukit, merginos. Niekam čia nereikia advokatų. O ypač be teisės mokslų laugh.gif Nežinau kaip Jūs, bet aš čia ateinu MOKYTIS. Ir draugauti. Jeigu pasakau savo nuomonę, tai manau, kad tai, ką aš pastebiu, pastebi ir kiti (kitos). Problema yra ta, kad dauguma mielai mieluoja, saldžiai.. Na jeigu antras torto aukštas negali būti didesnis už pirmą aukštą, tai joks "taip norėjo" nepadės laugh.gif

Konstruktyvias pastabas juk gaunat ne stovint šalia Jūsų klientui, o iš tokių pačių, kurios MATO tamstelių klaidas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 05 rugpjūčio 2010 - 11:12
QUOTE(naitas @ 2010 08 05, 12:09)
aišku, čia taip neturėjo būti... bet gavosi.. ir super paaiškina visą situaciją. Mielai meluoja, kad išliktų draugės laugh.gif

laugh.gif
Net klaida iveliau lotuliukas.gif

Ne, nu negi bites neduzgia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 05 rugpjūčio 2010 - 11:50
QUOTE(Asseni @ 2010 08 05, 12:34)
Ne, nu negi bites neduzgia g.gif

Nedūzgia schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai pokalbiai su dievu baigti? mastau.gif būdavo anksčiau SM tokios temos.. gan populiarios hihihi.gif

gal kas atneš tortą... essen.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 05, 17:18)
gal kas atneš tortą...  essen.gif

galiu nupyškint savo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 05, 18:20)
galiu nupyškint savo  lotuliukas.gif

prašom nešti lens.gif tuoj kibsim į tortą gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 05, 17:24)
prašom nešti lens.gif tuoj kibsim į tortą  gossip.gif

lotuliukas.gif prašom narstyt lotuliukas.gif čia šiandien dariau du normalius tortus. bet vakare reiks juos damušt.. o čia kas gavos iš likučių lotuliukas.gif kokio pusės kilo toršiukas lotuliukas.gif

gal kas išduosit paslaptį kaip normaliai sudėt ramaškas kad jos kaip puokštė atrodytų g.gif bandžiau pradžioj, bet nesigavo schmoll.gif tai primėčiau bilen kaip... o ir trūkumas buvo.. sakau iš likučių tongue.gif

user posted image

vakare noriu išbandyt su aisingu papaišyt unsure.gif bet bijau... gal kas kokių patarimų pametėtų kaip nesusimaut???
Atsakyti
Nors jau ir savas ant stalo guli, tik kol kas nepapuostas smile.gif bresta...
Nepaisant to, noreciau sio torto is likuciu smile.gif O kas viduje? ax.gif

Kazkur rusu forume maciau, kaip ramuneliu ziedlapius paspaudzia su teptuko koteliu isilgai, kad tokia duobute pasidaro, atseit ziedlapiukai tikresni. Niekad pati nedariau, reiktu pameginti kada. Tokie pavasariski, gaivus atrodo tortai su ramunemis.

O kodel tu nori i puokste jas sudeti? Asmeniskai man labiau patinka kai jos it pievoje pametytos smile.gif Dar drugeliu pora butu neprosal wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eda.dita: 05 rugpjūčio 2010 - 17:03
aš visada ramunių žiedlapius su teptuku dar pasukioju, tada jie tikrai natūralesni atrodo drinks_cheers.gif

dėl aisingo, visada piešiu iš rankos 4u.gif dažniausiai su pačiu ploniausiu teptuku 4u.gif darbo daug, bet...
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 05, 18:03)
O kas viduje?  ax.gif

Kazkur rusu forume maciau, kaip ramuneliu ziedlapius paspaudzia su teptuko koteliu isilgai, kad tokia duobute pasidaro, atseit ziedlapiukai tikresni.

Dar drugeliu pora butu neprosal wink.gif

medučio lakštas, paprasto biskvito nuopjovos, juodo miško biskvito nuopjovos, kelios vyšnios, šokolado pabarsčiau, ir riešutų smulkintų.. viskas ale pertepta su kokias 6 šaukštais plaktos grietinėlės lotuliukas.gif eisim vakarienei paragaut biggrin.gif manua visai skanu bus biggrin.gif

bandžiau ir aš... bet ne mano sugebėjimams schmoll.gif

lotuliukas.gif buvau net penkis padarius, ale ir spalva nepatiko ir šiiap per dideli jis lyginant su ramaškom o ir iš mmg man jie formos nelaiko schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 05, 18:21)
dažniausiai su pačiu ploniausiu teptuku 4u.gif darbo daug, bet...

ne su maišeliu g.gif o tai tiesiog baltymą su cukrum ir rūgštele išplakt ir viskas?? ar reik beze daryt g.gif
Papildyta:
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 05, 18:21)
dažniausiai su pačiu ploniausiu teptuku

gal gali įmest savo paišytą tortą kokį ax.gif
Atsakyti