QUOTE(Asseni @ 2010 08 05, 01:08)
Migle79, beprotiskai
*monikute*, fantastiskai
rugiagele26, super
kirbe, nuostabu
daividija, pasakiskai
Mergaites, visos nuostabius tortus gaminat. Visos saunuoles
Ciut zodziu nepritrukau
QUOTE(Asseni @ 2010 08 05, 01:54)
aišku, čia taip neturėjo būti... bet gavosi.. ir super paaiškina visą situaciją. Mielai meluoja, kad išliktų
draugės
QUOTE(Nova @ 2010 08 05, 12:44)
kirbe, sukonkretinsiu - maniau galima aptepti grietinele plakta, kad baltas butu, o is beze dzibuku visokiu padzibinti
Nes jei visa aptepti beze kremu (turbut galima?), tai man jauciu per saldu butu
Ar kaip siulot daryt?
Nein. Jeigu bus toks sluoksnis grietinėlės, kad tortas atrodys baltai, tai beze kaipmat nučiuoš. Tai kam dar ta beze? Tada jau ir grietinėlės dzibukus ant viršaus, ir baigta.
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 05, 12:57)
Nova, as dariau su beze, tai namiskiai sake, kad ziauriai saldu ir daugiau nedaryciau. Bet dzipuoti, manau, galima ir su grietineles kremu, ir su sviestiniu. Papuosimu temoje be komentaru maciau labai grazius rastus merginos demonstravo. Gal nereiktu maisyti tu kremu
Na nezinau.
citrinos rūgštelės įdėjot? nebus saldu.
Taip saldu nebus.
Suaukit, merginos. Niekam čia nereikia advokatų. O ypač be teisės mokslų
Nežinau kaip Jūs, bet aš čia ateinu MOKYTIS. Ir draugauti. Jeigu pasakau savo nuomonę, tai manau, kad tai, ką aš pastebiu, pastebi ir kiti (kitos). Problema yra ta, kad dauguma mielai mieluoja, saldžiai.. Na jeigu antras torto aukštas negali būti didesnis už pirmą aukštą, tai joks "taip norėjo" nepadės
Konstruktyvias pastabas juk gaunat ne stovint šalia Jūsų klientui, o iš tokių pačių, kurios MATO tamstelių klaidas
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...