Verda diskusijos
Nezinau kaip dar paprasyti kices sugrizti ir paskaityti mano komentara. Nera jis toks negatyvus, kaip jus cia bandote ispusti. Apskritai jis pozityvus, tik issakiau savo nuomone del papuosimo gausos ir tiek. Lygiai kaip ir Jus, as kirbe laikau Mokytoja ir profesionale - ta butent ir pabreziau komentare.
Paskutini karta sakau - kirbes tortas man labai grazus ir kruopsciai padarytas
Tiesa, ir butent tos smulkis gelytes man labai patinka
Gal pabaigiam su ta kritika ir sia diskusija
Pasidariau isvadas ateities komentaru rasymui, gal ir kiti naujokai dabar jau zinos, kad nevalia kritikuoti ar issakyti savo nuomone, kuri greiciausiai nesutaps su kurio nors dalyvio nuomone, sioje temoje profesionalu ar geriau uz tave gebanciu tortus puosti torciukus atzvilgiu
Pagarba visoms
kirbe, aciu uz pagalba man del tortuko darymo. Dar, jei gali, pasakyk ar reikia brinkinti pastiliaza, ar galima iskart lipdyti? Ir dar - kai jis sutvirteja, apdziuna, jis buna labai kietas, luzta, ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Nova @ 2010 08 05, 09:40)
Merginos, kazkur skaiciau berods, bet neuzsirasiau ir pamirsau
, o dabar nerandu - ar galima su beze puosti grietinele aptepta torta? ar reikia sviestiniu kremu aptepti?
Cipciukas rase:
QUOTE
Su beze galika puosti tokius tortus kuriu kreme nera zelatinos,ji didziause jo priese ( tinka kremai is plaktos grietineles be zelatino ,sviestiniai ) ,paprasciausia beze negali liestis su zele nes tuoj pat pavandenyja.