Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 04, 22:08)
O pastiliaza jus darote butent pagal ta recepta, kur virsutineje temoje ir nieko daugiau nededate? Ta prasme kazkur skaiciau, kad i kazkokia mase reiktu deti glicerino  blink.gif , o i kuria - nebepamenu  ax.gif
Ir dar - tuos sidabro miltukus, tam, kad dazyti jais, ant pakuotes parasyta, kad reiktu skiesti su spiritu. Ar galima tokiais dazyti pastiliaza - jis pakankamai atsparus tokiam dazymui?

glicerinas dedasi y MMG....MEAIN MASE SU GLIUKOZES MILTELIAIS.....
O tuos sidabro miltelius drasiai skiesk degtine ir dažyk....nieko neatsitiks tam pastilažui......degtine-spiritas išgaruos ,o blizgesys liks
Atsakyti
kice 4u.gif , su visa pagarba Jums ir Kirbei, pasakau, kad tai nebuvo kritika, tai tik mano nuomone, juolab, kad man tortas tikrai patiko thumbup.gif , tik ziuredama i ji jauciau kazkoki sunkuma, nors regis jei nuimciau ta drapiruote - jis iskart palengvetu. Taciau kirbe jau parase, kad klientas uzsake butent su drapiruote. Nieko cia nepridesi ir neatimsi. Jus teisi, kiekvienas turi savo stiliu, kaip ir kiekvienas turi savo nuomone. As maniau, kad galima issakyti savo nuomone apie tortus, kuriu nuotraukos cia dedamos. Dabar suprantu, kad geriau kartais ir patyleti, pasakyti tik pagyrimus 4u.gif .
Atsprasau jei savo nuomone ka ir izeidziau, tikrai netaikau i profesionalus, o juolab i kritikus. Nei mane cia kas zino, nei man cia norisi kritikuoti vien tik del kritikos.
Papildyta:
aciu labai, kirbe, uz patarima drinks_cheers.gif
Atsakyti
kartais reiktu susilaikyti nuo kritikos.. Nes esme yra ne tai, ar konkreciai Jums patiko tortas..
Atsakyti
Nesipykstam 4u.gif
Esu pavargus tai sakau bendrai visu tortai man patiko,kiekviena savam stiliuj thumbup.gif
O kritika...sugebetume prikibti prie kiekvieno torto,jei tik panoretume g.gif Visu nuomones skirtingos,man sunku kritikuoti,nes as zinau,kad mergaites ideda daug meiles rupescio i kiekviena tortuka,vien del to jie tokie mieli ir grazus wub.gif

Kritika yra vienas menkiausiai suprantamų žmonių bendravimo dalykų, nors vienaip ar kitaip suprantamos jos griebiamasi itin dažnai: nuo „asmeninės nuomonės išsakymo“ iki svaraus indėlio į projekto kūrimą ir tobulinimą. „Kritika“ dangstomi asmeniniai išpuoliai ir net žodinis chuliganizmas.

Jei priimsime klasikinį kritikos apibrėžimą, tai pamatysime, kad pasakymas „kritikuoti lengva“ yra neteisingas. Kritikuoti yra nepaprastai sunku. Štai dalykai, kurie būtini kritikai:

•Labai geras kritikuojamo dalyko išmanymas. Artimas, toks pats ar net geresnis, nei kritikuojamo dalyko kūrėjų.
•Pasiruošimas argumentuoti visus kritikos teiginius ir pagrįsti, kad jie tarnauja kritikuojamo dalyko tobulinimui.
•Aiškus siekis kurti tobulesnį produktą bendram labui.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 08 04, 21:23)
Nes esme yra ne tai, ar konkreciai Jums patiko tortas..

O kame esme? Kam dedamos nuotraukos i si foruma ir konkreciai i sia tema su komentarais? tik, kad paziureti?
Manau autoriui idomus atsiliepimai tiek tiegiami, tiek neigiami.
Beje, kirbes atzvilgiu tikrai neigiamu nera. Jei kazkas paraso, kad jo akimis ziurint kazkokia detale ne itin tinka, tai juk nereiskia, kad del to tortas negrazus, ar kad nuo to autore yra ne profesionale. Anaiptol, pasakymas savo nuomones parodo, kad tortu buvo susidometa, kad i ji isiziureta idemiau. O jau minejau, kad kirbe yra viena is favoriciu, is kurios mokausi.
Jus teisi, kice, man, kaip ir daugumai cia, labai toli iki jos tortu, bet tai nereiskia, kad negalime reiksti savo nuomones, bent jau kaip vartotojai, ne kaip profai tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(*Jonė* @ 2010 08 04, 21:29)
Nesipykstam  4u.gif

*Jonė*, mes ir nesipykstam 4u.gif
As bandau suvokti nuomones sakymo sioje temoje tradicijas, mat esu naujoke siame forume ir imu suprasti ka reikia sakyti ir ko nereikia lotuliukas.gif
Ateityje busiu atsargesne ir patylesiu, kai turesiu savo nuomone, jei tik ji nebus: '' wow, valio, nuostabu, puiku !!! '' biggrin.gif
O mano tortukus prasyciau kritikuoti kuo griezciau, nes tik is jusu pastabu ir mokausi smile.gif
Atsakyti
daividija, koks nerealus tortas su piratu bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Migle79, beprotiskai thumbup.gif

*monikute*, fantastiskai thumbup.gif

rugiagele26
, super thumbup.gif

kirbe
, nuostabu thumbup.gif

daividija
, pasakiskai thumbup.gif

Mergaites, visos nuostabius tortus gaminat. Visos saunuoles

Ciut zodziu nepritrukau karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 08 04, 22:29)

Štai dalykai, kurie būtini kritikai:
•Labai geras kritikuojamo dalyko išmanymas. Artimas, toks pats ar net geresnis, nei kritikuojamo dalyko kūrėjų.
•Pasiruošimas argumentuoti visus kritikos teiginius ir pagrįsti, kad jie tarnauja kritikuojamo dalyko tobulinimui.
•Aiškus siekis kurti tobulesnį produktą bendram labui.[/color]    lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Atsakyti
Sorry uz nebudingus man komentarus, tiesiog diskusija issauke nora butent taip ivertinti darbus.

As vis bandau suvokt kam cia tortai rodomi. ........Va paziurekit kokia as saunuole, sakykit tai garsiai........ ar ? Na nesuprantu

Garantuoju, kad kiekvienam cia idejusiam torta noretusi isgirsti komentara, kritika tai ar ne, nesvarbu. Kiekvienam yra malonu, kad ju tortas nepasimete, o yra pastebetas. Ir nieks nenori buti prilygintas visumai, nes mes kiekvienas esam asmenybe, ir jeigu Jus sakysit, kad as neteisi, vadinasi Jus garsiai mieluojat.

Suprantu, kad idetas darbas, indelis yra ypac svarbus ir nesmagu isgirsti kad kazkam, kazkas nepatiko.

Bet mokejimas daryti ir mokejimas pamatyti tai nera tas pats. Paziurekit kiek yra menininku ir siaip izymiu zmoniu, kurie sukure savo sedevrus pagal kazkieno tai vizija, ideja, turejo tiesiog zmoniu, kurie nebijojo pasakyti savo nuomones.

Cia nera taisykliu ir paryskinta fraze visikai nereikia, kad zmogus, kuris sako savo nuomone privalo moketi daryti/puosti tortus.

Cia yra menas. Ir kas yra grazu vienam, nevisada grazu kitam. Ir sakyti kad kazkieno tai nuomone yra neteisinga tiesiog nelogiska. Tai yra nuomone ir reikia priimti tokia kokia ji yra. Tai padeda kurti tobulesnius darbus.

Dar papildysiu

Butent sioje diskusijoje buvo kalba apie kompozicija. Jeigu tai butu kalba apie konstrukcija ar forma, tada jo, butina zinoti ir moketi tai padaryti tam kad sakyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 05 rugpjūčio 2010 - 00:07
as tai galvoju kritika reik issakyti taip kad jei man netinka kvarbatos,deciau taip ir taip (kazkodel prisiminiau monikutes torta ir olestos komentara) blush2.gif o ne fui koks baisus tortas..kodel?nu spalva negrazi doh.gif lotuliukas.gif ir panasiai...
Atsakyti
Kadangi dabar naktis, tai as drisiu papriestarauti smile.gif Ryte gal but istrinsiu biggrin.gif

Man atrodo,kad mokytis reikia is Mokytoju, kuriu sioje temoje yra ne viena. Tarp ju - ir Kirbe.. Mokytis ne tik kaip tortus daryti, bet ir sugebejimo NEKRITIKUOTI.. Nes atnesam mes, pradedancios, savo koki nors isvargta, celiulitini, slapia tortuka, kuriame pacios tukstancius trukumu matom, o Mokytojos sugeba pagirti, padrasinti.. Pasako - puiku, va ka ir kaip graziai padarei.. Tai pakelia nuotaika, sukelia nora toliau tobuleti, kazka daryti..
Tortu kurimas, kaip tai daro senbuves, yra menas.. o cia jau negalima sakyti - taip teisinga, o taip - ne.. Nes esme yra autoriaus sugebejimas igyvendinti ideja.. savo arba svetima.. jei autorius patenkintas - reiskia kurinys pavyko smile.gif
( man pvz Dzokonda negrazi.. nu nematau as ten grozio, bet negi del to Da Vincis prastas dailininkas pasidare? ) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mmergyte, tai gi tu jau kalbi apie konstruktyvu sprendima, o tam kad patart ar pasakyt ka buciau kitaip darius, reikia moketi tai padaryt.

Dabar grizau atgal ir dar karta perskaiciau ta komentara. Nebuvo ten zodzio baisu, fuj ir pan. Buvo labai graziai issakyta nuomone. T.y bendras kurinio suvokimas

Atsakyti