Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 04, 17:55)
o kokiomis dalimis deti,kurios spalvos daugiau reikia? morkines?

pasidaryk po truputį rozines ir geltonos masės ir pradzioj imk po pusę, o paskui priminkyk kokios atrodo truksta.... man ccia neseniai visai gera spalva gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 04, 18:23)
pasidaryk po truputį rozines ir geltonos masės ir pradzioj imk po pusę, o paskui priminkyk kokios atrodo truksta.... man ccia neseniai visai gera spalva gavosi  4u.gif

drinks_cheers.gif aciukas
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2010 08 04, 15:17)
gražuolis  wub.gif

man tai piratas girtas atrodo  doh.gif  blush2.gif  biggrin.gif

Na,piratai nelabai ir buna blaivi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2010 08 04, 19:17)
gražuolis  wub.gif

man tai piratas girtas atrodo

priklauso laugh.gif papūga taigi blaivi, va ji ir galvoja už jį bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 04, 17:13)

kirbe, tu tik nesupyk, tortas visumoje grazus. As nesu kritike ir profesionale, taciau turiu savo nuomone.

tikrai nesupykau ir pati pritariu tavo nuomonei......pati žinau kas ir ko per daug,bet jau yra kaip yra......truputy perkroviau aš jy.....viskas butu gerai,bet kam aš tas mažas gelytes dejau,tai nežinau....dabar žiuriu y foto ir tikrai jos ten nereikalingos..... doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 08 04, 17:21)

Kirbės torte man tik rozetė ne vietoj lotuliukas.gif  daugiau viskas tvarkoj, na drapiruotė gal ir posiunkiai atrodo, bet visumoj du aukštai torto, tai ir tas sunkumas nublanksta...aš jos jaučiu visai nedėčiau - bereikalingas nevalgomas svoris  ax.gif  bet čia tik mano taupumo problema  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tos drapiruotes butent norejo...... doh.gif

QUOTE(naitas @ 2010 08 04, 17:21)
pritariu šitai nuomonei. Aš irgi žiūriu žiūriu į šitą tortą - gražus, bet kažkas nesueina ,ir viskas.

smile.gif žinau kas nesueina....truputy per daug....jau rašiau ko reikejo nedeti...bet kaip man ten vakar protas rode nežinau..... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ne veltui sakoma ,kas rytas už vakara protingesnis..... lotuliukas.gif
Atsakyti
ai netampysiu liūto uz ūsų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 04 rugpjūčio 2010 - 20:55
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 04, 21:52)
ai netampysiu liūto uz ūsų  cool.gif

jau mačiau...... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
O pastiliaza jus darote butent pagal ta recepta, kur virsutineje temoje ir nieko daugiau nededate? Ta prasme kazkur skaiciau, kad i kazkokia mase reiktu deti glicerino blink.gif , o i kuria - nebepamenu ax.gif
Ir dar - tuos sidabro miltukus, tam, kad dazyti jais, ant pakuotes parasyta, kad reiktu skiesti su spiritu. Ar galima tokiais dazyti pastiliaza - jis pakankamai atsparus tokiam dazymui?
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 04, 17)

kirbe, tu tik nesupyk, tortas visumoje grazus. As nesu kritike ir profesionale, taciau turiu savo nuomone. Tave as priskiriu prie tu profesionaliu, kaip Asseni, Cipsiukas, Olesta, daividija ir kitos, kurios geba kruopsciai puosti tortukus. Todel kai ziuriu i jusu visu puostus tortus, visada ziuriu kritiskiau, tad ir koks bebutu grazus ir tikrai pranasesnis tortas kitu tortu kontekste, taciau kai tik paziurejau i ji man pasirode kazko per daug. Gal ta drapiruote per sunki, gal ant virsaus per daug  papuosimu - nezinau kas, bet man sis pauosimas priduoda tortui sunkumo. Nors pats uzdengimas ir smulkus isdailinimai - fantastiski  thumbup.gif  Idomiausia, kad ziurint kiekviena detale atskirai, jos atrodo nepriekaistingai, o stai kartu - masyvu. Gal tie skaiciukai 55 didoki. Na net nezinau kodel, bet man atrodo per daug detaliu ant virsaus. O siaip ir spalviskai grazus, ir grazus sumanymas  4u.gif

o as su tokia nuomone nesutinku.. Kiekviena puoseja, kaip ir meninke, turi savo stiliu.. Nereikia ne vardo pamatyti - is nuotraukos jau galiu pasakyti autoriu. Kirbes tortai - nepriekaistingi.. Puikiai islaikytos proporcijos, puikus koloritas, visi akcentai vietoj.. Ne vienas dailes/tapybos/ grafikos destytuvas neprikibtu prie tokio "pastatymo" smile.gif
O jos stilius - yra jos stilius smile.gif Tam tikro tipo dekoracijos, sunkios jos ar lengvos - cia jau menininko israiskos priemone.. Juk vienam patinka minimalizmas, kitam - daug smulkiu detaliu, treciam - barokas.. Negalima lyginti kokio Gogeno su Dali ir sakyti, kad vienas gerai tape, o kitas - blogai biggrin.gif
Manau kad cia yra "kritika" del kritikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 04 rugpjūčio 2010 - 21:11
ir ar reikia pastiliaza brinkinti? Jei siandien pasigaminsiu rytoj galesiu daryti figureles, ar geriau siandin pasidaryt? Tortas bus puosiamas penktadieni vakare, o kepamas rytoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 08 04, 22:08)

Ačiu Kice......tu irgi teisi....bet aš nevengiu kritikos ir jos nebijau....kaip Asseni saketai tik skatina tobuleti....o ar sutinku su ja ar ne tai jau mano reikalas.....bet išgirsti kitu nuomone visada ydomu...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 04, 21:42)
tikrai nesupykau ir pati pritariu tavo nuomonei......pati žinau kas ir ko per daug,bet jau yra kaip yra......truputy perkroviau aš jy.....viskas butu gerai,bet kam aš tas mažas gelytes dejau,tai nežinau....dabar žiuriu y foto ir tikrai jos ten nereikalingos..... doh.gif  doh.gif  doh.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tos drapiruotes butent norejo...... doh.gif
smile.gif žinau kas nesueina....truputy per daug....jau rašiau ko reikejo nedeti...bet kaip man ten vakar protas rode nežinau..... doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
ne veltui sakoma ,kas rytas už vakara protingesnis..... lotuliukas.gif

tik jau nepasiduok provokacijom.. ne vienai toli kaip iki menulio iki tavo tortu.. Man - irgi smile.gif
Atsakyti