QUOTE(eda.dita @ 2010 08 04, 18:13)
kirbe, tu tik nesupyk, tortas visumoje grazus. As nesu kritike ir profesionale, taciau turiu savo nuomone. Tave as priskiriu prie tu profesionaliu, kaip Asseni, Cipsiukas, Olesta, daividija ir kitos, kurios geba kruopsciai puosti tortukus. Todel kai ziuriu i jusu visu puostus tortus, visada ziuriu kritiskiau, tad ir koks bebutu grazus ir tikrai pranasesnis tortas kitu tortu kontekste, taciau kai tik paziurejau i ji man pasirode kazko per daug. Gal ta drapiruote per sunki, gal ant virsaus per daug papuosimu - nezinau kas, bet man sis pauosimas priduoda tortui sunkumo. Nors pats uzdengimas ir smulkus isdailinimai - fantastiski

Idomiausia, kad ziurint kiekviena detale atskirai, jos atrodo nepriekaistingai, o stai kartu - masyvu. Gal tie skaiciukai 55 didoki. Na net nezinau kodel, bet man atrodo per daug detaliu ant virsaus. O siaip ir spalviskai grazus, ir grazus sumanymas
pritariu šitai nuomonei. Aš irgi žiūriu žiūriu į šitą tortą - gražus, bet kažkas
nesueina ,ir viskas.
Tačiau... juk yra žmonės, kurie geriau už torto kepėją žino,
ko jie nori . Tai įsivaizduok, papuoši tortą daugiau mažiau pagal dekoro taisykles.. taigi nusivils.. gal ponia norėjo ir drapiruotės, ir didelių rožių, ir aisingo dekoro, ir smulių gėlyčių (o man atrodo, kad arba aisingas, arba gėlytės žiūrėtųsi).. oi vieną turėjau.. išėjo nosį raukydama su tortu.. norėjo
paprasto torto, valgomo. o proga tai 50 metų, išėjimas iš darbo ir kad be gėlių būtų. Žodžiu, viską reikia pabrėžti - kokios svarbios progos, ir koks paprastas tortas turi būti. Apliejau tortą šokoladu, ir apdėjau turtingai šokoladuotom braškėm.. Buvo
per prasta , nes norėjo paprasto... žodžiu

kas moka, tas ir muziką užsako.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...