DAIVIDIJAAAAAAA ko Tu kimbi prie savęs kur nereikia nuostabus tortas, piratas tikras piratas, ir papūga ir ta nulipdyta, nu čia iš fantastikos srities man - žodžiu liuks labai
Kirbės torte man tik rozetė ne vietoj daugiau viskas tvarkoj, na drapiruotė gal ir posiunkiai atrodo, bet visumoj du aukštai torto, tai ir tas sunkumas nublanksta...aš jos jaučiu visai nedėčiau - bereikalingas nevalgomas svoris bet čia tik mano taupumo problema
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 04, 18:13)
kirbe, tu tik nesupyk, tortas visumoje grazus. As nesu kritike ir profesionale, taciau turiu savo nuomone. Tave as priskiriu prie tu profesionaliu, kaip Asseni, Cipsiukas, Olesta, daividija ir kitos, kurios geba kruopsciai puosti tortukus. Todel kai ziuriu i jusu visu puostus tortus, visada ziuriu kritiskiau, tad ir koks bebutu grazus ir tikrai pranasesnis tortas kitu tortu kontekste, taciau kai tik paziurejau i ji man pasirode kazko per daug. Gal ta drapiruote per sunki, gal ant virsaus per daug papuosimu - nezinau kas, bet man sis pauosimas priduoda tortui sunkumo. Nors pats uzdengimas ir smulkus isdailinimai - fantastiski Idomiausia, kad ziurint kiekviena detale atskirai, jos atrodo nepriekaistingai, o stai kartu - masyvu. Gal tie skaiciukai 55 didoki. Na net nezinau kodel, bet man atrodo per daug detaliu ant virsaus. O siaip ir spalviskai grazus, ir grazus sumanymas
pritariu šitai nuomonei. Aš irgi žiūriu žiūriu į šitą tortą - gražus, bet kažkas nesueina ,ir viskas.
Tačiau... juk yra žmonės, kurie geriau už torto kepėją žino, ko jie nori . Tai įsivaizduok, papuoši tortą daugiau mažiau pagal dekoro taisykles.. taigi nusivils.. gal ponia norėjo ir drapiruotės, ir didelių rožių, ir aisingo dekoro, ir smulių gėlyčių (o man atrodo, kad arba aisingas, arba gėlytės žiūrėtųsi).. oi vieną turėjau.. išėjo nosį raukydama su tortu.. norėjo paprasto torto, valgomo. o proga tai 50 metų, išėjimas iš darbo ir kad be gėlių būtų. Žodžiu, viską reikia pabrėžti - kokios svarbios progos, ir koks paprastas tortas turi būti. Apliejau tortą šokoladu, ir apdėjau turtingai šokoladuotom braškėm.. Buvo per prasta , nes norėjo paprasto... žodžiu kas moka, tas ir muziką užsako.
daividija neturiu žodžių ir nebekomentuosiu
aha būna ir taip, ir dar nesileidžia į kalbas
QUOTE(Olesta @ 2010 08 04, 18:23)
žinai, pradedu suprasti forumiečių pasakymus - svarbu, kad užsakovas išėjo patenkitas.
Bet tai iš tikro yra SVARBU. Kiek čia mūsų rengiasi pagal tai, kaip numato taisyklės.. kiek čia mūsų valgo taip, kaip reikalauja teisingo maitinimosi piramidė..
Va c ia vieni is tokiu odos spalvos dazu
bet tikrai ju buna ir daugiau.
bet tikrai ju buna ir daugiau.
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 04, 17:30)
bet cia is amerikos
tik ka parsisiunciau is amerikos nemazai spalvu,bet vat ziopla nepagalvojau paieskoti kuno spalvos. na reikes kaip nors bandyti
aš kūno spalvą išgaunu sumaišius rožinės ir geltonos spalvos mases
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 04, 17:51)
aš kūno spalvą išgaunu sumaišius rožinės ir geltonos spalvos mases
sitas turiu
o kokiomis dalimis deti,kurios spalvos daugiau reikia? morkines?
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 04, 17:55)
As dedu dazu ir maisau ir ziuriu kokia spalva gaunasi. Dedu dramblio kaulo, balta ir lasiuka rozines.
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 08 04, 17:56)
As dedu dazu ir maisau ir ziuriu kokia spalva gaunasi. Dedu dramblio kaulo, balta ir lasiuka rozines.
neturiu dramblio kaulo dazu.
na bandysiu morkine ir geltona
aciu uz info mergaites
QUOTE(daividija @ 2010 08 04, 14:53)
Tortas jogurtinis su zele ir konservuotais abrikosais.
laivo lenteles sokoladine saldainiu mase,piratas pastiliazinis,veliava-vaflis,kitos detales irgi pastiliazas...
laivo lenteles sokoladine saldainiu mase,piratas pastiliazinis,veliava-vaflis,kitos detales irgi pastiliazas...
gražuolis
man tai piratas girtas atrodo