Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Daividija,seniai gavus per užpakly......?koks fainas tortas,o jai matai viskas negerai...... nono.gif
Atsakyti
daividija - labai grazu ir kiek daug darbo ideta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbe @ 2010 08 04, 11:59)
Daividija,seniai gavus per užpakly......?koks fainas tortas,o jai matai viskas negerai...... nono.gif

Nu nera viskas taip blogai,bet jis tikroveje daug grazesnis,reika gal fotografijos kursus palaikyt,kad ismokciau fotografuot daiktus,kazkaip ne taip,ne tuo kampu...ai nervina...kazin vaikas pirato neissigas,norejau toki fun nulipdyt,o gavosi toks scarry doh.gif ,va cia is arciau
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 08 04, 14:53)
doh.gif  doh.gif  doh.gif ismesiu fotika i siukslynaaaa,nu atrodo tragiskai,nors is tikruju tai nera taip baisu kaip atrodo,viskas daug ryskiau verysad.gif
Tortas jogurtinis su zele ir konservuotais abrikosais.
laivo lenteles sokoladine saldainiu mase,piratas pastiliazinis,veliava-vaflis,kitos detales irgi pastiliazas...
Niekada neismoksiu kruopsciai nulipdyt mazas detales. doh.gif

Daividija, koks fainuolis piratas thumbup.gif Viskas labai gražu 4u.gif
Atsakyti
gal zinot kuri,kokias spalvas reikia sudeti,kad gauti kuno spalva?
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 04, 16:02)
gal zinot kuri,kokias spalvas reikia sudeti,kad gauti kuno spalva?

jei reik mases,tai is marsmalow saldainiu ruzavu,gaunasi labai panasi i kuno spalva,as visad papuliam ja naudoju,o siaip virsutinej papuosimu temoj yra ideta spalvu palete,kaip ka maisyti,kad isgauti kitas spalvas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 04, 16:46)
jei reik mases,tai is marsmalow saldainiu ruzavu,gaunasi labai panasi i kuno spalva,as visad papuliam ja naudoju,o siaip virsutinej papuosimu temoj yra ideta spalvu palete,kaip ka maisyti,kad isgauti kitas spalvas 4u.gif

ten nerandu kuno spalvos verysad.gif
nesu bandziusi niekad su ta saldainiu mase,baisu bandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 04, 17:00)
ten nerandu kuno spalvos  verysad.gif
nesu bandziusi niekad su ta saldainiu mase,baisu  bandyti  blush2.gif

lengvesnes mases nei saldainiu,tai nezinau ar begali buti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 04, 17:01)
lengvesnes mases nei saldainiu,tai nezinau ar begali buti... smile.gif

na reikes bandyt daryti
aciu uz info
Atsakyti
daividija, man tai labai grazus sis tavo tortas, net jei foto aparatas ir pakeite spalvas. Tiketina, kad realybeje jis dar ispudingesnis, nors ispudzio ir siaip netruksta thumbup.gif

rugegele26, pavydziu, kad israitymai is beze gaunasi ir nenubega, man kazkodel nesiseka su beze doh.gif Grazus torciukas.

kirbe, tu tik nesupyk, tortas visumoje grazus. As nesu kritike ir profesionale, taciau turiu savo nuomone. Tave as priskiriu prie tu profesionaliu, kaip Asseni, Cipsiukas, Olesta, daividija ir kitos, kurios geba kruopsciai puosti tortukus. Todel kai ziuriu i jusu visu puostus tortus, visada ziuriu kritiskiau, tad ir koks bebutu grazus ir tikrai pranasesnis tortas kitu tortu kontekste, taciau kai tik paziurejau i ji man pasirode kazko per daug. Gal ta drapiruote per sunki, gal ant virsaus per daug papuosimu - nezinau kas, bet man sis pauosimas priduoda tortui sunkumo. Nors pats uzdengimas ir smulkus isdailinimai - fantastiski thumbup.gif Idomiausia, kad ziurint kiekviena detale atskirai, jos atrodo nepriekaistingai, o stai kartu - masyvu. Gal tie skaiciukai 55 didoki. Na net nezinau kodel, bet man atrodo per daug detaliu ant virsaus. O siaip ir spalviskai grazus, ir grazus sumanymas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 08 04, 15:53)
doh.gif  doh.gif  doh.gif ismesiu fotika i siukslynaaaa

daividija, daividija... kaip Tau negėda... wub.gif tokio grožio tortus darai, o šitaip save nuvertini doh.gif

monikute, gražuolis Tavo tortas. Tiek daug darbo įdėta, labai šiltas tortukas.
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 04, 15:46)

Kazkurioje temoje buvau perskaiciusi komentara, kad is marshmalow saldainiu, bet butent baltu, ruzavu ir zalsvu visus kartu sumaisius gaunas arti kuno spalvos. Dar pamenu labai nusistebejau, bet taip ir buvo parasyta ax.gif
Siaip tai intike maciau odos apslvos dazu pirkti.
Atsakyti