Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Pakartoju klausimeli, gal kas gali pasakyti ar cia tikrai tas glicerinas?, mat jau ryt turiu nusipirkti blush2.gif

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 03, 19:59)
A,tiesa ir dar - uzsienyje gyvenancioms klausimelis: jau kazkada klausiau apie gliukoze, kur perkate. Maciau as ja pirkti, bet ten kazkokioje tuteleje ir ant pakuotes parasyta Glucose liquid - ar tai ta ir yra? Salia ir glicerinas buvo skystas buteliuke - as ji nusipirkau, o del gliukozes suabejojau, ar tai butent toji  ax.gif

Atsakyti
Kažkokiu nesuvokiamu būdu sugebėjau atsakyti ne toje temoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir nebeduoda pakeisti, nu kas per sistema schmoll.gif
Tai kartojuos čia lotuliukas.gif

Monikute, nuostabus tortukas wub.gif O jau figūrėlių mažumas, kaip ir sugebėjai, juk tavo nagučiai turbūt ilgi labai? biggrin.gif Super, tikrai 4u.gif Man ir kiek didesnes sunkiai sekėsu sugraibyt lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 03, 18:59)
A,tiesa ir dar - uzsienyje gyvenancioms klausimelis: jau kazkada klausiau apie gliukoze, kur perkate. Maciau as ja pirkti, bet ten kazkokioje tuteleje ir ant pakuotes parasyta Glucose liquid - ar tai ta ir yra? Salia ir glicerinas buvo skystas buteliuke - as ji nusipirkau, o del gliukozes suabejojau, ar tai butent toji  ax.gif
Papildyta:
4u.gif aciu uz patarimus, einu i virsutine temele receptuko smile.gif

Tikrai bus ta 4u.gif Buna mazam buteliuke ir uzrasyta Glucose Liquid smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 03, 21:35)
Monikute, švelnios kritikos lašelių iš mano varpinės:

* suprantu, kad esi švelni moteris, bet krimperį kitą kartą spustelėk drąsiau  4u.gif
** apačioj norėtųsi ties kvarbatkų užklijavimo vieta ar tai aisingo taškelių ar tai nu kažko, kad nesimatytų klijavimo akivaizdžios žymės
*** visumoj tortuką užskaitau labai pavykusiu, gražiai nublizgintas, neperkrautai papuoštas, figūrėlės  labai smulkios, liuks  thumbup.gif
**** ai tiesa, pūslytes galima su adatėlės pagalba panaikinti  4u.gif

o dėl viso kito kitiems klausimams matau atsakymų nebereikia  4u.gif

* tą daiktą buvau pirmą kartą paėmusi į rankas hihihi.gif ir jei stipriau suspausdavau, tai masė suplyšdavo doh.gif turbūt per plona buvo g.gif
**** su apdengimu tai dar oj kiek reikia praktikos blush2.gif

Ačiū už komentarą ir paaiškinimus 4u.gif

QUOTE(*Jonė* @ 2010 08 03, 22:07)
Monikute,as irgi uzskaitau tortuka kaip gerai pavykusi,bet...man leliukas kaip ir per aukstai guli biggrin.gif

Ką reiškia per aukštai guli biggrin.gif ? Kad ant pagalvėlės ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 08 04, 06:40)
Ką reiškia per aukštai guli  biggrin.gif ? Kad ant pagalvėlės  ax.gif ?

Pagalvele zemesne reikejo daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2010 08 04, 00:46)
Tikrai bus ta  4u.gif  Buna mazam buteliuke ir uzrasyta Glucose Liquid  smile.gif

4u.gif aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitule @ 2010 08 04, 11:29)
Pagalvele zemesne reikejo daryt  4u.gif

aišku 4u.gif kitą kartą darysiu mažesnę ax.gif
Teisingai sako Mmmergyte kai vaikų neturi tai ką čia supaisysi biggrin.gif
Atsakyti
monikute,man labai mielas tortas wub.gif wub.gif o dar foto kaip fainai tu visada pateiki-viskas matosi thumbup.gif
Atsakyti
Mazas "Snickers" torciukas. Siek tiek virs kilogramo... Puosta beze, rozytes - pastilazines.

user posted image
Atsakyti
Rugiagele,fainuolis torčiukas........
čia mano medaus ir mascarpones surio tortas,MMG..fotrografuota velai vakare tai nei realiu spalvu nei ryškumo nera...bet ryte jau nespejau....... doh.gif
user posted image
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif ismesiu fotika i siukslynaaaa,nu atrodo tragiskai,nors is tikruju tai nera taip baisu kaip atrodo,viskas daug ryskiau verysad.gif
Tortas jogurtinis su zele ir konservuotais abrikosais.
laivo lenteles sokoladine saldainiu mase,piratas pastiliazinis,veliava-vaflis,kitos detales irgi pastiliazas...
Niekada neismoksiu kruopsciai nulipdyt mazas detales. doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 04 rugpjūčio 2010 - 13:56
daividija blink.gif blink.gif superinis piratas..laivas... bigsmile.gif
Atsakyti