Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Mergaites, man reikia sidabro spalvos figurele ant torto padaryti.As turiu sidabro spalvos miltukus (maistiniai dazai, zinoma smile.gif ). Tai ar geriau juos iminkyti i balta mase, ar geriau dazyti mases pavirsiu, kad tikras sidabras butu?
Kokia mase geriau daryti? Siaip ta figura bus is kociotos mases tiesiog ispjauta ir paguldyta ant torto - ne kazkas imantraus.
Atsakyti
*monikute* - man labai grazus tortukas wub.gif ir figurėlės grazios, smile.gif na jei mano vaikuciui toks butu, man patiktu smile.gif kiek svėrė ,jei ne paslaptis? blink.gif
eda.dita - manau kad reikia virsu dazyt, o ne i vidu det mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 03 rugpjūčio 2010 - 19:48
user posted image

gal monikute naudojo sita purskiama blizgi g.gif
Atsakyti
Pagalvojau - butu labai faina, jei uzrasytumeme koki torta kepem, koks skersmuo ir kiek svere smile.gif Butu tiesiog enciklopedija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eda.dita @ 2010 08 03, 20:34)
Mergaites, man reikia sidabro spalvos figurele ant torto padaryti.As turiu sidabro spalvos miltukus (maistiniai dazai, zinoma  smile.gif  ). Tai ar geriau juos iminkyti i balta mase, ar geriau dazyti mases pavirsiu, kad tikras sidabras butu?
Kokia mase geriau daryti? Siaip ta figura bus is kociotos mases tiesiog ispjauta ir paguldyta ant torto - ne kazkas imantraus.

tikrai dažyti viršu,nes ydejus y mase jie tiesiog prapuls...nesimatys blizgesio.....
figurelem geriausia tinka marcipanas....čia lipdymui,o tokiais figurelei išpjauti iš mases ir išdžiovinti-geriausia tiktu pastiliažas.....receprukas yra viršutinej temukej,be komentaru......
Atsakyti
A,tiesa ir dar - uzsienyje gyvenancioms klausimelis: jau kazkada klausiau apie gliukoze, kur perkate. Maciau as ja pirkti, bet ten kazkokioje tuteleje ir ant pakuotes parasyta Glucose liquid - ar tai ta ir yra? Salia ir glicerinas buvo skystas buteliuke - as ji nusipirkau, o del gliukozes suabejojau, ar tai butent toji ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kirbe @ 2010 08 03, 19:54)
receprukas yra viršutinej temukej,be komentaru......

4u.gif aciu uz patarimus, einu i virsutine temele receptuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 08 03, 20:48)
user posted image

gal monikute naudojo sita purskiama blizgi g.gif

sita tikrai esu maciusi ebay
einu ziurinetis
aciukas 4u.gif
Atsakyti
Monikute, švelnios kritikos lašelių iš mano varpinės:

* suprantu, kad esi švelni moteris, bet krimperį kitą kartą spustelėk drąsiau 4u.gif
** apačioj norėtųsi ties kvarbatkų užklijavimo vieta ar tai aisingo taškelių ar tai nu kažko, kad nesimatytų klijavimo akivaizdžios žymės
*** visumoj tortuką užskaitau labai pavykusiu, gražiai nublizgintas, neperkrautai papuoštas, figūrėlės labai smulkios, liuks thumbup.gif
**** ai tiesa, pūslytes galima su adatėlės pagalba panaikinti 4u.gif

o dėl viso kito kitiems klausimams matau atsakymų nebereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 03, 21:21)
jei kada fotografuosi tortuka,gal galesi nufotografuoti ta flakoneli. gal susirasiu per ebay
butu didelis aciukas  4u.gif

ebay galima rasti, bet šito daikto nesiunčia oro paštu, o pas mus iš Anglijos tik oro paštu ir eina siuntinukai. Taigi, niekas neparduos jo tiesiog.

QUOTE(eda.dita @ 2010 08 03, 21:34)
Mergaites, man reikia sidabro spalvos figurele ant torto padaryti.As turiu sidabro spalvos miltukus (maistiniai dazai, zinoma  smile.gif  ). Tai ar geriau juos iminkyti i balta mase, ar geriau dazyti mases pavirsiu, kad tikras sidabras butu?

dažyti ant viršaus. Dėsi į masę - gausis purvina spalva. Gerai gautųsi va taip - padaryt figūrėlę, IŠDŽIOVINT gerai, ir nupurkšti valgomu sidabru. Nesigautų metalinis vaizdas, bet netoli to...
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 08 03, 21:59)
ebay galima rasti, bet šito daikto nesiunčia oro paštu, o pas mus iš Anglijos tik oro paštu ir eina siuntinukai. Taigi, niekas neparduos jo tiesiog.
dažyti ant viršaus. Dėsi į masę - gausis purvina spalva. Gerai gautųsi va taip - padaryt figūrėlę, IŠDŽIOVINT gerai, ir nupurkšti valgomu sidabru. Nesigautų metalinis vaizdas, bet netoli to...

jau uzsisakiau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Monikute,as irgi uzskaitau tortuka kaip gerai pavykusi,bet...man leliukas kaip ir per aukstai guli biggrin.gif
Atsakyti
jone,monikute dar neturi vaiku ir nezino kad kudikeliai be pagalves miega laugh.gif o man labai grazus monikutes tortas ir tas kvarbatkas,as manau kad cia net netiktu toks nuaisingavimas,nezinau kodel g.gif biggrin.gif kazkaip man dabar grazu ax.gif wub.gif
Atsakyti