Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(doloresa @ 2010 07 29, 11:59)
sveikutes, gal kuri galite parašyti kaip pasidaryti marcipaninę masę? smile.gif aš matyt nebemoku ieškot, nu niekur nerandu blush2.gif  4u.gif

Marcipanines niekas mano ziniomis nedaro, ji labai sudetinga smile.gif perka mergaites ja 4u.gif
Atsakyti
Olestuk, wub.gif

wingaile, man kaip is viskas neblogai. Tik Jus man pasakykit... Kaip torta valgyti su gyvom gelem unsure.gif

Nu dar kai buna atlasines juostos, bantai, tai viskas gerai, jos lengvai nusiima, nepalieka siuksliu. Bet kaip su gelem?
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 29, 09:31)
krikštynų tortas - vyšninė gaivuma, dengta MMG, aisinguota, gėlytės cukrinė Cipciuko masė, arkliukas marcipaninis

DIEVIŠKAS GROŽIS wub.gif

QUOTE(wavin @ 2010 07 29, 10:31)
Naujoj temoje su tortuku rodausi, darytas anytai doh.gif , tai sugebejo pasdakyti:"jei gražaus nepdarysi, tuomet geriau pirksiu parduotuvėje".... na po šių žodžių iš viso norėjau nebegaminti doh.gif . Na įvertinkite:

Neįsižeisk, bet gal šioj vietoj galioja "kreipkitės į savo vaistininką ar psichologą" rolleyes.gif Nematau nieko blogo tuose žodžiuose. Juk anyta tai pasakė ne pamačiusi tortą (pasakė būsimuoju laiku - jei gražaus nepadarysi), o prieš pamatydama tortą. Na save pastatykit į jos vietą - juk norisi GRAŽAUS ir skanaus torto, argi ne? Tai nežinodama ką gausite, tegul ir dovanai, negi neapsidrausite savęs ir net mintyse nepagalvosit, kad tikrai geriau nusipirkti, o ne gauti klecką ir kokios nors pradedančios namų kepėjos?

O tortas gavos tikrai gražus. Argi anyta nepagyrė gavusi tokį tortą? 4u.gif

QUOTE(wingaile @ 2010 07 29, 12:51)
atnesu pirma savo vestuvini tortuka, priimu kritika, kad vardu spalva kitokia galejo but zinau, neturejau

marga marga marga...Nėra nei puokščių proporcijos, nei torto.

QUOTE(doloresa @ 2010 07 29, 12:59)
sveikutes, gal kuri galite parašyti kaip pasidaryti marcipaninę masę? smile.gif aš matyt nebemoku ieškot, nu niekur nerandu blush2.gif  4u.gif

nerandi, nes ji nepasidaro namų sąlygom 4u.gif Ją perka.. pigiau didelėm pakuotėm iš konditeriniais dalykais prekiaujančių parduotuvių, brangiau - iš Maximos, pvz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 29 liepos 2010 - 11:21
QUOTE(Asseni @ 2009 09 29, 13:22)
PASTILAŽAS PAGAL CIPCIUKĄ skirtas tortu dengimui

1 sriubinis  ( nubrauktas ) šaukštas želatinos .
3 sriubiniai  šaukštai dirbtinio medaus ( su natūraliu nebandžiau ) ,
60 ml. vandens ,
120 g. krakmolo ,
500 g. pudros ,
5 sriubiniai šaukštai aliejaus .

Aliejus pilamas į jau užminkytą masę , puikiai , lygiai pasidengia tortai  thumbup.gif .....nerekomenduoju dėti ant grietininių kremų , geriau aptepti sviestiniu .

Sveikos,labai nepykit,bet noriu paklausti sio bei to (zinau kad jau turbut jus uzveikia tie klausymai,bet kaip kitaip ismokti) blush2.gif

-Noriu pabandyti si pastiliaza Cipciuko,gal galit biski kas nors man durnai eiga suaiskinti,pvz cia vanduo tai zelatinai uzmerkti ar dar papildomai tiek pilti? unsure.gif

-Taip pat,kadangi esu naujoke su teslom,kaip sia mase reiketu nusidazyti? Jau viska susiminkius deti dazus?
Kokiais dazais spalvinti,turiu skystu,milteliu ir kaip zele....

-Kuo sia mase butu galima klijuoti (bandysiu daryti barbe),kiausinio baltymu,vandeniu ar dar kuo? blush2.gif

Labai labai is anksto aciuuu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzokada: 29 liepos 2010 - 11:30
QUOTE(Olesta @ 2010 07 29, 08:31)
Šaldytuve sviestinį kremą manau galima laikyti, kol galioja pieno produktai, taigi reikėtų vertinti, iki kurios datos galioja pienas, kad ir virtas ir stovintis šaldytuve, jis gali ir pagesti, kitas reikalas, jei jis stovėtų šaldiklyje, ten jis išgyventų manau ilgiau smile.gif

Bet ten įeina dar kiaušinis, tai dėl to man neramu, nes gan neilgai galioja...

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 29, 09:12)
Viskas pataisyta  smile.gif

Ačiū 4u.gif

Labai gražūs tortukai, mergaitės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wingaile @ 2010 07 29, 11:51)

Ka darei su geliu kotu kad jos nevystu?

QUOTE(Asseni @ 2010 07 29, 12:18)
Tik Jus man pasakykit... Kaip torta valgyti su gyvom gelem  unsure.gif

Vat manes prase visa torto antra auksta gyvom rozem puost ....neisivaizduoju kai jie ji valgys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(doloresa @ 2010 07 29, 11:59)

Pasigaminti marcipaninę tešlą reikės:

200g migdolu,
200g cukraus pudros
3 šaukštai vandens.
Vietoj cukraus galima dėti medų (3 šaukštus).

Migdolų odelę reikia nuimti. Migdolai sumalami, sudedamas cukrus arba medus. Supilamas vanduo. Viskas išmaišoma. Gauta masė paliekamas per naktį.
Kitą dieną galima pradėti darbus: daryti įvairias figūrėles, gėlytes ir t.t.
Marcipanų tešlą galima ir dažyti. Tuomet reiktų įdėti natūralių ar sintetinių dažų
turiu toki receptuka,bet pati nebandziau,tik foto maciau,kokiu groziu pridaryta 4u.gif
Atsakyti
Rafaelo svajone,MMG,marcipanas.
user posted image
Atsakyti
geliu kotukus i maistine plevele viniojau smile.gif ,nuima tas geles, kitoj pusej geliu nera, is tos puses ir pjaus,o po to tas geles nuims, smile.gif mirga marga, ten tik 2 rusiu frezijos, baltos ir net nezinau kokia kita spalva g.gif ir balta gipsofilė
o del siuksliu kurios tipo palieka gelės, daug kas net ir dengimo mases nevalgo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 29 liepos 2010 - 13:09
QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 29, 13:29)
....neisivaizduoju kai jie ji valgys  unsure.gif

tai nurankios kaip karlsonas žvakutes lotuliukas.gif

QUOTE(***Meskute*** @ 2010 07 29, 14:02)
Rafaelo svajone,MMG,marcipanas.

dailutis rolleyes.gif
Atsakyti
olesta,nu jau arkliukai wub.gif wub.gif wub.gif abaldet
Atsakyti
Noriu patarimo del Mariposos torto http://images.google...t...&tbs=isch:1 cia foto
planuoju daryti meduti - kaip reiktu forma (tuos spanelius) daryti - ar is dvieju pusiu ar is vienos? jei is dvieju pusiu kaip jas sujungti paskui? ir kaip ta lele paguldyti kad laikytusi?
gal kas pakomentuos? ax.gif aciu 4u.gif
Atsakyti