Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(mamusiuka @ 2010 08 03, 13:58)
Labukas, o aš ateinu pas jus nusivylusi ir labai ieškau atsakymų unsure.gif
Dariau tortą ir viršus man nesigavo. Pasidariau aš tą saldainių masę, išsiminkiau nors labai sunkiai doh.gif . Torto viršų užtepiau sviestiniu kremu, įkišau į šaldytuvą iki vakaro kai reikėjo pačio torto. Tada pradėjau kočioti lyginti patį saldaininį viršų. Jis keistai trukinėjantis buvo g.gif uždengiau ir viršus suplyšinėjo, sviestinis kremas pradėjo lyst doh.gif  tai va ir nežinau, noriu dar mėginti bet kaip tą viršų pasidaryt nežinau cool.gif Gal mikrūškėj per daug saldainius šildžiau g.gif gal kuri gali parašyt kame čia šaknys kad iš saldainių masės niekas nesigavo

daryk MMG biggrin.gif man su tais saldainiais irgi sunkiai sekėsi blush2.gif gal ten įgūdžių riek, gal dar kažko.. pirmas kartas man žiauriai prisvilęs buvo.. tada pasidariau MMG ir liux biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozine-pantera2 @ 2010 08 03, 13:52)
aš tai siūlyčiau, biskvito kraštus nupjauti taip kaip nupiešiau  ax.gif
arba daryti kitokį avilį (kaip foto)  4u.gif
tas su meškučiu man super  lotuliukas.gif

Dėkui už patarimą 4u.gif

Tas su meškučiu tikrai labai fainas thumbup.gif
Bet nedrįsiu tokio daryt, per sudėtingas dar man g.gif
O be to, tortas suaugusiam vyrui, besidominčiam bitininkyste, tad bandysiu gal ką paprastesno išlaužt g.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2010 08 03, 14:39)
daryk MMG  biggrin.gif  man su tais saldainiais irgi sunkiai sekėsi  blush2.gif  gal ten įgūdžių riek, gal dar kažko.. pirmas kartas man žiauriai prisvilęs buvo.. tada pasidariau MMG ir liux  biggrin.gif

ax.gif Ačiū, vis skaitau skaitau apie MMG o nerandu kas ir kaip iš ko darosi doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2010 08 03, 16:58)
ax.gif Ačiū, vis skaitau skaitau apie MMG o nerandu kas ir kaip iš ko darosi doh.gif  doh.gif

meian masė su gliokoze - viršutinėj papuošimų temoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 08 03, 18:30)
meian masė su gliokoze - viršutinėj papuošimų temoj 4u.gif

4u.gif tiu auksas
Atsakyti
Pristatau savo pirmąjį krikštynų tortuką, pirmąjį dviejų aukštų tortuką, pirmąjį savo perlamutrinį tortuką ir pirmąjį tortuką su žmogaus figūromis biggrin.gif tad būkite švelnios biggrin.gif o jei rimtai tai aišku kritika nepamaišys, kad sekantis kartas (jei toks dar bus) išeitų geresnis blush2.gif

Cipciuko medučio biskvitai. Pertepimas plakta grietinėlė + rududu + kepinti migdolai su cukrumi ax.gif (PS.: labai skanus tortas gavosi)

Papuošimai MMG, aisingas, kažkokia masė lipdymui ir marcipanas ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

------------------------------------------------------------------------------------------------

Čia norėjau parodyti figūrėlių dydį hihihi.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 08 03, 20:11)
Pristatau savo pirmąjį krikštynų tortuką, pirmąjį dviejų aukštų tortuką, pirmąjį savo perlamutrinį tortuką ir pirmąjį tortuką su žmogaus figūromis  biggrin.gif  tad būkite švelnios  biggrin.gif  o jei rimtai tai aišku kritika nepamaišys, kad sekantis kartas (jei toks dar bus) išeitų geresnis  blush2.gif

Cipciuko medučio biskvitai. Pertepimas plakta grietinėlė + rududu + kepinti migdolai su cukrumi  ax.gif  (PS.: labai skanus tortas gavosi)

Papuošimai MMG, aisingas, kažkokia masė lipdymui ir marcipanas ax.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------

Čia norėjau parodyti figūrėlių dydį hihihi.gif

o su kuo nublizginai ta mase,man labai graziai ji atrodo,bet kur ju gauti,cia purskiami ar sausi
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 03, 20:13)
o su kuo nublizginai ta mase,man labai graziai ji atrodo,bet kur ju gauti,cia purskiami ar sausi

purškalas smile.gif iš interneto jo galima gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 08 03, 20:17)
purškalas  smile.gif  iš interneto jo galima gauti  smile.gif

gal nuorodele galima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 03, 20:18)
gal nuorodele galima  ax.gif

Tikrai nežinau blush2.gif čia viena gera mergina pasiūlė nusipirkti, o ji pati pirko internetu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2010 08 03, 20:20)
Tikrai nežinau  blush2.gif  čia viena gera mergina pasiūlė nusipirkti, o ji pati pirko internetu  blush2.gif

jei kada fotografuosi tortuka,gal galesi nufotografuoti ta flakoneli. gal susirasiu per ebay
butu didelis aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 08 03, 20:21)
jei kada fotografuosi tortuka,gal galesi nufotografuoti ta flakoneli. gal susirasiu per ebay
butu didelis aciukas  4u.gif

ok jei nepamiršiu mirksiukas.gif
Atsakyti