Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Už pjūvį atsiduočiau nedraugavus blush2.gif blush2.gif blush2.gif nežinau ko ten dar likusiems 50 % buvai primąsčius, bet šitie 50 verti viso 100 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 08 01, 02:34)
Kadangi gimtadienis nebuvo planuotas si savaitgali, tai ir tortas, kaip ir nebuvo suplanuotas.

labas rytas 4u.gif
mjooo.. taip atrodo neplanuotas tortas, ir papuošimai ant greičio g.gif Tai kas būtų, jeigu būtų suplanuotas mega_shok.gif
groooožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2010 07 31, 22:51)

spyglis2, suzavejo sidabriniu vestuviu tortas, neispasakyto grozio  wub.gif . Cia labai tiktu tokios pacios spalvos, arba paspalvintos rozes. arba visai be geliu. Ir tortas su aplikacija labai patiko  thumbup.gif

ačiū už komentarą 4u.gif gėlių dėti nenorėjau, bet toks buvo pageidavimas. plius dar norėjo,kad skaičių uždėčiau, bet man ranka nepakilo smile.gif kalijas pasirinkau dėl to, kad jas labai mėgsta tas žmogus, kuriam buvo skirtas tortas smile.gif
Atsakyti
Asseni - nerealus tortukas, first.gif bent jau man, o figureles wub.gif ir aciu uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
Na prisižiurejus tiek grožybiu nebežinau ar keleta saviškiu ydeti?
na bet parodysiu ,kad netinginiauju...
knyga-per puse medaus ir vaisinis,MMG,beze
user posted image

pirmas aukštas Rafaelo,antras-vaisinis,MMG
user posted image
Atsakyti
taip tortuku gausa uzderejo, olestos pasakiski, pasirasyciau vel teket wub.gif
asseni tortas tikrai puikus, tiek daliu smulkiu, kaip apgalvota o tu dar nepatenkinta, man jis labai labai grazus wub.gif kirbes nemacius nico atpazinciau biggrin.gif savitas puikus stilius thumbup.gif

as taip pat dariau staigmena dviem vaikuciams, deja nusprendziau kad man lipint labai net nesiseka, per gera valanda tik tokia zuvyte gavos doh.gif tortas snikersas, dengta MMG papuosimai marcipanas
user posted image

vaisinis tortukas, puosta MMG, gelytes pastiliazas siek tiek aisingo
user posted image

o cia dovana krikstasuniui, medutis, dengta MMG sonai grietinele
user posted image
Atsakyti
Neramuole lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kodėl tavo Nemo kaip po geros pjankės, kam Tu jam akis oranžines įstatei lotuliukas.gif visas dizainas puikus, liuks tortukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 01, 11:38)
Neramuole  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kodėl tavo Nemo kaip po geros pjankės, kam Tu jam akis oranžines įstatei  lotuliukas.gif  visas dizainas puikus, liuks tortukas  thumbup.gif

tu paziurek orginala, oranzines akys pas ji unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2010 08 01, 11:41)
tu paziurek orginala, oranzines akys pas ji  unsure.gif

UPS atsiprašau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Asseni, tortikas nerealus, žiūrėjau ir žiūrėjau, et ir tik vienas vakaras doh.gif super thumbup.gif
O savo raudoną dažiau ant viršaus, su americolor dažais.

Neramuolės klaunas patiko bigsmile.gif

Kirbe, šanūs torčiukai thumbup.gif
Atsakyti
Kirbė kaip visada savam stiliuj 4u.gif

aš irgi atsivelku su paskutiniais lotuliukas.gif gal neišmes iš temos manęs, krikštynų Asseni šokoladinis tortas su vyšniomis ir karamele, kurmis koks sunkus doh.gif

user posted image

Mano gaivusis varškės tortukas - piratukas - gyvybė arba pinigai lotuliukas.gif dengtas pastiliažo ir šokoladinės masės mišiniu...

user posted image
Atsakyti
olesta pyratas fantastika thumbup.gif copy
Atsakyti