Už pjūvį atsiduočiau nedraugavus nežinau ko ten dar likusiems 50 % buvai primąsčius, bet šitie 50 verti viso 100
QUOTE(Asseni @ 2010 08 01, 02:34)
Kadangi gimtadienis nebuvo planuotas si savaitgali, tai ir tortas, kaip ir nebuvo suplanuotas.
labas rytas
mjooo.. taip atrodo neplanuotas tortas, ir papuošimai ant greičio Tai kas būtų, jeigu būtų suplanuotas
groooožis
QUOTE(Asseni @ 2010 07 31, 22:51)
spyglis2, suzavejo sidabriniu vestuviu tortas, neispasakyto grozio . Cia labai tiktu tokios pacios spalvos, arba paspalvintos rozes. arba visai be geliu. Ir tortas su aplikacija labai patiko
ačiū už komentarą gėlių dėti nenorėjau, bet toks buvo pageidavimas. plius dar norėjo,kad skaičių uždėčiau, bet man ranka nepakilo kalijas pasirinkau dėl to, kad jas labai mėgsta tas žmogus, kuriam buvo skirtas tortas
Asseni - nerealus tortukas, bent jau man, o figureles ir aciu uz komentarus
taip tortuku gausa uzderejo, olestos pasakiski, pasirasyciau vel teket
asseni tortas tikrai puikus, tiek daliu smulkiu, kaip apgalvota o tu dar nepatenkinta, man jis labai labai grazus kirbes nemacius nico atpazinciau savitas puikus stilius
as taip pat dariau staigmena dviem vaikuciams, deja nusprendziau kad man lipint labai net nesiseka, per gera valanda tik tokia zuvyte gavos tortas snikersas, dengta MMG papuosimai marcipanas
vaisinis tortukas, puosta MMG, gelytes pastiliazas siek tiek aisingo
o cia dovana krikstasuniui, medutis, dengta MMG sonai grietinele
asseni tortas tikrai puikus, tiek daliu smulkiu, kaip apgalvota o tu dar nepatenkinta, man jis labai labai grazus kirbes nemacius nico atpazinciau savitas puikus stilius
as taip pat dariau staigmena dviem vaikuciams, deja nusprendziau kad man lipint labai net nesiseka, per gera valanda tik tokia zuvyte gavos tortas snikersas, dengta MMG papuosimai marcipanas
vaisinis tortukas, puosta MMG, gelytes pastiliazas siek tiek aisingo
o cia dovana krikstasuniui, medutis, dengta MMG sonai grietinele
Neramuole kodėl tavo Nemo kaip po geros pjankės, kam Tu jam akis oranžines įstatei visas dizainas puikus, liuks tortukas
QUOTE(Olesta @ 2010 08 01, 11:38)
Neramuole kodėl tavo Nemo kaip po geros pjankės, kam Tu jam akis oranžines įstatei visas dizainas puikus, liuks tortukas
tu paziurek orginala, oranzines akys pas ji
QUOTE(neramuole @ 2010 08 01, 11:41)
tu paziurek orginala, oranzines akys pas ji
UPS atsiprašau
Asseni, tortikas nerealus, žiūrėjau ir žiūrėjau, et ir tik vienas vakaras super
O savo raudoną dažiau ant viršaus, su americolor dažais.
Neramuolės klaunas patiko
Kirbe, šanūs torčiukai
O savo raudoną dažiau ant viršaus, su americolor dažais.
Neramuolės klaunas patiko
Kirbe, šanūs torčiukai
olesta pyratas fantastika copy