Sveikos, mergaites
Pilna graziu darbu.
Gal kam ir nepatinka, bet visgi parasysiu komentarus, nes mane tai ziauriai besina fraze, kai sakoma, kad visu darbai nuostabus, visu ir neprisimenu.
Naitai, tortas su leliuku patiko, gal ramaskes reikejo siek tiek lapukus paplonint, butu naturaliau
olga25, nelabai kokybiska nuotrauka, bet uz tiek gelu medalis ir balionelis
Dianocka, man labai patiko spalvos. Geles ir man pasirode storokos
spanguolia , smagu tave matyt ir dar netusciom rankom. Klounas gerulis
Srove, kur buvai dingus
daividija, man su gelem grazus tortas, gal kiek tik spalvu per daug. O mario, tai superinis, abai nuotaikingos figureles
neli, jaciu alucio gaus sociai. Labiau tikrai panasus i backute nei i bokala
. Tikrai labai grazi spalva raudona, kaip dazei?
rekaliuke, gera Migles kopija. Tik rastelio noretusi smulkesnio. Krikstynu nekomentuosiu, jie pas tave visi labai panasus, o vat lygumas
tai superinis, super. Su tokiu tobulu islyginimu ir nuotraukose viskas lygu.
spyglis2, suzavejo sidabriniu vestuviu tortas, neispasakyto grozio
. Cia labai tiktu tokios pacios spalvos, arba paspalvintos rozes. arba visai be geliu. Ir tortas su aplikacija labai patiko
wingaile, mano nuomone torte, kaip ir bet kokioje kitoje kompozicijoje, turetu kazkas vienas dominuot. Tavo torte tai batukai, bet ziurint i torta zvilgsnis krypsta ties uzraso. Mano nuomone, tai nera gerai. Siulyciau daryti uzrasa siek tiek mazesni, kad jis liktu kaip detale o ne dominantas
Olesta, brangioji, kokias grazes geles nulipdei, juokauju. Labai grazus tortai. Vestuvinis superinis, ar galima kelis zodzius pasakyt del jo
Meian komentaras :
bet kokio torto, o ypač, jei jis - daugiaaukštis, didžioji "masės" dalis turi būti apačioje, o į viršų jis turi "lengvėti".Jei puošiate gėlių žiedais (tarkime, vien rožėmis) -- nesvarbu, ar jie lipdyti iš cukraus masės, ar suformuoti kremu -- žiedai turi būti didžiausi apačioje ir mažiausi viršuje. Pas tave siek tiek pazeista sita taisykle. Noretusi daugiau geliu apacioje ir i virsu mazejancia tvarka. Cia jau tau sakau kaip profei, nes tokia ir esi.
Jolka, marskinukai tikrai neblogai islyginti, kalneriu reikejo pastatyt, atrodytu naturaliau. Kas del kitu tortu, tai man jie visi vienodi, siek tiek netvarkingai papuosti, toks jausmas, kad visi buvo daryti kartu ir labai nesistengiant
P.S.
k.lapelyte, gal galetum, cituodama posta necituoti nuotrauku. Aciu