Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(Pintikė @ 2010 07 31, 19:00)
lauksim wub.gif einu valerijankes pasiruosiu ,kaip Cipciukas sakydavo  biggrin.gif
prie to pacio dar reikaliukes noriu paklausti su kuo taip graziai islenki ramunyciu ziedlapius?ar cia kazkoks spec.irankis,maciau buna toks burbuliukas ant pagaliuko,ar kazkaip ,,zemiskiau, g.gif

žemiškiau biggrin.gif su teptuko koteliu pasuku kiekvieną žiedlapiuką.
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 31, 16:58)
niu gražu žiūrėti šį savaitgalį  wub.gif

aš porą kuklučių, puoštų gyvom gėlytėm atnešiu, pirmas mano bandymas puošti gyvomis gėlėmis...

juodasis miškas, pastiliažu dengta, aisinguota...  Nuoširdus AČIŪ Meduolytei už stovą ir už visas konsultacijas ir patarimus, AČIŪ ŠIRDELE, lieku skoloj  blush2.gif

user posted image

nuo apačios snikersas, rafaelo su riešutais, mascarponinis jogurtinis tortukas viršuje, pastiliažas, aisingas

user posted imageuser posted image

toje vietoje, kur susikryžiuja raštai yra priklijuota po perlinį karoliuką, deja nuotraukoje jie kažkur dingo, o taip žiūrint dailiai blizgėjo  unsure.gif

Wingaile, o batukų schema yra kokia nors, labai jau nešpietnai atrodo  4u.gif  wub.gif
Papildyta:
landžiojau landžiojau ir radau gal kam pagelbės video, kaip krimperiuojama  4u.gif

vestuvinis tai man wub.gif
o ka gelytes idejai,kad laikytusi.ai klausiau konditeres,tai sake kazkokie spec maisiukai yra.bet kur ju gauti? g.gif
Atsakyti
Nu merginos, Jus auksarankes tikros ! Visos, be isimciu 4u.gif Paziurejau tortus, tai net kojas pakirto tokie groziai bigsmile.gif Visom konditerinem firmom gresia bankrotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 07 31, 12:06)
cia dar mano vienas super mario...

čia ne super mario hihihi.gif čia Jėėėėzau Marija kooooks grožis ir figūrėlių išmanumas wub.gif Vaikiškų tortų fėja thumbup.gif

QUOTE(JOLKA999 @ 2010 07 31, 12:41)
medaus tortas,tiesiog prie kavos.

vysnine-persikine gaivuma pagal olesta,tik as viena ruda biskvita idejau smile.gif

tai pavarei thumbup.gif

QUOTE(rekaliuke @ 2010 07 31, 16:42)
Tortas snikersas, puošta pastilažu ir aisingu.

saldus grožis wub.gif ir kaip taip lygiai tas penkialapes gėles išbraižot doh.gif ??

QUOTE(spyglis2 @ 2010 07 31, 17:03)
maniškiai

meistrė wub.gif

QUOTE(rekaliuke @ 2010 07 31, 17:15)
Snikersas, puošta pastilažu, kažkaip visiems labai norisis batukų 

Labai gražūs batukai wub.gif
QUOTE(Olesta @ 2010 07 31, 17:58)
aš porą kuklučių,

nebūtų kuklesnių, būtų kukliausi hihihi.gif Na man tas vestuvinis tai super, SUPER. Laikas pradėti daryt cukrines puokštes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 07 31, 20:33)
saldus grožis  wub.gif  ir kaip taip lygiai tas penkialapes gėles išbraižot  doh.gif ??

Ačiū, tai penkialapei gėlei pasidariau trafaretą iš kartono, apaisingavau, tada dailiai nuėmiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rekaliuke: 31 liepos 2010 - 19:48
Olga25,koks mielas zuikutis
Dianocka,kaip visada savam stiliuje thumbup.gif
Spanguolia,kaip retai rodaisi ax.gif o klounas thumbup.gif
Jolka,jokiu roziu nuemimu schmoll.gif o marskiniai mano akims islyginti,saunuole
Wavin,taviskis niamnis,sukirsciau gabaleli nedvejodama wub.gif
Neli,man man alaus lotuliukas.gif nu tikrai kaip tikras bokaliuks,liuks
Rekaliuke,nu isimylejau tavo ramunes,nu man tokios neiseina,ar rankos netike ar kas,ir knyga kriksto super ir kuklu ir dailu
Spyglis,zinok apsalus as,jau torto burbulai spalvos kokios wub.gif negaliu,o aplikacija isvis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuoliu saunuole,dar tokio buvau nemacius,labai labai man grazu
Wingaile,kokie dailus batukai 4u.gif
Olesta,nu pavarei blink.gif blink.gif blink.gif ,as tau uz "pora kukluciu" i pirde gerai?labai skoninga labai grazu
Atsakyti
Alaus bokalas labai patiko, bet nepaminėjau... tikrai kada nors nukopinsiu šitą tortą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2010 07 31, 15:02)
Gal kam alaus?

jamam drinks_cheers.gif

mmmmm kokių grožių uždėrėjo wub.gif super wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif
Pilna graziu darbu.

Gal kam ir nepatinka, bet visgi parasysiu komentarus, nes mane tai ziauriai besina fraze, kai sakoma, kad visu darbai nuostabus, visu ir neprisimenu.

Naitai, tortas su leliuku patiko, gal ramaskes reikejo siek tiek lapukus paplonint, butu naturaliau

olga25, nelabai kokybiska nuotrauka, bet uz tiek gelu medalis ir balionelis 4u.gif

Dianocka, man labai patiko spalvos. Geles ir man pasirode storokos

spanguolia smile.gif, smagu tave matyt ir dar netusciom rankom. Klounas gerulis

Srove
, kur buvai dingus

daividija, man su gelem grazus tortas, gal kiek tik spalvu per daug. O mario, tai superinis, abai nuotaikingos figureles

neli, jaciu alucio gaus sociai. Labiau tikrai panasus i backute nei i bokala biggrin.gif . Tikrai labai grazi spalva raudona, kaip dazei?

rekaliuke, gera Migles kopija. Tik rastelio noretusi smulkesnio. Krikstynu nekomentuosiu, jie pas tave visi labai panasus, o vat lygumas good.gif tai superinis, super. Su tokiu tobulu islyginimu ir nuotraukose viskas lygu.

spyglis2, suzavejo sidabriniu vestuviu tortas, neispasakyto grozio wub.gif . Cia labai tiktu tokios pacios spalvos, arba paspalvintos rozes. arba visai be geliu. Ir tortas su aplikacija labai patiko thumbup.gif

wingaile, mano nuomone torte, kaip ir bet kokioje kitoje kompozicijoje, turetu kazkas vienas dominuot. Tavo torte tai batukai, bet ziurint i torta zvilgsnis krypsta ties uzraso. Mano nuomone, tai nera gerai. Siulyciau daryti uzrasa siek tiek mazesni, kad jis liktu kaip detale o ne dominantas

Olesta, brangioji, kokias grazes geles nulipdei, juokauju. Labai grazus tortai. Vestuvinis superinis, ar galima kelis zodzius pasakyt del jo ax.gif Meian komentaras : bet kokio torto, o ypač, jei jis - daugiaaukštis, didžioji "masės" dalis turi būti apačioje, o į viršų jis turi "lengvėti".Jei puošiate gėlių žiedais (tarkime, vien rožėmis) -- nesvarbu, ar jie lipdyti iš cukraus masės, ar suformuoti kremu -- žiedai turi būti didžiausi apačioje ir mažiausi viršuje. Pas tave siek tiek pazeista sita taisykle. Noretusi daugiau geliu apacioje ir i virsu mazejancia tvarka. Cia jau tau sakau kaip profei, nes tokia ir esi.

Jolka, marskinukai tikrai neblogai islyginti, kalneriu reikejo pastatyt, atrodytu naturaliau. Kas del kitu tortu, tai man jie visi vienodi, siek tiek netvarkingai papuosti, toks jausmas, kad visi buvo daryti kartu ir labai nesistengiant

P.S.
k.lapelyte, gal galetum, cituodama posta necituoti nuotrauku. Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 31 liepos 2010 - 23:09
Asseni, ačiū už išsamų komentarą 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tu tai niekad nepatingi skirti laiko kiekvienai iš mūsų, už tai Tau balionėlis 4u.gif labai gerai žinau Tavo užimtumą, todėl šitas Tavo dėmesys mums visoms labai brangus wub.gif 4u.gif

iš tikrųjų visoms labai ačiū už gerą žodį, bet ir kritika man nepakenktų, pati matau, kad dar netobulai, dar nelygiai, dar trūksta pasitempimo smile.gif
Atsakyti
pamiršau atsakyti dėl gėlių: gėlės buvo užsakytos pas floristę, sudėtos į kolbeles su vandeniu, jas nuvaliau degtine, torte su peiliu įsmeigiau kryžiuką ir sukišau kolbeles 4u.gif
Atsakyti
Olesta, nera uz ka 4u.gif

Siandien buvom gimtadieni pas savo grazuoliukes dvynukes kriksto dukrytes wub.gif , kuriom sukakojo 4 metukai

Kadangi gimtadienis nebuvo planuotas si savaitgali, tai ir tortas, kaip ir nebuvo suplanuotas. Teko suktis labai greitai. Mergaiciu mama pasake, kad mergaitem patinka grybukai, vabaliukai. Norejau padaryti torta gryba, bet del laiko stuokos atsisakiau sitos idejos. Aisku, galejau pasirinkti lengviausia varianta, padaryti torta su zole ir prideti ten grybuku, vabaliuku, bet man pasirode, kad toks variantas man nelabai tinka.

Torto papuosimu pagaminimui turejau laiko tik viena vakara po darbo, bei siek tiek laiko ryte pagaminti mase ir papuosti visa torta. Jau apie detaliu isdestyma nekalbu, dejau, kaip dejosi, kaip atrode gerai, nes pagalvoti apie tai kaip ka sudet nebuvo laiko. Ideja, kaip viska padaryt turejau, bet ne viska ispildziau iki galo verysad.gif . Savo vizija ispildziau gal kokais tik 50 proc.

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Vaiku akytes blizgejo, kai pamate torta, nepatikesit, tortas buvo nurengtas per sekundes lotuliukas.gif Suaugusieji tik garsiai juokesi, kaip vaikuciai, o ju buvo 8, nurinkinejo papuosimus, ta reikejo matyt biggrin.gif , visiem uzteko. Buvo labai smagu. Del tokio vaizdo tikrai verta stengtis wub.gif

Boruzes marcipanas, visi kiti papuosimai pastilazas. Danga - sokoladine saldainiu mase

o cia torto pjuvis
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asseni: 01 rugpjūčio 2010 - 00:46