Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

Daividija, super Mario thumbup.gif
Jolka999, leliukas nuostabus, paskutiniam tarp lapelių gėlikės man dar norėtusi blush2.gif
Neli, bokaliukas thumbup.gif nu super, antrojo tortuko raudona spalvikė tokia ryški, ar ant viršaus dažyta? ax.gif

Tortas snikersas, puošta pastilažu ir aisingu.
user posted image
Knyga, viduje snikersas,puošta pastilažu.
user posted image
Atsakyti
Rekaliukeeee, o bože, dabar tai pribaigei su tom ramunėm, garbės žodis, liks dabar masės nuo torto dengimo, eisiu bandyti ir aš doh.gif nu fantastiškai gražios wub.gif wub.gif wub.gif o knygos lygumėlis wub.gif ties viduriuku norėtųsi įpjovimo, bet jau apdengimas 100 balų su pliusu 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Olesta 4u.gif knygos viduriuke tikrai yra įpjovimas, tik gal ne tuo kampu nupaveiksluotas, tai nesimato ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rekaliuke: 31 liepos 2010 - 14:48
rekaliuke, labai labai gražu thumbup.gif thumbup.gif

maniškiai:
tema- burbulai, bet man kažko trūko, tai dar gėlių pridėjau blush2.gif snikersas, MMG ir aisingas
user posted image

jubiliejinis, nesekas man su gėlių dėliojimu... doh.gif rafaelo, MMG, aisingas
user posted image

sidabrinėms vestuvėms, viduj jogurto, vyšnių ir šokoladinio muso tortas, MMG ir aisingas
user posted image

ir krikštynų alia aplikacija... MMG ir aisingas, viduj ricotos sūrio tortas
user posted image

Atsakyti
Spyglis2, nu super thumbup.gif išeina dar ir kaip išeina su tom gėlėm, o jau sidabrinių vestuvių wub.gif kaip gražiai išpaišyta wub.gif

Na dar porą ax.gif Apačia varškės kremo su persikais tortas, viršus rafaelo, puošta pastilažu.
user posted image
Snikersas, puošta pastilažu, kažkaip visiems labai norisis batukų smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2010 07 31, 15:42)
Neli, bokaliukas  thumbup.gif  nu super, antrojo tortuko raudona spalvikė tokia ryški, ar ant viršaus dažyta? 

labai dailūs tavo torčiukai, su ramunėms ir knyga labai patiko bigsmile.gif
O spalvą raudoną ant viršaus dažiau biggrin.gif

spyglis2, vestuvinis nerealus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neli: 31 liepos 2010 - 16:07
spyglis2 - man irgi sidabriniu vestuviu labai razus wub.gif , o su geliu deliojimu, ...siaip ir as siokia tokia floriste pagal specialybe, o pasirodo ant vestuvinio torto kazka ne taip sudeliojau lotuliukas.gif
Papildyta:
user posted image
o kai cia papuosimu tema gal kas is arciau nori i mano darytus batukus paziuret, gal kam pravers 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wingaile: 31 liepos 2010 - 15:37
niu gražu žiūrėti šį savaitgalį wub.gif

aš porą kuklučių, puoštų gyvom gėlytėm atnešiu, pirmas mano bandymas puošti gyvomis gėlėmis...

juodasis miškas, pastiliažu dengta, aisinguota... Nuoširdus AČIŪ Meduolytei už stovą ir už visas konsultacijas ir patarimus, AČIŪ ŠIRDELE, lieku skoloj blush2.gif

user posted image

nuo apačios snikersas, rafaelo su riešutais, mascarponinis jogurtinis tortukas viršuje, pastiliažas, aisingas

user posted imageuser posted image

toje vietoje, kur susikryžiuja raštai yra priklijuota po perlinį karoliuką, deja nuotraukoje jie kažkur dingo, o taip žiūrint dailiai blizgėjo unsure.gif

Wingaile, o batukų schema yra kokia nors, labai jau nešpietnai atrodo 4u.gif wub.gif
Papildyta:
landžiojau landžiojau ir radau gal kam pagelbės video, kaip krimperiuojama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 31 liepos 2010 - 15:48
O Dieve brangus swoon.gif

Neatėjau tik vieną dieną, o čia tortų tiek, kiek pastaruoju metu per savaitę neužderėdavo thumbup.gif

JŪS VISOS NEREALIOS IR TURIT AUKSINES RANKAS wub.gif
Atsakyti
Olesta ,mergyt,niu sakiukai swoon.gif viskas-master klasa thumbup.gif wub.gif neturiu zodziu kaip grazu pas tave viskas
Sroves torciukai tokie stilingi saviti thumbup.gif
reikaliukes labai labai man patiko tokie kruopstūs ,dailūs
spyglio fainuolis ,,sidabrinis,,
...niu nipomniu daugiau,bet labai grazu cia viskas,saunuoles 4u.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif einu paskutinius dakalsiu doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 31, 18:53)
ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif einu paskutinius dakalsiu  doh.gif  rolleyes.gif

lauksim wub.gif einu valerijankes pasiruosiu ,kaip Cipciukas sakydavo biggrin.gif
prie to pacio dar reikaliukes noriu paklausti su kuo taip graziai islenki ramunyciu ziedlapius?ar cia kazkoks spec.irankis,maciau buna toks burbuliukas ant pagaliuko,ar kazkaip ,,zemiskiau, g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 31 liepos 2010 - 18:03