Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(rozine-pantera2 @ 2010 07 30, 22:47)
Kuri masė torto dengimui "mažiausiai kaprizinga" ir kuri skanesnė?saldainių masė, MMG ar pastiliažas?labai laukiu jusų pagalbos  4u.gif

valgiau savo MMG - neskanu, tiksliau siaip sau, nes tortas skaniau - buvo kam skanu
valgiau savo sokolado (balto dariau) mases - skanesne gerokai, bet.. - buvo kam labai patiko
valgiau savo pastilazo - neskanu, tiksliau siaip sau, nes tortas skaniau - buvo kas valge ir likucius kaip saldainius,
valgiau Cipsiuko daryta pastilaza - laaabai skanu, buvo kas valge vien tik ji lotuliukas.gif

o del kapryzingumo, skirtumo nepajutau. Man su visom tas pats.. saldainiu gal kiek mielesne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 30 liepos 2010 - 22:00
Sveikos merginos,

sauniai darbuojates, saunuoles 4u.gif
Labai patiko Olestos dviaukstis, toks tvarkingas, viskas savo vietoje wub.gif
Kirbe su meskiuku labai mielas wub.gif
Daividija grazios ryskios spalvos smile.gif
Naito su ramunemis zaismingas biggrin.gif
Visu kitu taip pat saunus torciukai thumbup.gif

Ikeliu ir as savaitgalini darbeli:

Grietininis su vaisiais ir MMG:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Dianocka @ 2010 07 30, 22:09)

Labai grazus margaspalvis tortas. Net labai!
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 07 30, 17:41)

Beze kremu ir pastilažo "daikčiukais"  puošti medaus tortai.

Pavydžiu Tavo bezė rolleyes.gif Man pradžioje dar nors kartais išeidavo, o dabar ir burbulai pučiasi ir burbuliukas vandenyje kietas, o bezė čiuožia nuo torto ir psio doh.gif MB jau sako baik unsure.gif

QUOTE(rozine-pantera2 @ 2010 07 30, 21:47)

Kuri masė torto dengimui "mažiausiai kaprizinga" ir kuri skanesnė?saldainių masė, MMG ar pastiliažas?labai laukiu jusų pagalbos  4u.gif

Saldainių skaniausia mano aplinkoje, o MMG ar pastilažas labai individualiai, nors kai saviems kepu, tai prie manęs viską suvalgo tongue.gif

Pirkau Kauno bazėse tą pigesnę cukraus pudrą, dariau MMG - išėjo super, na niekuo nesiskyrė
nuo Dan Sukker.

Štai MMG iš pigesnės bet tikrai ne prastesnės cukraus pudros. Cipciuko medutis su žėlė.

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image

medaus tortas su zele ir riesutais,dengta saldainiu mase su sokoladu.nu ka galiu pasakyti,tai turbut trecias mano dengimas mase.........tad iki islygintu marskiniu,man kaip iki menulio biggrin.gif kolkas ax.gif cool.gif

roze uzdejau,bet turbut nuimsiu..
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 07 30, 15:56)
Imesiu ir as viena,su gelem man nekas gaunasi blush2.gif

QUOTE(daividija @ 2010 07 30, 20:12)
lotuliukas.gif kad ir nezmoniskai by tik kitoniskai...as juk ne kaip visi normalus zmones-graziai ka nors,su kokiom ramunelem..dedu ryskiu spalvu,geles bele kokios ,kokios net neauga... lotuliukas.gif

Tik jau nereikia kuklintis lotuliukas.gif Nuostabus tortukas, man super patinka ir spalvos, ir gėlės wub.gif Ir visai jos tikroviškos. O jei ir nebūna tokių, kokias padarai, tai galiu pasakyt tik tiek, kad visai nebūtina visko kartot realaus, juk ir viotelinių meškiukų ar mėlynų asiliukų nebūna pasaulyje, ar kitų išfantazuotų herojų, tai kuo netikroviškos veislės gėlės prasčiau? lotuliukas.gif Tikrai nesikuklink, nuostabios tavo gėlės, ir spalvos, ir visas tortas wub.gif

Dianočkos va irgi netikroviškos gėlės, bet kaip puikiai atrodo! thumbup.gif Svarbu, kad visiems aišku, jog gėlės, o ne būna tokių ar ne thumbup.gif

Jolka, palik tą rožę thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 30 liepos 2010 - 23:17
Jolka999, viską palik kaip yra, o jei dar turi masės gabaliuką, pakočiok dar rankogalį 4u.gif 4u.gif 4u.gif nu bet ir gigantas čia pas Tave blink.gif thumbup.gif nematau čia jokių dengimo kliurkų, kaip trečias kartas, labai pavykęs sakyčiau, nebent kažko nesimato, aš šiandien apdengiau tiek, kad jau pati savęs per pudrą nebematau lotuliukas.gif

Dėl masių: MMG irgi netysta, matyt pasiimat labai šviežią masę kočiojimui ir dengimui, pudra nespėja išbrinkti, subręsti, o šilta masė yra tąsi ir lipni, pasigaminkit ir eikit kavos gerti, torto lyginti, kai bus posunkiai kočiojama, va tada galit kibti į ją drąsiai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos... mačiau mano anytos žodeliai daug diskusijų sukėlė blush2.gif , na po šventės ji nieko nesakė... o jei nesakė tai tikėkimės patiko doh.gif (bent jau nekritikavo hihihi.gif )

spanguolia smile.gif tavo klaunas thumbup.gif
Olesta, taip kruoščiai ir gražiai padarai visuomet.... wub.gif žaviuosi tavo kepiniais
Dianocka mėgsti pagaminti kažka nestandartiška, originalesnio ir tau tai labai gerai pavyksta wub.gif

O čia dar vienas tortukas paprastutis (vadinasi PADĖJAU draugei daryti, o išėjo , kad viena viską jai padariau lotuliukas.gif ) Jogurtinis su želė gabaliukais, puošta cukrinės masės gėlytėmis ir grietinėle)

user posted image

Užsivedžiau dabar su tais tortais lotuliukas.gif , reikės daugiau priemonių nusipirkti... nes nieko neturiu doh.gif O ir progų artimiausiu metu nenusimato....na tik rugsėjo 1 biggrin.gif
Atsakyti
Wavin, dėl priemonių šok pas Naitą į traukinį 4u.gif

Jo, vat Dianočka, Srovė, Daividija, Asseni, Cipciukas, Miglė - tai vardai, kuriems nikų nereikia, pažvelgei į nuotrauką ir viskas aišku kieno tai rankų darbas - jų tortai, kaip parašas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 07 31, 00:05)

medaus tortas su zele ir riesutais,dengta saldainiu mase su sokoladu.nu ka galiu pasakyti,tai turbut trecias mano dengimas mase.........tad iki islygintu marskiniu,man kaip iki menulio biggrin.gif kolkas ax.gif  cool.gif

roze uzdejau,bet turbut nuimsiu..

Saunuole! Nieko ten nuimt nereik, viskas tegu buna!
Atsakyti
QUOTE(rozine-pantera2 @ 2010 07 30, 22:47)

skaniausia saldainiu mase...... 4u.gif

QUOTE(Dianocka @ 2010 07 30, 23:09)

dailus krepšelis,tik vat šy karta man geles ir lapeliai labai stori atrodo..... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 07 30, 21:12)
lotuliukas.gif kad ir nezmoniskai by tik kitoniskai...

Tau vieną dieną spuogas ant liežuviaus išaugs už tą begalinį kuklumą. Darai nuostabius tortus wub.gif

QUOTE(Srove @ 2010 07 30, 22:30)

Dar viena knyga su saldainiu mase, vel gigantas.

metam čia rožių darymo pamokėlę wub.gif oro_buckis.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 07 30, 23:09)
NEA NE TODEL,KAD APDETAS TAIS GRAŽIAIS DAIKČIUKAIS,O PATS APDZIBAVIMAS TOKS PASIRODE MAN NELABAI TAIKANT PADARYTAS......

keliu rankas... NEMOKU dzibuot, galit pakabint miesto aikštės vidury bigsmile.gif Praktikos reik. Dar nemoku daryt šokoladinių tvorelių. TAVO ŠOKOLADINĖS TVORELĖS YRA DIEVIŠKAI GRAŽIOS.

QUOTE(Dianocka @ 2010 07 31, 00:09)

Ikeliu ir as savaitgalini darbeli

ėėėėėėėė.. gražu.. miela .. seila tykšta wub.gif

smile.gif+2010 07 31, 00:31-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2010 07 31, 00:31)
Pavydžiu Tavo bezė

didis.gif
smile.gif+2010 07 31, 00:31-->
QUOTE(spanguolia smile.gif @ 2010 07 31, 00:31)

Pirkau Kauno bazėse tą pigesnę cukraus pudrą, dariau MMG - išėjo super, na niekuo nesiskyrė
nuo Dan Sukker.

kokio gamintojo cukraus pudra? aš pirkau SAUDA malimo, po 3,50 už kilogramą. Tai kas nepatinka - kad yra prieskonių kvapas, kai atidarau pokelį. Tas kvapas greitai išsivėdina, bet pirmas įspūdis nekoks. Tačiau gera pudra. Bent kol kas nenusivyliau.

QUOTE(JOLKA999 @ 2010 07 31, 01:05)
medaus tortas su zele ir riesutais,dengta saldainiu mase su sokoladu.nu ka galiu pasakyti,tai turbut trecias mano dengimas mase.........tad iki islygintu marskiniu,man kaip iki menulio

kad nesimato jokių kliurkų g.gif
tikros spalvos man kompas nerodo, įtariu. Rožė... rožė tai nežinau.. gal palik.. bo bus pliki marškiniai.

QUOTE(wavin @ 2010 07 31, 08:03)
Sveikos... mačiau mano anytos žodeliai daug diskusijų sukėlė  blush2.gif , na po šventės ji nieko nesakė... o jei nesakė tai tikėkimės patiko  doh.gif (bent jau nekritikavo

che che.. nekenčiu savo anytos ir visų kitų in-laws dėl jų liežuvių, bet Tau tai nebūtina užpykti ant savosios vien dėl to, kad anoji nori gražaus torto laugh.gif

QUOTE(kirbe @ 2010 07 31, 11:15)
dailus krepšelis,tik vat šy karta man geles ir lapeliai labai stori atrodo..... rolleyes.gif

Kirbe, čia STILIUS wub.gif Mano nuomone, ploni jie nesižiūrėtų rolleyes.gif
Atsakyti