Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus..

QUOTE(akvii @ 2010 07 30, 20:05)
Oho Naitai tikrai grazu wub.gif O ta paskutini kaip suprantu aptepei beze  g.gif , bet jau lygumas  wub.gif Koki Iranki cia naudojai aptepimui  biggrin.gif

abu beze. Ir lygumo ten nesigavo, nors tu ką.. jau sakiau, laižysiu laugh.gif, kad lygiau gautųsi. Tik pakeliu spatulą, ir viskas, lieka ta vieta, kur atsiplešia nuo bezo.

QUOTE(JOLKA999 @ 2010 07 30, 20:08)
naitai,tas antras tortas laaaaaaaaaabai,laaaaaaaaaaaaaaaaabai grazus,nuostabus bigsmile.gif  wub.gif

ačiū.. jis man toks naivus.. na bet ir proga labai graži.

QUOTE(kirbe @ 2010 07 30, 20:16)
Naitai,jeigu leisite pakomentuoti,tai mano akimis pirmasis tortai tai toks greitukas padarytas...... o antras tai labai gražus......

greitukas bigsmile.gif ... kodėl? todėl kad apdėtas iš anksto paruoštais pastilažiukais? O prie jo vargau net ilgiau, nei prie to leliuko.. Žinojau tik progą, bet nebuvo duota jokios minties, kaip puošti.. buvo mano mintis daryt lėlę, po to Hello Kitty veiduką, o 23 val jau žiūriu, kad viskas.. lieku be miego..

Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2010 07 30, 20:55)
atnešu rezultatą,

aš Tau jau sakiau, viskas.. Amato lubas tuoj pasieksi.

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 07 30, 20:59)
O del Naito antrojo torto mastau kokiai progai... siaip labai grazu! ir beze taip lygiai padengta... sakyciau vaikucio pirmasis gimtadienis kartu su krikstynomis..? ar tiesiog pirmasis gimtadienis.

tiesiog mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 30, 16:55)
Kirbe, kuo toliau, tuo įdomiau pas tave, labai gražu  4u.gif
Daividija, iš pradžių pamačiau foto be niko, ir iš karto supratau, čia Daividijos  wub.gif

lotuliukas.gif kad ir nezmoniskai by tik kitoniskai...as juk ne kaip visi normalus zmones-graziai ka nors,su kokiom ramunelem..dedu ryskiu spalvu,geles bele kokios ,kokios net neauga... lotuliukas.gif
tavo tai labai dailiai ir kruopsciai padarytas.. wub.gif
Atsakyti
Olesta,kaip visada thumbup.gif
Daividija,uz tai tavo tortai man ir patinka,kad jie kitokie,ramaskiu roziu mes visos galim,a va taip kaip tu nelabai,saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 07 30, 17:49)
Vestuvinio labai graziai spalva ziurisi ir padeklas koks dailus wub.gif

Nemoku visai fotkint, spalva isties naturali grazesne, daugiau kremine, o cia morkine, o padeklas tai brangus, daug cukraus lotuliukas.gif

QUOTE(naitas @ 2010 07 30, 18:24)
o padėklą apdengei mase?
Jeigu mase, tai pirmą kartą matau taip gražiai paruoštą pagrindą tortui  wub.gif   thumbup.gif

Taip , mase dengiau pusmetrini padekla rolleyes.gif , iskocioju didziuli blyna , kol atvelku, suplysta biggrin.gif , ant pagrindo bandziau, velniava gavos kardonas banguotas, tai , kai pakocioji, taip ir palieka rastai jo, zodziu vargau cool.gif
Nu tas tortas su kudikeliu, toks svelnutis, taip graziai jis ten guli wub.gif

QUOTE(Olesta @ 2010 07 30, 19:55)
Srove, malonu Tave čia matyti, jau tavo tortai, tai tik čiupk gabalą ir neškis  wub.gif  niu labai apetitą keliantys...

Dėl masių - nenuploninkit iki milimetro ir nešlapiuos  4u.gif  dedu ir kvapus ir citrinos rūgštelę ir atnešu rezultatą, apačioj šokoladinis tortas su vyšniomis, antram aukšte medaus tortas, dengta ir dekoruota pastiliažu, keli lašiukai aisingo

Aciu 4u.gif O kaip pastilazas dengimui tinka?

QUOTE(Olesta @ 2010 07 30, 20:00)
pas mane ne daugiau kaip 3 mm storio masė  4u.gif

Taigi, kad 3 mm., tai gerai, ale, kad ji tysta pati dar kai uzdengi ir lieka tas milimetras tik ax.gif Jau taip viska palei tavo pamokymus atsivertusi puslapi dariau, viska ciki matavau ir sveriau, bet suvargau, kibo ir tyso, kazin, kas ne taip g.gif

QUOTE(daividija @ 2010 07 30, 20:12)
lotuliukas.gif kad ir nezmoniskai by tik kitoniskai...as juk ne kaip visi normalus zmones-graziai ka nors,su kokiom ramunelem..dedu ryskiu spalvu,geles bele kokios ,kokios net neauga... lotuliukas.gif

thumbup.gif , va ir man tokie visokie patinka, nu nusibosta juk tas pats, o ir tegu nezydi tos geles gamtoj, jos graziai zydi ant tavo torto wub.gif

Dar viena knyga su saldainiu mase, vel gigantas.

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 30 liepos 2010 - 20:34
pastiliažas tysta??? nedėkit ką tik padaryto ant torto, vos iškočiot eina, jokio tysimo neturi jisai schmoll.gif kai pastovi bent valandą ramybėj po pagaminimo, jeigu karšta patalpoj tai ir ilgiau, arba trumpiau šaldytuve, pakankamai elastingas kad gražiai apsidengtų ir jokių tysimų ir nuplonėjimų nėra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 07 30, 21:35)
pastiliažas tysta??? nedėkit ką tik padaryto ant torto, vos iškočiot eina, jokio tysimo neturi jisai  schmoll.gif kai pastovi bent valandą ramybėj po pagaminimo, jeigu karšta patalpoj tai ir ilgiau, arba trumpiau šaldytuve, pakankamai elastingas kad gražiai apsidengtų ir jokių tysimų ir nuplonėjimų nėra  rolleyes.gif

Ne ne, as apie MMG kalbu.
Atsakyti
Srove, bigsmile.gif nu rozes kaip gyvos wub.gif thumbup.gif tik nesakyk,kad gyvos bo i zeme ilysiu,nes kad padeklas mase dengtas neiziurejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2010 07 30, 20:07)

greitukas  bigsmile.gif ... kodėl? todėl kad apdėtas iš anksto paruoštais pastilažiukais? O prie jo vargau net ilgiau, nei prie to leliuko.. Žinojau tik progą, bet nebuvo duota jokios minties, kaip puošti.. buvo mano mintis daryt lėlę, po to Hello Kitty veiduką, o 23 val jau žiūriu, kad viskas.. lieku be miego..

NEA NE TODEL,KAD APDETAS TAIS GRAŽIAIS DAIKČIUKAIS,O PATS APDZIBAVIMAS TOKS PASIRODE MAN NELABAI TAIKANT PADARYTAS......
Atsakyti
Na stai ir mano tortukai Jusu teismui blush2.gif

Per karsti ziauriai privargau su sokoladine saldainiu mase. Reikes pabandyti dar kai atves, nes tiesiog tirpo rankose. Geles MMG, lapeliai plikytos teslos. Sokoladiniai biskvitai, grietinele ir vysnios.
user posted image

Visai smagu buvo daryti piesineli. MMG ir aisingas. Tortas sokoladiniai biskvitai, grietinele, sokoladas ir riesutai.
user posted image

Atsakyti
Wingaile, man labai gražūs batukai thumbup.gif
Daividija, koks tortas, nu jau tas skėtukas ir paraitymai man wub.gif
Srove, visi nuostabūs, bet vestuvinis wub.gif knygos labai graži spalva ir rožės wub.gif
Naitai, tas su ramunėm wub.gif tas kūdikėlis tai kažkas tokiooo wub.gif
Olesta, kaip visada kruopštu ir gražu, labai gražiai apačioj ta juosta thumbup.gif Kaip tokią ilgą iškočiot? Kartą bandžiau, tai labai sunku verysad.gif
Olga25, puikus krepšiukas thumbup.gif
Kirbe, puikūs tortai thumbup.gif Man tai graži idėja su atskiru gabaliuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akvii @ 2010 07 30, 18:05)
Dar norejau merginu paklausti, o jei krikstynu torta dengciau sokoladine saldainiu mase,ar ji man nusidazytu grazia rozine spalva,nes tie saldainiukai tokie maisyti balti su persikine 4u.gif

nu del spalvos tai ne kas schmoll.gif is mano patirties, norejau gauti melyna tai kai idejau i ta saldainiu mase dazu tai gavau beveik zalia doh.gif
Atsakyti
sveikos ppanelės, kkišuosi vėl į jusų temytę blush2.gif planuoju ir galvoju kiekvieną smulkmenėlę savo būsimam tortukui, ir kuo toliau, tuo tamsesnis miškas lotuliukas.gif prisiskaičiau, prisirinkau receptų, nusipirkau dažu, ir niekaip nepasirenku tokio dalyko:

Kuri masė torto dengimui "mažiausiai kaprizinga" ir kuri skanesnė?saldainių masė, MMG ar pastiliažas?labai laukiu jusų pagalbos 4u.gif
Atsakyti