QUOTE(Ramsse @ 2011 04 03, 11:44)
tikrai taip
skaitau ir mastau
kaip kalba tos kurios dar nei karto negimde
va kai pajusite-tada ir isivaizduosit...as asmeniskai laaaaaaabai nekantri ir skausme ir visame kame, bet nestumai sunkus o gimdymai rodos greiti-ir viskas liuks, gimdymas ateina ir praeina-skauda labai-niekas nesako kad ne, bet jis vistiek baigiasi.
o va gyd. nesamdziau ir nepatarciau, nezinote gi koks bus gimdymas, pragulejau patologin. sk. tikrai labai daug-prisiklausiau ir prisiziurejau visko
kiek buvo tokiu kurios bijojo samde-o finale pagimde per 2-3val. ir ka-jos pacios gimde gyd. nepades gi niekuo. Realiai jei jau samdyciau tai akusere, o Panevezio GN visos jos fainuoles, jei labai norit susitarkit su kuria isanksto-tai pabus su jumis, pamokins kvepuoti, pasakys kada ir ka daryt. Gyd. jis ka realiai tik pastovi ir viskas-tai uz ka jam moket-kad graziai ir arciau pastovejo?
Mane abu kart net akusere siuvo-ir valio, nes viska l. gerai padare. Kiek susiduriau (o tikrai daug
) su GN akuserem-tikrai VISOS geros-ner ko bijoti
Papildyta:
QUOTE(katkuviene @ 2011 02 12, 15:36)
mergaites norejau paklaust nuo ko priklauso kai siuna tarpviete vienom duria adata su kazkokiais vaistukais kitoms tik papurskia, kad tipo neskaudetu, bet man su pirmaja ziauriai skaudejo, o va drauge nieko nejaute nes jei suleido vaistu, ji samdesi akusere, o as gyd.ir akuserei daviau po to, na gyd.zinojo, kad gaus, o akus.ne, tai sakau gal tai ir lemia viskas???
dabar visom duria nebepurskia, jei matote kad purskia-prasykit kad durtu-nebijokit prasyti! - juk jum skauda, jus kenciat-nieks per galva neduos kad paprasysit-o jei neturit sveikatos tegu lydintis praso-dar labiau sureaguos
Papildyta:
QUOTE(Veja Feja @ 2011 01 18, 21:02)
man irgi taip buvo
kai lelių pirmą kart atnešė į palatą, pasakė, kad dar kolkas jo neprausčiau (dėl to, kad nemokėjo pats savo kūnelio temperatūros išlaikyti, labai greit sušaldavo) tik nuvalyčiau, o kita atėjusi liepė prausti, ir kas svarbiausia sakydavo, kad aš čia kažką netaip supratau
Kaip sakant Panevėžio naujagimių skyrium laaabai nusivyliau ir tikiuosi ten daugiau nepakliūti...
dukra gimdziau 2009 04, sunu 2011 02 tai visai kitos prieziuros
su dukra 3a. mane istisai durnino visame kame ka darau, nors buvau apsiskaiciusi ir po pamokeles pasitrankiusi kiek tik galejau. Pasitaike velykos tai laike ilgiau-prazliumbiau visas dienas ten ir labai bijojau vel patekti
su sunum kaip ne tie GN-viskas puikiai, gal kad pati jau praktikos turejusi, gal kad mokejau reikalauti ar atsakyti, o ne kvailai vykdyti viska ka sako-o gal kad personalas pasikeites, pediatre super-jauna, supratinga (ne kaip pries 2m-oioioio...), dienine sesute saunuole. Isskyrus "teta" kuri ateidavo 6val. ryto pasiimti chalatu ir pizamu- taip abu rytus, nors ju neturejau-naudojau savo
siemet viskas buvo liuks
buvau viena, uz palata nemokejau, nes jei praguli viena pirma para-jau neatkelia kitos-nebent aisku visiskai jau vietos nebebutu. Siaip palatu kainos yra surasytos ant gimdyklos palanges lape
(50 paprasta, jei nera spec. po 100lt). MAn asmeniskai buvo aktualu kad palatoj butu WC, nes yra ir be WC.