Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys - 4 dalis

QUOTE(Lutė @ 2011 03 04, 20:59)
o man atrodo kad gimdykloj pačioj nėra kriauklės g.gif tai ir greičiau joms ten

Kaip tai nėr kriauklės, aišku, kad yra, ne akmens amžius gi, kai kur net visa vonia smile.gif Man tos drėgnos servetėlės tinkamos iš bėdos tik kelionėje arba kur nėra paprasto vandens.
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2011 03 04, 21:15)
Kaip tai nėr kriauklės, aišku, kad yra, ne akmens amžius gi, kai kur net visa vonia smile.gif Man tos drėgnos servetėlės tinkamos iš bėdos tik kelionėje arba kur nėra paprasto vandens.

man aiškino, kad vaikams stresas, klykia jie dauguma, išsigąsta vandens, todėl ir nebeprausia. Apvalo kas būtina ir viskas.aplamai ten daug kas pasikeitę mano akimis..tarkim nebeišsiurbia vandens iš kvėpavimo takų. Aš, kol man nepaaiškino, ko tas vaikas žiaugčioja ir burbulus pučia, nesupratau kas vyksta ir net smarkiai išsigąst spėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2011 03 04, 17:50)

Gimdžiau sausio pradžioj, tai man tų drėgnų servetėlių neprireikė, nes yra vanduo, o tualete net bide yra, galima apsipraust (man prireikė, nes vos ne parą aš ten "gyvenau"). Vaikiuką nuprausė sesutė kriauklėje. Ir šiaip duoda medžiaginių palučių neribotai, tai gali viskam jas naudot, ir sausas, ir sudrėkintas. Po gimdymo pravertė intym.higienos servetėlės, kol dar neįstengiau nueit į dušą.

O epidūrą daro, jei yra reikalas. Man darė, nes gimdymas susikoplikavo eigoj... doh.gif Personalu likau patenkinta, gal tik kiek ilgokai delsė prieš nusprendžiant daryti CP, spėjau kaip reikiant pasikankinti. Nu bet finale viskas gerai, staigiai iškvietė anesteziologą, operacija atlikta profesionaliai, siūlė gijo be jokių komplikacijų, po savaitės nieko nebejaučiau. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2011 02 10, 09:30)
dar galima uzsisakyti paprasta dviviete palata, tik i ja nekelia kitos gimdyves, o gali nakvoti vyras. kaina 30 Lt uz para. bent jau pries 3,5 m. mes buvom uzsisake, nes VIP palatu laisvu nebuvo. dabar gal irgi liko tokia pat tvarka.

uz dviviete palata jei nori tik su vyru, be kitos gimdyves -kaina 50 lt parai. Gulejau 5 paras po CP - mokejom 250 lt. VIP kainuoja 100 lt para berods. Jei guli ilgiau nei 5 dienas - moki tik uz 5 dienas.
Epidiura Panevezyje man dare- buvo komplikuotas gimdymas ir atliko CP. Nors iki tol dar spejau pasikankinti. Dregnu serveteliu prireike man paciai kol gulejau po CP - maloniau WC apsitarnauti nei tuoletinis popierius ar palutes. Kaip apiplove kudikeli ir issiurbe kvepavimo takus as nemaciau - viska greit padare operacinej ir isnese i naujagimiu skyriu. Apie personala tik geru zodziu- puikiai atliko savo darba...ir man ir maziukui be komplikaciju. Siules vieta po pusmecio "atitirpo" ir jei ne randas, nepasakyciau kad "ten" is viso kazas buvo daryta. Beja, su niekuo nesitariau ir niekam nieko pinigais nedaviau - taip isejo...
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Nesenai gimdziusios parasykit, ka reikia pasiimti butent i pacia gimdykla? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiene @ 2011 03 29, 10:04)
Sveikos  smile.gif

Nesenai gimdziusios parasykit, ka reikia pasiimti butent i pacia gimdykla?  ax.gif

vandens! Sau, o leliui rūbeliai ir servetėlės drėgnos aš tai su visa tašė nusiboginau į gimdyklą, tad jei ko reikėjo viskas buvo vietoj, bet man apart vandens nieko nereikėjo, siūlo dar pasiimti šokolado, bet man nesinorėjo nieko
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 03 29, 12:06)
vandens! Sau, o leliui rūbeliai ir servetėlės drėgnos aš tai su visa tašė nusiboginau į gimdyklą, tad jei ko reikėjo viskas buvo vietoj, bet man apart vandens nieko nereikėjo, siūlo dar pasiimti šokolado, bet man nesinorėjo nieko

Aciu 4u.gif
Atsakyti
bet jei skausmo nebegaliu kenteti tai ir daro epidiura?
Atsakyti
man regis epidūra dari iki 7cm atsidarymo, po to nebe, bet tie 7-8 skausmingiausi man atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(INLAILA @ 2011 03 29, 17:43)
bet jei skausmo nebegaliu kenteti tai ir daro epidiura?

Daro, tik ne Panevėžy biggrin.gif
Atsakyti
daro ir panevezy,tik jei labai ir tikrai reikia. nes jug epiduras jug stabdo,letina veikla.
Atsakyti
as buvau susitarus is anksto,kad gali reiketi epiduro,leido kazkokius vaistus ar skyscius ir dare. Neisivaizduoju gimdymo be epiduro,cia gal tik as tokia nekantri unsure.gif
Atsakyti