Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys - 4 dalis

QUOTE(katkuviene @ 2011 02 12, 15:36)
mergaites norejau paklaust nuo ko priklauso kai siuna tarpviete vienom duria adata su kazkokiais vaistukais kitoms tik papurskia, kad tipo neskaudetu, bet man su pirmaja ziauriai skaudejo, o va drauge nieko nejaute nes jei suleido vaistu, ji samdesi akusere, o as gyd.ir akuserei daviau po to, na gyd.zinojo, kad gaus, o akus.ne, tai sakau gal tai ir lemia viskas???

Man po pirmo gimdymo tik papurškė, o po antro leido vaistus prieš siuvant, nors pirmuoju atveju kirpo, o antruoju buvo labai mažas plyšimas, kurį prilygino nubrozdinimams. O tiek vienai, tiek kitai akušerei simboliškai davėm dar gimdymo metu, o gydytojams po gimdymo. Taip kad net nežinau, kas lemia vienokį ar kitokį tarpvietės nuskausminimą ax.gif
Atsakyti
žiūriu daug kas giriat-Rasuolę..aš ir pas ją prieš 4 metus gimdžiau...labai faina,akušerė thumbup.gif visada minėsiu tik geru žodžiu wub.gif MB sako ,kaip sesuo-taip padėjo ,viską išaiškino..kad daugiau tokių medikų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriu: 12 vasario 2011 - 21:21
QUOTE(MONRO @ 2010 12 16, 21:35)
sveikutes, nezinau ar cia i tema paklausiu, bet neradau kitos tinkamesnes temos  smile.gif . Pirmojo vaikelio laukdamasi lankiausi pas Petrauskiene, dabar noreciau pas ja apsilankyti apziurai, nes miesto poliklinikos gyd. pasitikejimo nekelia. gal kuri mamyte pas ja lankosi Respublikos g. klinikoje? ar ten dar tokios pat nezmoniskos eiles ir ar vis dar reikia laukti kol pakvies kelias valandas, nors esi uzsiregistravusi konkreciam laikui.

labas 4u.gif

lankausi pas gyd. Ž. Petrauskiene, tikrai galiu patikinti, kad tokiu eiliu nebera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chota @ 2011 02 14, 00:15)
labas  4u.gif

lankausi pas gyd. Ž. Petrauskiene, tikrai galiu patikinti, kad tokiu eiliu nebera  mirksiukas.gif

tai kad yra dar truputi smile.gif , as irgi pas ja pradejau lankytis, laukiau beveik val. ax.gif
Atsakyti
esu pasimetusi,ir laukiu jusu ziniu smile.gif noreciau gimdyti anyksciuose,jei skyriaus neuzdaris,bet ten tik naturalus gimdymas.Belieka rinktis panevezi,tik nzn kaip ten su epidiuru,gal yra mamyciu kurios yra neseniai ten gimdziusios ir zino ar panevezyje yra tokia galimybe???? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(INLAILA @ 2011 02 26, 22:01)
esu pasimetusi,ir laukiu jusu ziniu smile.gif noreciau gimdyti anyksciuose,jei skyriaus neuzdaris,bet ten tik naturalus gimdymas.Belieka rinktis panevezi,tik nzn kaip ten su epidiuru,gal yra mamyciu kurios yra neseniai ten gimdziusios ir zino ar panevezyje yra tokia galimybe???? blush2.gif

nežinau ar padėsiu ,bet prieš du metus tikrai buvo ,tai manau kad ir dabar yra mirksiukas.gif
Atsakyti
yra, tik klausimas ar ji bus tau reikalinga..

o ziurekit,reikia i gimdykla dregnu serveteliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudenssaule: 03 kovo 2011 - 23:26
QUOTE(rudenssaule @ 2011 03 03, 23:23)
o ziurekit,reikia i gimdykla dregnu serveteliu?

reikia
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 03 04, 15:32)

o kam?
Atsakyti
vaikiuką nuvalo jomis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2011 03 04, 17:08)
vaikiuką nuvalo jomis smile.gif

Aš kažkaip galvojau, kad geriausia vaikiuką nuplaut vandeniu, kam ta chemija?
Atsakyti
QUOTE(smufyte @ 2011 03 04, 17:32)
Aš kažkaip galvojau, kad geriausia vaikiuką nuplaut vandeniu, kam ta chemija?

o man atrodo kad gimdykloj pačioj nėra kriauklės g.gif tai ir greičiau joms ten
Atsakyti