Sveikutės, norėčiau ir aš jūsų patarimo, liko iki termino 1 savaitėlė, lankausi pas Petrauskienę, kažkada užsiminiau kad galbūt pas ja norėčiau gimdyti bet tada dar buvo anksti. Norėjau paklausti gal žinote kiek reikia tiems Daktarams duoti ir su kuo čia geriausiai tartis, labai bijau patarkit kas žino ką nors
QUOTE(leilutee @ 2011 01 23, 21:40)
Norėjau paklausti gal žinote kiek reikia tiems Daktarams duoti ir su kuo čia geriausiai tartis, labai bijau patarkit kas žino ką nors
O kam iš viso jiem duoti? gauna ir taip tą algą... visad sakydavau, kad niekad neduosiu daktaram kyšio, aišku teko nes kitaip kažin ar būtų sūnytis dabar ant mano rankų ... Tuo metu negalėjom daug tam skirti, tad davėm 200lt, draugė sakė, kad susitarusi iš anksto daktarėi davė 400lt... o esu girdėjusi, kad kartais suma būna ir 1000lt...
QUOTE(Veja Feja @ 2011 01 23, 23:10)
O kam iš viso jiem duoti? gauna ir taip tą algą... visad sakydavau, kad niekad neduosiu daktaram kyšio, aišku teko nes kitaip kažin ar būtų sūnytis dabar ant mano rankų ... Tuo metu negalėjom daug tam skirti, tad davėm 200lt, draugė sakė, kad susitarusi iš anksto daktarėi davė 400lt... o esu girdėjusi, kad kartais suma būna ir 1000lt...
tai va butent, kad yra du skirtingi dalykai, kai vaziuoji gimdyti nesusitarus, pas budinti gydytoja ir kai vaziuoji is anksto suderinusi su gydytoja, pas kuria lankeisi. jei nuvaziuoji nesusitarus, tai aisku, kam moketi, nes uz tave vistiek nepagimdys, kanciu neiskes, o gimdyma priimti tures. nebent paskui, jei yra noras, galima atsidekoti. bet jei vaziuoji is anksto susiderinusi, tai manau kad turi moketi, juk gydytoja nera kokia tavo drauge ar giminaite, kad savo malonumui ar is draugiskumo gimdyme dalyvautu...
asmeniskai as tariausi su savo gydytoja, nes norejau matyti butent ta, kuri mane stebejo visa nestuma, o ne nauja veida, kuris man gali ir visiskai nepatikti. juk rinkdamosi gydytojus taip pat svarstome, pas ka lankysimes....
QUOTE(KAME @ 2011 01 21, 21:09)
budejo super akusere Ilona ir labai rami, rupestinga daktare Alantaite (berods tokia pavarde).
as ir gimdziau prie akuseres Ilonos,tai ji tikrai super po gimdymo visa prieziura ir labai patiko
QUOTE(smufyte @ 2011 01 07, 21:55)
Ar kuriai nors darė epidūrą Panevėžio gimdymo namuose paprasčiausiai paprašius,
man dave, tiesa beveik pries 2 metus
QUOTE(leilutee @ 2011 01 23, 20:40)
Norėjau paklausti gal žinote kiek reikia tiems Daktarams duoti ir su kuo čia geriausiai tartis, labai bijau patarkit kas žino ką nors
nesuprantu, o kam jiems duoti juk jie dirba savo darba ir jau jiems moka atliginima, bet jei turit daug pinigu tai duokit tiek kiek negaila
o Panevezy yra palata kur vyras gali likti nakvoti?
tokia palata yra.tik žinoma mokama. 100 lt.para.joje gali nakvorti ne tik vyras, bet pvz. ir vyr. vaikas
Papildyta:
dėl epidūro Panevėžio gimdymo namuose.
prieš 6 metus irgi važiavau gimdyti į kitą miestą,kad gaučiau epidurą. po jos 6 val. buvau gyvas lavonas.antrą kartą irgi norėjau su nuskausminimu, bet gerai,kad pradėjau dometis jos poveikiu kudikiui. lietuvių kalba informacijos beveik nerq.pasidomejusi atradau visai negeru dalikų, pasirodo angeliukas tada jaučia didesni skausma. taigi gimdžiau be epidūros. labai džiaugiuosi, kad taip nusprendžiau. po gimdymo jaučiausi labai gerai.
Papildyta:
dėl epidūro Panevėžio gimdymo namuose.
prieš 6 metus irgi važiavau gimdyti į kitą miestą,kad gaučiau epidurą. po jos 6 val. buvau gyvas lavonas.antrą kartą irgi norėjau su nuskausminimu, bet gerai,kad pradėjau dometis jos poveikiu kudikiui. lietuvių kalba informacijos beveik nerq.pasidomejusi atradau visai negeru dalikų, pasirodo angeliukas tada jaučia didesni skausma. taigi gimdžiau be epidūros. labai džiaugiuosi, kad taip nusprendžiau. po gimdymo jaučiausi labai gerai.
QUOTE(jolita0711 @ 2011 02 09, 17:44)
o Panevezy yra palata kur vyras gali likti nakvoti?
dar galima uzsisakyti paprasta dviviete palata, tik i ja nekelia kitos gimdyves, o gali nakvoti vyras. kaina 30 Lt uz para. bent jau pries 3,5 m. mes buvom uzsisake, nes VIP palatu laisvu nebuvo. dabar gal irgi liko tokia pat tvarka.
QUOTE(MONRO @ 2011 02 10, 10:30)
dar galima uzsisakyti paprasta dviviete palata, tik i ja nekelia kitos gimdyves, o gali nakvoti vyras. kaina 30 Lt uz para. bent jau pries 3,5 m. mes buvom uzsisake, nes VIP palatu laisvu nebuvo. dabar gal irgi liko tokia pat tvarka.
Patvirtinu - tvarka tokia pati (žinios šviežios - gimdžiau sausio pradžioje)
Tik mūsų atveju, nebuvo laisvų net ir tų dviviečių. Visa laimė, kad gavom paskutinę laisvą VIP palatą. pragyvenaom ten 5 paras beveik kaip viešbuty
mergaites norejau paklaust nuo ko priklauso kai siuna tarpviete vienom duria adata su kazkokiais vaistukais kitoms tik papurskia, kad tipo neskaudetu, bet man su pirmaja ziauriai skaudejo, o va drauge nieko nejaute nes jei suleido vaistu, ji samdesi akusere, o as gyd.ir akuserei daviau po to, na gyd.zinojo, kad gaus, o akus.ne, tai sakau gal tai ir lemia viskas???
QUOTE(katkuviene @ 2011 02 12, 14:36)
mergaites norejau paklaust nuo ko priklauso kai siuna tarpviete vienom duria adata su kazkokiais vaistukais kitoms tik papurskia, kad tipo neskaudetu, bet man su pirmaja ziauriai skaudejo, o va drauge nieko nejaute nes jei suleido vaistu, ji samdesi akusere, o as gyd.ir akuserei daviau po to, na gyd.zinojo, kad gaus, o akus.ne, tai sakau gal tai ir lemia viskas???
man ir dūrė, o nuo ko priklauso nežinau bet realiai galvojant įtakos turi