Man gimdyti irgi ne už kalnų, domiuosi kur gimdyti? Lankausi pas Vilimiene, kokie atsiliepimai apie ją? Ar kas tarėtės su ja, kad dalyvautų gimdyme?

smufyte, 07 Sau 2011 - 22:55, parašė:
smufyte, 07 Sau 2011 - 22:55, parašė: ![]()
Sveikos,
Ar kuriai nors darė epidūrą Panevėžio gimdymo namuose paprasčiausiai paprašius, kad jo nori?Kiek teko girdėti ir pačiai susidurt, tai atkalbinėja gydytojai nuo epidūro visais įmanomais būdais, kad netgi susimokėjus anesteziologui, gydytojai neleidžia skambinti anesteziologui. Kituose miestuose gydytojai net patys pasiūlo epidūrą, o Panevėžys kratosi to dalyko. Beje, epidūras turėtų būt nemokamas ir jeigu mama nori turi daryt, juk ne Cezario prašo. Pasidalinkit patirtim, nes vien todėl nenoriu gimdyt gimtame mieste
rudenssaule, 14 Sau 2011 - 12:50, parašė:
rudenssaule, 14 Sau 2011 - 12:50, parašė: ![]()
dar kitas klausimas gimdziusiom - kaip del gimdymo pozos? visas vercia ant nugaros ar gali rinktis?
AudroneM, 18 Sau 2011 - 16:24, parašė:
AudroneM, 18 Sau 2011 - 16:24, parašė: ![]()
mane labiausiai erzino, kad absoliuciai visos seseles ar akuseres (net nezinau) patarinejo skirtingai kaip laikyti kudiki, kaip prausti, kaip zindyti
Viena syki neislaikiau ir pyktelejusi pasakiau, kad jos tegul susitaria vienodus patarimus duoti. Tai patylejusi sesele pasake, kad as isklausyciau visu, o daryciau kaip man atrodo geriausia
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė