Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys - 4 dalis

QUOTE(lorakotryna @ 2010 10 30, 11:42)
bet 100 proc isbandyta ka noriti ta sakykit skirtumas didelis kai duodi pinigu ir kai neduodi, pas mus jau taip priprate, pinigai pakeicia pati bendravima turiu omeny, o visu kt atzvilgiu nieko negali zinot kaip viskas bus , kad ir sumoki pinigelius.

drįstu ginčytis, nes per abu gimdymus nei tarėmės, nei siūlėm atsilyginti, bet priežiūra buvo thumbup.gif su pirmu gal kiek prasčiau, o su dukryte fantastiška akušerė Rasuolė, ir stebėjo, ir prižiūrėjo, gimdyti aišku pačiai reikėjo, čia jau niekas nepadės, bet tikrai labai daug kas priklauso nuo to, į kurią pamainą ir pas kokį daktarą ir akušerę pataikysi smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakymus. Man tartis del CP nereikia, nes pirmas vaikas ir sedmenine padetis, tai man ir neleistu paciai niekas gimdyti, nebent dar per 3 sav. apsiverstu mano mazylis.
1000 Lt moka tos, kurios gali pacios gimdyti bet dal tam tikru priezasciu nori CP. Tai tikrai mano atveju nereikia 1000 Lt, aiskiai per daug.
Spresiu pagal situacija, bet manau duosiu pries kai jau zinosiu kas operuos, nes man tas davimas po tai isvis nera tikslo jokio, geriau operacijos nepadarys.
Bet aciu uz atsakymus mamytes 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(RasaLex @ 2010 10 30, 16:15)
Aciu uz atsakymus. Man tartis del CP nereikia, nes pirmas vaikas ir sedmenine padetis, tai man ir neleistu paciai niekas gimdyti, nebent dar per 3 sav. apsiverstu mano mazylis.
1000 Lt moka tos, kurios gali pacios gimdyti bet dal tam tikru priezasciu nori CP. Tai tikrai mano atveju nereikia 1000 Lt, aiskiai per daug.
Spresiu pagal situacija, bet manau duosiu pries kai jau zinosiu kas operuos, nes man tas davimas po tai isvis nera tikslo jokio, geriau operacijos nepadarys.
Bet aciu uz atsakymus mamytes 4u.gif  4u.gif

mano merginai prota atejo ir atsiverte kaip reikia - likus 3 dienom iki gimdymo - gavau siuntima planiniam CP, kol prisitaciau i GN - ji atsiverte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaLex @ 2010 10 30, 15:15)

Man nei su pirmu,nei dabar pries operacija niekas neime schmoll.gif atsidekojom paskui smile.gif
Atsakyti
Gal kartais žinot kokios sumos dabar reikia samdant gimdymui gydytoją blush2.gif
Konkrečiai domina gyd. Petrauskienė
Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 10 27, 13:12)
o kaip su ja susisiekti, kaip susitarti? Jei galima plačiau arba į až 4u.gif

Iveliau klaida, ne nestumas o gimdymas blush2.gif Gal meginti gimdymo namuose? Jin vazineja su zalia reno karavanu ir uzlango uzkistas vardas jos lotuliukas.gif Tokia stambi ir sviesiais trumpais plaukais. Turiu jos telefona.
Papildyta:
QUOTE(lorakotryna @ 2010 10 27, 20:42)
labai aciu uz ats  rolleyes.gif o kiek uz palata  mokejot po gimdymo?? girdejau 200 lt?? ar taip. o kada gime stebuklelis jei ne paslaptis man data numatyta lapkricio 21, jau nerimauju schmoll.gif

Maniskis gime rugpjucio 21d. Kadangi gimdymas ne is lengvuju ir treciam aukste tris dienas be leliuko gulejau tai jin parupino paprasta ne seimynine palata kurioja gulejau viena wub.gif
Atsakyti
sveikutes, nezinau ar cia i tema paklausiu, bet neradau kitos tinkamesnes temos smile.gif . Pirmojo vaikelio laukdamasi lankiausi pas Petrauskiene, dabar noreciau pas ja apsilankyti apziurai, nes miesto poliklinikos gyd. pasitikejimo nekelia. gal kuri mamyte pas ja lankosi Respublikos g. klinikoje? ar ten dar tokios pat nezmoniskos eiles ir ar vis dar reikia laukti kol pakvies kelias valandas, nors esi uzsiregistravusi konkreciam laikui.
Atsakyti
QUOTE(RasaLex @ 2010 10 30, 16:15)

Sveikutės. Skaitau ir stebiuosi apie KOKIUS pinigus šnekat. Pasiūlykit ir 5000lt. Kiek duosit tiek paims. O jei neduosit tai gal cezario operaciją padarys nugaroj???? Gydytojai turi atlikti savo pareigą kaip ir kiekvienas turintis pareigas savo darbuose. Kai nuvažiavau gimdyti ir nepasiūliau pinigų niekas nepasakė, kad augink savo vaiką pilve toliau. O po natūralaus gimdymo ar operacijos kiekvieno asmeninis reikalas atsidėkoti gydytojui taip kaip jis nori. Aš nunešiau saldainių dėžutę ir pasakiau ačiū, nes mūsų namuose TOKIŲ pinigų nėra. Suprantu, kad svarbi ir mamos, ir vaiko sveikata. Ir norisi, kad viskas įvyktų sklandžiai, bet... Merginos, ką daryti toms moterims, kurios neturi to 1000lt., o ant nosies paskirta planinė operacija?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gyvenu ne Panevezyje, bet gimdyti noreciau butent Panevezio gimdymo namuose pas Petrauskiene ar jos vyra ax.gif Gal kuri turit jos ar jo telefona? noreciau susitarti, kad nebutu veliau nesklandumu..
Lauksiu zinuciu a.z. 4u.gif Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joana @ 2010 10 30, 11:49)
drįstu ginčytis, nes per abu gimdymus nei tarėmės, nei siūlėm atsilyginti, bet priežiūra buvo  thumbup.gif su pirmu gal kiek prasčiau, o su dukryte fantastiška akušerė Rasuolė, ir stebėjo, ir prižiūrėjo, gimdyti aišku pačiai reikėjo, čia jau niekas nepadės, bet tikrai labai daug kas priklauso nuo to, į kurią pamainą ir pas kokį daktarą ir akušerę pataikysi  smile.gif
TSIDEKOJOM JAU PO VISKO
drinks_cheers.gif musu Leja irgi gime prie RasuOles akuseres-nu nerealiai ji man patiko thumbup.gif thumbup.gif tikrai geras zmogus ir medikas, tokia kruopsti,maloni,taip stengesi savo darba dirbti...ir gyd. B.Paskeviciene man lb padejo gimdant,ji mano gine bet nesitariau gimdyti,bet taipo jau isejo-na zodziu antras gimdymas mano buvo liuksiskas thumbup.gif gimdziau 1 val nuo atvykimo i GNA
Atsakyti
Sveikutės Panevėžio nėštukės ir jau mamytės 4u.gif

Gal yra mamyčių, gimdžiusių visai neseniai? Mane labai domintų, kokios dabar yra VIP palatos gimdymo namuose kainytės blush2.gif ir gal kuri žinote, kokie gydytojai sausio mėnesį priima gimdymus Panevėžio GN?
Atsakyti
QUOTE(s_m_rita @ 2011 01 06, 20:25)
Sveikutės Panevėžio nėštukės ir jau mamytės  4u.gif

Gal yra mamyčių, gimdžiusių visai neseniai? Mane labai domintų, kokios dabar yra VIP palatos gimdymo namuose kainytės  blush2.gif  ir gal kuri žinote, kokie gydytojai sausio mėnesį priima gimdymus Panevėžio GN?

100Lt para mirksiukas.gif
Atsakyti