QUOTE(RasaLex @ 2010 10 30, 16:15)
Aciu uz atsakymus. Man tartis del CP nereikia, nes pirmas vaikas ir sedmenine padetis, tai man ir neleistu paciai niekas gimdyti, nebent dar per 3 sav. apsiverstu mano mazylis.
1000 Lt moka tos, kurios gali pacios gimdyti bet dal tam tikru priezasciu nori CP. Tai tikrai mano atveju nereikia 1000 Lt, aiskiai per daug.
Spresiu pagal situacija, bet manau duosiu pries kai jau zinosiu kas operuos, nes man tas davimas po tai isvis nera tikslo jokio, geriau operacijos nepadarys.
Bet aciu uz atsakymus mamytes
Sveikutės. Skaitau ir stebiuosi apie KOKIUS pinigus šnekat. Pasiūlykit ir 5000lt. Kiek duosit tiek paims. O jei neduosit tai gal cezario operaciją padarys nugaroj???? Gydytojai turi atlikti savo pareigą kaip ir kiekvienas turintis pareigas savo darbuose. Kai nuvažiavau gimdyti ir nepasiūliau pinigų niekas nepasakė, kad augink savo vaiką pilve toliau. O po natūralaus gimdymo ar operacijos kiekvieno asmeninis reikalas atsidėkoti gydytojui taip kaip jis nori. Aš nunešiau saldainių dėžutę ir pasakiau ačiū, nes mūsų namuose TOKIŲ pinigų nėra. Suprantu, kad svarbi ir mamos, ir vaiko sveikata. Ir norisi, kad viskas įvyktų sklandžiai, bet... Merginos, ką daryti toms moterims, kurios neturi to 1000lt., o ant nosies paskirta planinė operacija?