QUOTE(vaitu @ 2014 05 22, 17:33)
Sveikos visos, žiūriu nelabai gyva tema, bet gal atsiras Panevėžio esamų, ar būsimų mamyčių, kurios man galės suteikti informacijos...
Esu iš provincijos, už poros mėnesių turėčiau gimdyti. Tačiau iš karto esu nusprendus važiuoti į Panevėžį. Norėčiau paklausti, ką reikia turėti būtent Panevėžio gimdymo namuose, nes kiekvienam mieste ir ligoninėje vis kitos taisyklės...
Taip pat ar gyd. Petrauskai turi privatų kabinetą, kur būtų galima pas juos nuvykti ir pasitikrinti, taip pat susitarti dėl pačio gimdymo?
Aš gimdžiau balandžio mėn., tai ir gimdymo metu, ir po gimdymo nepanaudojau savo naktiniu ir chalato-duoda ten, naktinukus gali ir dazniau pasikeisti. Na, isvaizda ju ne kokia, bet kai kraujuoji, tai savu net nepanaudojau, pagailejau. Sesutes liepe slepti dregnas serveteles kudikiui valyti-sake, kad labai alergizuoja, uzpakaliukus plauti vaikui tik po tekanciu vandeniu, o serveteles naudoti tik kelioniu metu. Pati irgi intymios higienos serveteliu nepanaudojau-ka ten privalysi, kai taip kraujuoji po gimdymo-lekiau i dusa ir daznai keiciau paketus.Butinai sau pasiimk pimom dviem dienom po gimdymo didziausius paketus-tikrai teks daznai keisti, gali ir vienkartines kelnaites isigyti-patogu. Tualetinio popieriaus ten tikrai nera-isidek butinai, ne viena ritineli, o perrengiant vaikiuka man praverte ir popieriniai ranksluosciai, su kuriais pirmiausiai apvalydavau, o po to tik po vandeniu prausdavau, nes tas mekonijus toks lipnus ir jo nemazai prikakoja. Savo puodeli dar reikia tureti. O gumines slepetes tai labiausiai dėl maudymosi duse patarciau isimesti. Na o dėl tarimosi su gydytojais, tai as turbut nesitarciau-visas personalas dirba gerai, priziuri atsakingai, o gimdyti uz tave niekas nepagimdys-viska pati turesi istverti. Vat man labiausiai padėjo vyro buvimas salia-nezinau kaip be jo. Na, nebent labai labai rizikingas gimdymas, na gal tada, nors, manau, kiekvienas gimdymas yra rizika. Sėkmės!