Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys - 4 dalis

QUOTE(inusiukas15 @ 2014 05 22, 23:22)
Jei ketini vaiką augint su čiulptuku, tai jo turėk...

Panevėžio gimdymo namai prieš čiulptukus. Prieš gydytojų vizitaciją sesutės perspėdavo, kad jei turim čiulptukus - paslėptumėm. Jie skatina natūralų žindymą, o čiulptukai kenkia
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2014 05 23, 10:18)
Panevėžio gimdymo namai prieš čiulptukus. Prieš gydytojų vizitaciją sesutės perspėdavo, kad jei turim čiulptukus - paslėptumėm. Jie skatina natūralų žindymą, o čiulptukai kenkia

nežinau žinok, bet patys reanimacijoj apsidžiaugė, kad aš savo nunešiau čiulptuką, nes jie ten vaikiukai vienu dalinasi unsure.gif ir niekas nieko nesakė dėl jo... Nors man tik ten ir tereikėjo jo, o kai palatoje buvom jau nenaudojom, matos ten seselėms jis labiau reikalingas buvo, nes ne vienas gulėjo...
o kad už natūralumą tai žinau nes gimdyti privertė 12dienų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inusiukas15: 23 gegužės 2014 - 10:41
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 05 23, 11:40)
nežinau žinok, bet patys reanimacijoj apsidžiaugė, kad aš savo nunešiau čiulptuką, nes jie ten vaikiukai vienu dalinasi  unsure.gif  ir niekas nieko nesakė dėl jo... Nors man tik ten ir tereikėjo jo, o kai palatoje buvom jau nenaudojom, matos ten seselėms jis labiau reikalingas buvo, nes ne vienas gulėjo...
o kad už natūralumą tai žinau nes gimdyti privertė  12dienų  doh.gif

lygiai taip pat buvo ir mums ax.gif soskute-ramiau joms ten tik, nerekia vaikas,,, ir nuo nieko slepti nereikejo... biggrin.gif

1-mam aukste gulejo vaikas 2 paras, ejau maitinti kas 3 val., labai priklauso kokia pamaina bus... nes 1 pasitaike tokia, kad neleido eiti nakti maitinti mazyles, tipo ateik tik 6 val. ryto, tai koks cia skatinimas natur.maitinimo...? doh.gif dave mazei misinio tada 1 k., matosi, kad norejo tureti ramia nakti blink.gif
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(era^ @ 2014 05 23, 12:21)
lygiai taip pat buvo ir mums  ax.gif    soskute-ramiau joms ten tik, nerekia vaikas,,, ir nuo nieko slepti nereikejo...  biggrin.gif

1-mam aukste gulejo vaikas 2 paras, ejau maitinti kas 3 val., labai priklauso kokia pamaina bus... nes 1 pasitaike tokia, kad neleido eiti nakti maitinti mazyles, tipo ateik tik 6 val. ryto, tai koks cia skatinimas natur.maitinimo...?  doh.gif    dave mazei misinio tada 1 k., matosi, kad norejo tureti ramia nakti  blink.gif
verysad.gif

Oho schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(inusiukas15 @ 2014 05 23, 10:40)
o kad už natūralumą tai žinau nes gimdyti privertė  12dienų  doh.gif

Kaip tai 12 dienų? g.gif
Papildyta:
QUOTE(vaitu @ 2014 05 22, 17:33)
Sveikos visos, žiūriu nelabai gyva tema, bet gal atsiras Panevėžio esamų, ar būsimų mamyčių, kurios man galės suteikti informacijos...
Esu iš provincijos, už poros mėnesių turėčiau gimdyti. Tačiau iš karto esu nusprendus važiuoti į Panevėžį. Norėčiau paklausti, ką reikia turėti būtent Panevėžio gimdymo namuose, nes kiekvienam mieste ir ligoninėje vis kitos taisyklės...
Taip pat ar gyd. Petrauskai turi privatų kabinetą, kur būtų galima pas juos nuvykti ir pasitikrinti, taip pat susitarti dėl pačio gimdymo?

Sveika 4u.gif
Man gimdyti ir tik liepos gale ax.gif
Tai aš tau galėčiau patarti, kad jei yra galimybė, sudalyvautum gimdymo namų paskaitėlėje, kur suteikia šiokią tokią info ir dar padaro ekskursiją po gimdymo namus mirksiukas.gif Aš dalyvausiu birželio mėn. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selė: 24 gegužės 2014 - 06:22
ej, panos - dėl čiulptuko - jei planuojat pačios maitint savo pienuku - tai jo neduokit bent pirmas dvi sav, kad vaikas išmoktų čiulpti ir valgyti, nes paskuj gali tekti maitinti iš buteliuko ax.gif
Atsakyti
Dėl čiulptuko. Tikrai seselės prieš vizitaciją perspėja, kad būtų paslėpti čiulptukai. Bet šiaip mums čiulptuką vadišką davė trumpam, kai mažiui reikėjo rentgeną daryti, kad ramiai pabūtų.
O šiaip čiulptuko tikrai bent pirmas 2-3 savaites geriau neduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitu @ 2014 05 22, 17:33)
Sveikos visos, žiūriu nelabai gyva tema, bet gal atsiras Panevėžio esamų, ar būsimų mamyčių, kurios man galės suteikti informacijos...
Esu iš provincijos, už poros mėnesių turėčiau gimdyti. Tačiau iš karto esu nusprendus važiuoti į Panevėžį. Norėčiau paklausti, ką reikia turėti būtent Panevėžio gimdymo namuose, nes kiekvienam mieste ir ligoninėje vis kitos taisyklės...
Taip pat ar gyd. Petrauskai turi privatų kabinetą, kur būtų galima pas juos nuvykti ir pasitikrinti, taip pat susitarti dėl pačio gimdymo?

Aš gimdžiau balandžio mėn., tai ir gimdymo metu, ir po gimdymo nepanaudojau savo naktiniu ir chalato-duoda ten, naktinukus gali ir dazniau pasikeisti. Na, isvaizda ju ne kokia, bet kai kraujuoji, tai savu net nepanaudojau, pagailejau. Sesutes liepe slepti dregnas serveteles kudikiui valyti-sake, kad labai alergizuoja, uzpakaliukus plauti vaikui tik po tekanciu vandeniu, o serveteles naudoti tik kelioniu metu. Pati irgi intymios higienos serveteliu nepanaudojau-ka ten privalysi, kai taip kraujuoji po gimdymo-lekiau i dusa ir daznai keiciau paketus.Butinai sau pasiimk pimom dviem dienom po gimdymo didziausius paketus-tikrai teks daznai keisti, gali ir vienkartines kelnaites isigyti-patogu. Tualetinio popieriaus ten tikrai nera-isidek butinai, ne viena ritineli, o perrengiant vaikiuka man praverte ir popieriniai ranksluosciai, su kuriais pirmiausiai apvalydavau, o po to tik po vandeniu prausdavau, nes tas mekonijus toks lipnus ir jo nemazai prikakoja. Savo puodeli dar reikia tureti. O gumines slepetes tai labiausiai dėl maudymosi duse patarciau isimesti. Na o dėl tarimosi su gydytojais, tai as turbut nesitarciau-visas personalas dirba gerai, priziuri atsakingai, o gimdyti uz tave niekas nepagimdys-viska pati turesi istverti. Vat man labiausiai padėjo vyro buvimas salia-nezinau kaip be jo. Na, nebent labai labai rizikingas gimdymas, na gal tada, nors, manau, kiekvienas gimdymas yra rizika. Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(Žirniukė @ 2014 05 24, 12:57)
Aš gimdžiau balandžio mėn., tai ir gimdymo metu, ir po gimdymo nepanaudojau savo naktiniu ir chalato-duoda ten, naktinukus gali ir dazniau pasikeisti. Na, isvaizda ju ne kokia, bet kai kraujuoji, tai savu net nepanaudojau, pagailejau. Sesutes liepe slepti dregnas serveteles kudikiui valyti-sake, kad labai alergizuoja, uzpakaliukus plauti vaikui tik po tekanciu vandeniu, o serveteles naudoti tik kelioniu metu. Pati irgi intymios higienos serveteliu nepanaudojau-ka ten privalysi, kai taip kraujuoji po gimdymo-lekiau i dusa ir daznai keiciau paketus.Butinai sau pasiimk pimom dviem dienom po gimdymo didziausius paketus-tikrai teks daznai keisti, gali ir vienkartines kelnaites isigyti-patogu. Tualetinio popieriaus ten tikrai nera-isidek butinai, ne viena ritineli, o perrengiant vaikiuka man praverte ir popieriniai ranksluosciai, su kuriais pirmiausiai apvalydavau, o po to tik po vandeniu prausdavau, nes tas mekonijus toks lipnus ir jo nemazai prikakoja. Savo puodeli dar reikia tureti. O gumines slepetes tai labiausiai dėl maudymosi duse patarciau isimesti. Na o dėl tarimosi su gydytojais, tai as turbut nesitarciau-visas personalas dirba gerai, priziuri atsakingai, o gimdyti uz tave niekas nepagimdys-viska pati turesi istverti. Vat man labiausiai padėjo vyro buvimas salia-nezinau kaip be jo. Na, nebent labai labai rizikingas gimdymas, na gal tada, nors, manau, kiekvienas gimdymas yra rizika. Sėkmės!

Kaip nuoširdžiai ir išsamiai parašyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selė @ 2014 05 24, 15:39)
Kaip nuoširdžiai ir išsamiai parašyta 4u.gif

Sele, dėkui 4u.gif Linkiu sklandaus gimdymo mirksiukas.gif !
Atsakyti
QUOTE(Žirniukė @ 2014 05 24, 21:58)
Sele, dėkui  4u.gif Linkiu sklandaus gimdymo  mirksiukas.gif  !

hi.gif
Papildyta:
Tiesa, elady.lt jei ką pirktumėt, tai skrajutę turiu, kuri suteikia 15 proc. nuolaidą (perkant minimum už 70 lt) iki 2014 06 15 4u.gif
Nuolaidų kodas: DOVANA
Gal kam pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Matrisha @ 2014 05 24, 10:54)
ej, panos - dėl čiulptuko - jei planuojat pačios maitint savo pienuku - tai jo neduokit bent pirmas dvi sav, kad vaikas išmoktų čiulpti ir valgyti, nes paskuj gali tekti maitinti iš buteliuko  ax.gif

man labai gera seselė papuolė kuri gražiai parodė kaip vaikui krūtį duoti ir jokio skirtumo nejuto ar papulis ar buteliukas burnoje biggrin.gif viską ėmė.
O ir šiaip tas čiulptukas jei reanimacijoj busit tik dėl savęs, kad nereiktu dalintis su kitais, nes kartais juk ne vienas pradeda rėkt ir prie visų reikia pabūti, o jei visi 5 užimti ir visi rėkia tai žinot jos nepersiplėš dviese, bent aš kai gimdžiau jų tik tiek budavo. Paskui kai į palatą perkėlė nebenaudojom to čiulptuko neprireikė nes užmigdavo ant papulio vaikinas mano ir kai paleisdavo tada tik į lovyte padėdavau ir miegodavome abudu be to čiulptuko biggrin.gif

Jo nenorėjo manęs operuoti nes truputi lašiakų turiu papilvėje, sakė man pačiai bus geriau jei natūraliai pagimdysiu ir nesigailiu nebaisu ir ne taip jau skaudėjo ištikrųjų. Nors tie sąrėmiai iki 100 ar kiek skaičiuojami tai aš 60 dydžio skausmais vaikščiojau iki 10 balandžio o paskui nuo tos pačios dienos jau su reguliariai sarėmiais iki 12 dienos kol pagimdžiau, bet skatinamųjų irgi gavau, beje jie man dar balandžio 3 stabdė viską nors galėjo skatinti ir būčiau normaliai pagimdžiusi o ne vidurį pardės su sąrėmiu stovėjus visą paraudusi iš skausmo ir keistai šniopšdama biggrin.gif db juokinga tada nebuvo juoko tiek smile.gif Bet šiaip aš labai labai patenkinta esu tiek daktarais ir tiek visu personalu, o yra nuostabi seselė pirmame aukšte tokia jauna, bet matos su meilę dirbą savo darbą, su kiekvienu vaiku kaip su nuosavu elgiasi švelni švelni smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal turite Valikonytės tel. nr. ? Skubiai reikia labai sad.gif
Atsakyti