Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys - 4 dalis

QUOTE(...kristina... @ 2014 02 13, 00:18)
Aciu uz info  4u.gif  4u.gif

Sveikinu sulaukus mazylio 4u.gif Kaip atsigausi, gal galetum pasidalinti savo sio gimdymo istorija-kaip jauteisi, kokia Panevezio gimdykloje aplinka, kaip rupinasi ir t.t. Idomu viskas.
Atsakyti
QUOTE(_no name @ 2014 03 02, 16:57)
Tai kaip suprantu, jeigu reikia gulėti ilgiau negu 3 paras, nereikia mokėti už visas dienas?  smile.gif

jei tarkime jums tenka gulėti 5 paras tai mokėsite tik už 3, visos likusios neįskaičiuojamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2014 03 04, 14:21)
jei tarkime jums tenka gulėti 5 paras tai mokėsite tik už 3, visos likusios neįskaičiuojamos  mirksiukas.gif

Labai ačiū už informaciją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2014 03 04, 15:21)
jei tarkime jums tenka gulėti 5 paras tai mokėsite tik už 3, visos likusios neįskaičiuojamos  mirksiukas.gif

Nuo kada čia taip padarė? nes kai aš gimdžiau 11 metais, tai buvo moki už 5, kitos nemokamai. Ir mokėjau už 5
Atsakyti
QUOTE(rudenssaule @ 2014 03 05, 09:37)
Nuo kada čia taip padarė? nes kai aš gimdžiau 11 metais, tai buvo moki už 5, kitos nemokamai. Ir mokėjau už 5

g.gif na aš gimdžiau 10 man taip buvo wink.gif
Atsakyti
po cp 10 metais gulejau 5 paras, uz visas ir mokejau (500lt) 4u.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį ne visai apie gimdymo namus, ar kuri buvot šioje klinikoje leliuko echoskopijai? http://www.echoskopi...4/Paslaugos.htm kokie atsiliepimai? norėčiau ten privačiai apsilankyti apžiūrai, nes kolkas labai mažai info apie leliuką turiu... doh.gif
Atsakyti
As buvau mokomoje palatoje tai uz 3paras reikejo moketi,jei nepaleidzia namo po 3paru ir gulima ilgiau tada nereikia moketi uz kitas paras. tik uz tas 3. Gimdziau pries menesi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...kristina...: 26 kovo 2014 - 10:51
Sveikos visos, žiūriu nelabai gyva tema, bet gal atsiras Panevėžio esamų, ar būsimų mamyčių, kurios man galės suteikti informacijos...
Esu iš provincijos, už poros mėnesių turėčiau gimdyti. Tačiau iš karto esu nusprendus važiuoti į Panevėžį. Norėčiau paklausti, ką reikia turėti būtent Panevėžio gimdymo namuose, nes kiekvienam mieste ir ligoninėje vis kitos taisyklės...
Taip pat ar gyd. Petrauskai turi privatų kabinetą, kur būtų galima pas juos nuvykti ir pasitikrinti, taip pat susitarti dėl pačio gimdymo?
Atsakyti
QUOTE(vaitu @ 2014 05 22, 17:33)
Sveikos visos, žiūriu nelabai gyva tema, bet gal atsiras Panevėžio esamų, ar būsimų mamyčių, kurios man galės suteikti informacijos...
Esu iš provincijos, už poros mėnesių turėčiau gimdyti. Tačiau iš karto esu nusprendus važiuoti į Panevėžį. Norėčiau paklausti, ką reikia turėti būtent Panevėžio gimdymo namuose, nes kiekvienam mieste ir ligoninėje vis kitos taisyklės...
Taip pat ar gyd. Petrauskai turi privatų kabinetą, kur būtų galima pas juos nuvykti ir pasitikrinti, taip pat susitarti dėl pačio gimdymo?

Sveika, mačiau kad Petrauskai dirba "pavilnio" berods taip vadinas poliklinikoj privačioj. Čia prie Maximos, rimi, nemuno poliklinikos yra toks pastatas "Roma" vadinas.
Į Pnv gimdyklą žinau kad reikia drėgnų servetėlių vežtis, aš kai buvau kursuose man tik tai istrigo smile.gif Manau pamėgink paskambinti ir pasiklausti ko tiksliai reikia, gal pasakys. Žinau kad reikia šlepečių (sako guminės geriau), toletinio, muilo, rankšluoščių, chalato, naktinių, pampersu vaikui, įklotų sau, rubelių vaikui, dokumentus kas be ko, nepamiršk jei plaukai ilgi plaukų gumelės, tikrai reikės, net kelias isidėk jei viena dingtu smile.gif Pati dar negimdžiau bet visi mini šiuos daigtus. Tikiuosi padėjau bent kiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.lt @ 2014 05 22, 20:28)
Sveika, mačiau kad Petrauskai dirba "pavilnio" berods taip vadinas poliklinikoj privačioj. Čia prie Maximos, rimi, nemuno poliklinikos yra toks pastatas "Roma" vadinas.
Į Pnv gimdyklą žinau kad reikia drėgnų servetėlių vežtis, aš kai buvau kursuose man tik tai istrigo  smile.gif Manau pamėgink paskambinti ir pasiklausti ko tiksliai reikia, gal pasakys. Žinau kad reikia šlepečių (sako guminės geriau), toletinio, muilo, rankšluoščių, chalato, naktinių, pampersu vaikui, įklotų sau, rubelių vaikui, dokumentus kas be ko, nepamiršk jei plaukai ilgi plaukų gumelės, tikrai reikės, net kelias isidėk jei viena dingtu smile.gif Pati dar negimdžiau bet visi mini šiuos daigtus. Tikiuosi padėjau bent kiek  smile.gif

zinoma, aciu;) Visko beveik reikia nuo iki, tikejaus kad nors kanors duoda:) Geriausia turbut tikrai pasiskambinti ir pasiklausti, be ko neissiversiu nuvaziavus:)
Atsakyti
QUOTE(vaitu @ 2014 05 22, 22:09)
zinoma, aciu;) Visko  beveik reikia nuo iki, tikejaus kad nors kanors duoda:) Geriausia turbut tikrai pasiskambinti ir pasiklausti, be ko neissiversiu nuvaziavus:)

duoda tik chalatą, naktinius ir vystiklus daugiau viską turi savo temtis ai tiesa ir valgyt duoda ir su kuo valgyt ir ką atsigerti lotuliukas.gif
Teisingai pasakė ko reikia dar pridurčiau pakrovėja telefonui ir fotiko smile.gif Kas dar, rubelių įsdėk 3 dienom, sau kokius 3 naktinius nes baisiai karrštą tose palatose, tai man pvz prakaitas upeliais žliaugė. Rankšluoščių, intymio higienos servetėlių po gimdymo man bent buvo super juos naudoti ne tuoaleti, kas čia dar.... Jei ketini vaiką augint su čiulptuku, tai jo turėk... Vienkartinius triusikėlius ir aišku jau savo nuosavus triusikėlius, ir dar ne įklotėlių reikia, o vaistinėje pardavinėja tokius didelius po 1 vnt paketus tai jų reikia apie 3 kažkur jei pritrūksi galima bus dasipirkt vaistinėje. Kas čia dar lyg ir daugiau viską išvardino smile.gif
Atsakyti