QUOTE(vaitu @ 2014 05 22, 17:33)
Sveikos visos, žiūriu nelabai gyva tema, bet gal atsiras Panevėžio esamų, ar būsimų mamyčių, kurios man galės suteikti informacijos...
Esu iš provincijos, už poros mėnesių turėčiau gimdyti. Tačiau iš karto esu nusprendus važiuoti į Panevėžį. Norėčiau paklausti, ką reikia turėti būtent Panevėžio gimdymo namuose, nes kiekvienam mieste ir ligoninėje vis kitos taisyklės...
Taip pat ar gyd. Petrauskai turi privatų kabinetą, kur būtų galima pas juos nuvykti ir pasitikrinti, taip pat susitarti dėl pačio gimdymo?
Sveika, mačiau kad Petrauskai dirba "pavilnio" berods taip vadinas poliklinikoj privačioj. Čia prie Maximos, rimi, nemuno poliklinikos yra toks pastatas "Roma" vadinas.
Į Pnv gimdyklą žinau kad reikia drėgnų servetėlių vežtis, aš kai buvau kursuose man tik tai istrigo
Manau pamėgink paskambinti ir pasiklausti ko tiksliai reikia, gal pasakys. Žinau kad reikia šlepečių (sako guminės geriau), toletinio, muilo, rankšluoščių, chalato, naktinių, pampersu vaikui, įklotų sau, rubelių vaikui, dokumentus kas be ko, nepamiršk jei plaukai ilgi plaukų gumelės, tikrai reikės, net kelias isidėk jei viena dingtu
Pati dar negimdžiau bet visi mini šiuos daigtus. Tikiuosi padėjau bent kiek