Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys - 4 dalis

QUOTE(**Vėja** @ 2013 11 27, 19:36)
Sveikutės  smile.gif Gal kuri po gimdymo naudojosi padidinto komforto pogimdyvine palata? Įdomu, koks yra tas papildomas mokestis. Niekur nerandu RPL paslaugų kainoraščio  g.gif

100 lt./parai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2013 11 27, 23:29)
100 lt./parai  4u.gif

Dėkui už info rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės, turiu klausimėlių, esu ne iš pačio Panevėžio, bet iš jo apskrities, mąstau važiuot ten gimdyt. Tai nuo ko reiktų pradėt?Tartis su kažkuo ar ne?Reikia kažkokį popierių vežtis iš savo ginekologės ar panašiai?pirmas lelius nieko nežinau.... blush2.gif Norėčiau, kad apšviestų žinančios.. bigsmile.gif
Atsakyti
man atrodo pasiimi ta nesciosios kortele ir asmens dokumenta, kai prasideda ir vaziuoti, na gi galejo sveciuose saremiai praidet wink.gif ekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutė: 27 gruodžio 2013 - 19:54
QUOTE(Lutė @ 2013 12 27, 19:54)
man atrodo pasiimi ta nesciosios kortele ir asmens dokumenta, kai prasideda ir vaziuoti, na gi galejo sveciuose saremiai praidet wink.gif ekmes!

O kelios gimdymo vietos yra Panevėžyje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(El@da @ 2013 12 27, 22:24)
O kelios gimdymo vietos yra Panevėžyje? 4u.gif

kiek žinau viena smile.gif t y gimdymo namai smile.gif
Atsakyti
jap tik gimdymo namai, tas kitas pastatas nuo ligonines, kai uzeis saremiai vaziuot ne i priemimo skyriu...sakau, nes buciau nuvaziavus i priimamaji jei nebut pasake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(El@da @ 2013 12 27, 16:43)
Sveikutės, turiu klausimėlių, esu ne iš pačio Panevėžio, bet iš jo apskrities, mąstau važiuot ten gimdyt. Tai nuo ko reiktų pradėt?Tartis su kažkuo ar ne?Reikia kažkokį popierių vežtis iš savo ginekologės ar panašiai?pirmas lelius nieko nežinau.... blush2.gif Norėčiau, kad apšviestų žinančios.. bigsmile.gif

Sakyčiau, jei turite galimybę, atvažiuokit apsižiūrėti, bus tikrai ramiau. Nuo šių metų yra tokia galimybė - praveda "ekskursiją" po gimdyklas, palatas, atsako į klausimus. Tik nežinau, gal reikia iš anksto susitarti.
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2013 12 29, 00:52)
Sakyčiau, jei turite galimybę, atvažiuokit apsižiūrėti, bus tikrai ramiau. Nuo šių metų yra tokia galimybė - praveda "ekskursiją" po gimdyklas, palatas, atsako į klausimus. Tik nežinau, gal reikia iš anksto susitarti.

reikia registruotis is anksto, nes yra eile mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš net nežinojau, kad yra tokia galimybė pažiūrėti į gimdymo palatas g.gif kaip sakant gimdžiau ten kur paguldė lotuliukas.gif o gimdžiau dvejose palatose pirma kart tai guldė į pirma lyg palata tai ten super man patiko norėjau ir vėl ten nes buvo vonia didelė wub.gif o antra kart kai grižau su tuo pačiu neštumu, tai buvau jau šeštoje palatoje, tai ten tuščia taip neįdomu buvo, bet šiaip gimdymo palatos pnv tai tikrai gražios ir nuotraukos laaabai gražios, tai kai saremiavau atsirėmusi į sienas ir i foto tas žiūrėjau ir vis masčiau va ir aš toki žiedelį tuoj turėsiu wub.gif
Atsakyti
Ir labai grazios ir patogios seimynines mokamos palatos thumbup.gif nei uz ka nesutikciau bendroje palatoje po gimdymo guleti, o ten tai super viskas, tikrai ne del teliko ar saldytuvo, o del privatumo, del nuosavo duso ir tualeto, del grazios aplinkos ir galimybes buti tik dviese su vyru ir mazyliu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2013 12 29, 20:52)
Ir labai grazios ir patogios seimynines mokamos palatos  thumbup.gif nei uz ka nesutikciau bendroje palatoje po gimdymo guleti, o ten tai super viskas, tikrai ne del teliko ar saldytuvo, o del privatumo, del nuosavo duso ir tualeto, del grazios aplinkos ir galimybes buti tik dviese su vyru ir mazyliu  wub.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o jei laisvų nebus??? koridoriuj gulėsi?
Atsakyti