QUOTE(juracka77 @ 2013 05 03, 21:00)
Sveikos,
Mane taip pat šis klausimas domina, kiek mokėjote, iš anksto susitarę su gydytoju?
Sveikutes,
O jus tikrai pamastykite ar to Jums reikia tartis su gydytoju
kiek zinau panevyzy tikrai yra geru gydytoju dirbanciu gimdykloje, o beto pirmiausia pagalba yra akuseres o paskui tik gydytojo. Man atrodo yra gimdymo namu informacija apie gydytoju darbo grafikus ir kas kada dirba, galima suzinoti apytiksliai. As is savo patirties su nieko nesitariau, net nezinojau kas ta diena dirba tik atvaziavus pamaciau kortele kad gyd. Jankauskas
mano atveju jis tik du kartus buvo uzejas, pirmai apziurejai kai atvykui ir kai prasidejo gimdymas paziurejo, biski pabuvo paltoje paklause akuseres ar susitvarkysi ir viskas, o visa darba padare akusere. Jie tik pasitare, jis pasedejo ant kedes ir vsio. gal del to kad mano gimdymas buvo lengvas ir viskas gerai kaip is vadovelio 10 balu. buvau pasiruosus pinigeliu visiem, bet daktarui net nespejom paduoti kad ir kaip norejome (buvom pasiruose 100lt.) akusere neeme sake tik po gimdymo jei noresite tada galessite atsilyginti, nu kazkas panasaus. Siaip turejome pasismulkine pinigeliu po 20,50lt. jei kam prireiks, bet taip ir nepanaudojom. Visi graziai, puikiai prieme. Dabar kaip yra tai nezinau, as gimdziau pries 3 metus tai zinojau kad jei susitari su daktaru tai jei ne jo budejimas ligoninei tai reikedavo moketi suma siekdavo nuo 600 iki 1000lt, bet ir tai esu girdejus atveju, kad sumokejo baisinius pinigus, o naudos jokios (cia ir turbut su kokiu daktaru su tari
) TAIGI GERAI PAGALVOKITE
APGALVOKITE
ir PASIRINKITE KAIP JUMS ATRODYS GERIAUSIA
SEKMES