Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys - 4 dalis

QUOTE(ikona @ 2013 02 27, 11:21)
Sveikos  smile.gif  ar duoda gimdykloj rūbus? Ar reikia klizmutę darytis? Ir ar reikia palučių savo turėti?  ax.gif

rubus duoda gimdyvei, lydinciam asmeniui reikia susimoket lyg 10 lt uz apranga. klizmutes nereikia, nebent pati nori. paluciu nereikia.
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2013 02 27, 12:21)
Sveikos  smile.gif  ar duoda gimdykloj rūbus? Ar reikia klizmutę darytis? Ir ar reikia palučių savo turėti?  ax.gif

i gimdykla reikia tik vandens sau ir vaiko rubeliu, o daugiau ten viska duoda ax.gif aj atsimenu dar serveteles dregnas dejausi, bet nzn ar panaudojo - atseit apvalo vaikuti su jom smile.gif
o po gimdymo irgi viska duoda, as savo nei naktiniu, nei chalato nebuvau issitraukus hihihi.gif pagailejau blush2.gif is visu galu bega visokie "skysciai", o sesutes "sexovus" naktinius duoda pasikeist kiekviena diena, jei reikia ir dar duoda ax.gif paluciu-vystiklu kruvos pridetos - tik imk ir daryk ka nori su jom biggrin.gif
klizma jei nori pasidarai, bet man ir taip vidurius ta diena paleido - tai ir taip viskas issivale biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristiene: 27 vasario 2013 - 16:25
Dabar išvis Panevėžys propaguoja natūralizmą, jokių šlapių servetėlių, po kranu liepia plauti vaiką. Sąrėmių metu niekas manęs nedabojo, pačiai gi reikės prakvėpuoti, išjausti visą skausmą ir išgimdyti gyvybę, kurią nešiojam 9 mėnesius. Prasidėjus gimdymui tikrai nebuvau palikta, o akušerė laukė ir padėjo gyvybės atėjimui...esu jai labai dėkinga.
Ai, patiko toks pasakymas bebūnant gimdykloj: jei gimdysi, gaudysim smile.gif Taigi linkiu visoms gerų gaudytojų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klevo sula: 01 balandžio 2013 - 17:22
Sveikos smile.gif pas kokius gydytojus lankėtės nėštumo metu Panevėžyje? aš prieš kelias dienas pamačiau teigiamus testukus, bet dar neužsiregistravau niekur, tai noriu patarimų iš Jūsų, galvoju apie gydytoją S. Košel 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguciukas @ 2013 04 04, 20:39)
Sveikos smile.gif pas kokius gydytojus lankėtės nėštumo metu Panevėžyje? aš prieš kelias dienas pamačiau teigiamus testukus, bet dar neužsiregistravau niekur, tai  noriu patarimų iš Jūsų, galvoju apie gydytoją S. Košel 4u.gif

Labas, sveikinimai pirmiausia, o pas S. Košel aš lankiausi man ji labai patiko, kantri dėmesinga, jei planuosiu kitą ir gi eisiu pas ją, tačiau jei norėsite kad gimdymo metu prie Jūsų būtų Jūsų gydytoja tada gal vertėtų pasižiūrėti kas dirba gimdyklose ir pas tuos gydytojus lankytis konsultacijose. Nors man ir ten pasisekė pataikiau pas Ž.Petrauksienę, nei tarėmės, nei nieko, o prižiūrėjo super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2013 04 06, 09:37)
Labas, sveikinimai pirmiausia, o pas S. Košel aš lankiausi man ji labai patiko, kantri dėmesinga, jei planuosiu kitą ir gi eisiu pas ją, tačiau jei norėsite kad gimdymo metu prie Jūsų būtų Jūsų gydytoja tada gal vertėtų pasižiūrėti kas dirba gimdyklose ir pas tuos gydytojus lankytis konsultacijose. Nors man ir ten pasisekė pataikiau pas Ž.Petrauksienę, nei tarėmės, nei nieko, o prižiūrėjo super thumbup.gif

Ačiū už patarimus. seniau esu lankiusis pas gydytoją Košel, tai patiko, todėl ir dabar galvoju apie ją, tik pas ją baisiai eilės ilgos tam pirmam vizitui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolythe @ 2013 02 18, 17:18)
Sveikutės smile.gif

Aš čia su nekukliu klausimu... gal kuri Panevėžy iš anksto tarėtės su gydytoja?ir kiek "dovanų" davėte? 4u.gif  ax.gif

Sveikos,
Mane taip pat šis klausimas domina, kiek mokėjote, iš anksto susitarę su gydytoju?

Atsakyti
QUOTE(juracka77 @ 2013 05 03, 21:00)
Sveikos,
Mane taip pat šis klausimas domina, kiek mokėjote, iš anksto susitarę su gydytoju?

Sveikutes,

O jus tikrai pamastykite ar to Jums reikia tartis su gydytoju smile.gif kiek zinau panevyzy tikrai yra geru gydytoju dirbanciu gimdykloje, o beto pirmiausia pagalba yra akuseres o paskui tik gydytojo. Man atrodo yra gimdymo namu informacija apie gydytoju darbo grafikus ir kas kada dirba, galima suzinoti apytiksliai. As is savo patirties su nieko nesitariau, net nezinojau kas ta diena dirba tik atvaziavus pamaciau kortele kad gyd. Jankauskas thumbup.gif mano atveju jis tik du kartus buvo uzejas, pirmai apziurejai kai atvykui ir kai prasidejo gimdymas paziurejo, biski pabuvo paltoje paklause akuseres ar susitvarkysi ir viskas, o visa darba padare akusere. Jie tik pasitare, jis pasedejo ant kedes ir vsio. gal del to kad mano gimdymas buvo lengvas ir viskas gerai kaip is vadovelio 10 balu. buvau pasiruosus pinigeliu visiem, bet daktarui net nespejom paduoti kad ir kaip norejome (buvom pasiruose 100lt.) akusere neeme sake tik po gimdymo jei noresite tada galessite atsilyginti, nu kazkas panasaus. Siaip turejome pasismulkine pinigeliu po 20,50lt. jei kam prireiks, bet taip ir nepanaudojom. Visi graziai, puikiai prieme. Dabar kaip yra tai nezinau, as gimdziau pries 3 metus tai zinojau kad jei susitari su daktaru tai jei ne jo budejimas ligoninei tai reikedavo moketi suma siekdavo nuo 600 iki 1000lt, bet ir tai esu girdejus atveju, kad sumokejo baisinius pinigus, o naudos jokios (cia ir turbut su kokiu daktaru su tari smile.gif ) TAIGI GERAI PAGALVOKITE biggrin.gif APGALVOKITE biggrin.gif ir PASIRINKITE KAIP JUMS ATRODYS GERIAUSIA smile.gif biggrin.gif

SEKMES 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssimmsi @ 2013 05 20, 13:37)
pamaciau kortele kad gyd. Jankauskas  thumbup.gif  mano atveju jis tik du kartus buvo uzejas, pirmai apziurejai kai atvykui ir kai prasidejo gimdymas paziurejo, biski pabuvo paltoje paklause akuseres ar susitvarkysi ir viskas, o visa darba padare akusere. Jie tik pasitare, jis pasedejo ant kedes ir vsio

Idomiai, as mazyli gimdziau pas Jankauska tai per gimdyma tikrai nesedejo ant kedutes, priesingai dirbo darba kartu su akusere. nors ir mano gimdymas kaip du kart du. Bet siaip fantastiskas gyditojas thumbup.gif
O kad tartis tai neverta, vistiek akusere didziausia darba atlieka dar iki pacio gimdymo... akuserems ir dekojom, daktarams zodziu aciu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raudona_Braske: 18 birželio 2013 - 07:43
Labas 4u.gif Mes irgi nesitarem su jokiu gydytoju del gimdymo,bet prie saves turejom siek tiek pinigeliu.Taciau gimdymas vyko sklandziai,todel niekam pinigeliu ir nedavem.Manau reikia ziureti pagal situacija,jei gimdymas sunkus,su komplikacijomis,tuomet duociau pinigu,bet ko gero ne gydytojui,o akuserem,nes jos didziausia darba atlieka.As net nepamenu,koks gydytojas prieme gimdyma,nes iskart po to jo nebemaciau g.gif
Atsakyti
labas, mes taip pat su niekuo nesitarem, ir nemokejau niekam, pagimdziau per 4 val. is ju gydytoja buvo gal 15 min, pabaigoje, taip daugiau laiko akusere.
Atsakyti
Sveikutės smile.gif Gal kuri po gimdymo naudojosi padidinto komforto pogimdyvine palata? Įdomu, koks yra tas papildomas mokestis. Niekur nerandu RPL paslaugų kainoraščio g.gif
Atsakyti