Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys - 4 dalis

jei nepameluosiu sio gydytojo pavarde lyg sinkevicius,jis is vilniaus. bet labai super...dekingi mes jam uz sveika suneli,jei ne jo atidumas,prieziura nusimanymas,nezinau kaip butu buve...dekingi kad jis isgelbejo musu klecka. tai tikrai saunus gydytojas. na bet cia kaip ir del visu kitu gydytoju,kiek zmoniu tiek nuomoniu... visiems neitiksi....ne visu poreikiai vienodi....
Atsakyti
QUOTE(--zuika-- @ 2012 07 02, 17:49)
Sveikos,

ar galit atsiliepti tos, kurios darėsi epidurą ax.gif  apie pasekmes, kokias dabar jaučia. Esu girdejusi ir teigiamų, ir neigiamų nuomonių, tačiau ar yra tokių kam išties dėl to dabar labai blogai? g.gif

Man darė epidūrą, net prašyt nereikėjo, tiesiog buvo indikacijos mirksiukas.gif Sakyčiau, kad nieko blogo lyg ir nejaučiu. Tiesą sakant, nelabai ir girdėjau apie kokias nors galimas blogas pasekmes g.gif Net įdomu pasidarė, kokios tos pasekmės g.gif Nes ką aš žinau, yra viena kita sveikatos problemėlė kaip ir pas daugelį žmonių, tik gal nežinau, kad čia nuo epidūro blink.gif
Atsakyti
gal zinot kokie gydytojai siuo metu gimdyklose dirba? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 07 27, 08:10)

petrauskai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2012 07 27, 07:10)

Sveikos, as cia naujoke smile.gif laukiuosi jau 14,5 savaite. Lankydavausi pas Melaikiene, siuo metu persirasiau pas gyd. Ramune Baltrusaitiene. Bet nerandu jokios informacijos apie ja, gal kas lankotes ar gimdete pas Ramune B.?
Man ji pasirode demesingesne, buvau tik viena karta, tad dar nieko nezinau apie ja.
Atsakyti
QUOTE(Sonata Love @ 2012 08 14, 23:55)
Sveikos, as cia naujoke smile.gif laukiuosi jau 14,5 savaite. Lankydavausi pas Melaikiene, siuo metu persirasiau pas gyd. Ramune Baltrusaitiene. Bet nerandu jokios informacijos apie ja, gal kas lankotes ar gimdete pas Ramune B.?
Man ji pasirode demesingesne, buvau tik viena karta, tad dar nieko nezinau apie ja.

Gimdžiau (t.y. pradėjau gimdyt) prie R.B., tik per jos pamainą nespėjau, CP darė jau kita pamaina... Bet šiaip nieko tokia pasirodė, gal kiek santūri ir šaltoka, bet tikrai atidi, nepikta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata Love @ 2012 08 14, 22:55)

teko ligonineje susidurti su R.B., gydytojos darbu nesiskundziu., viska nuosekliai paaiskino kas ir kaip.. man pasirode kantri, niekur neskubanti, maloni..
Atsakyti
gal turit atsiliepimu apie Margarita Abramaviciene
Atsakyti
QUOTE(tyloszona @ 2012 08 23, 17:33)

man taipat butu idomu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elenute123 @ 2012 08 12, 16:01)
petrauskai smile.gif

tik petrauskai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~mimi~ @ 2012 08 28, 10:14)
tik petrauskai? g.gif

Mane irgi domina sis teiginys? smile.gif kaip bus rugseji?
Atsakyti
QUOTE(tyloszona @ 2012 08 23, 17:33)

dar domina atsiliepimai apie S.Košel
Atsakyti