QUOTE(RasaLex @ 2010 10 29, 14:33)
Laba diena mamytes,
Gal galėtumėte man padėti vienu klausimu.
Man yra numatomas Cezaris, nes vaiko padėtis sėdmėnine. Sakė guldys prieš terminą į patologinį ir stėbės, o kai matysis nors kokia veikla operuos.
Norėjau pasiteirauti ar atsidėkojate gydytojui prieš operaciją ar po operacijos?
Bei kokia maždaug padėkos išraiška litais?
siaip patarsiu pataupyti pinigelius- jau tau numatytas cezaris- tai nieko ir neprikisi

as pati pirma gimdziau apie 30 val

ir ant galo padare cezari- o buvau susitarusi su daktare- vistiek kankintis reikejo
Tad is patirties galiu pasakyti kad neapsimoka tau siuo atveju kisti pinigelius. as pati tuoj va trecia jau gimdysiu ant dienu, tai nieko nesitariu, o kai nuvaziuosiu tada ir zinosiu pagal situacija. Antra vaikiuka pagimdziau pati po 8 val ryte- naktine pamaina lauke kol pasikeis pamaina, o kai atejo rytine tai staigiai viskas ivyko- ir akusere Saulene ir daktare Antanaviciene nesitrauke- tai galima sakyti uz 10 min darbo jos gavo pinigeliu- nes viskastaip buvo ciki

aisku paskui dar pasirupino pogimdymo.
siulyciau jau geriau tau ta 1000 lt panaudoti privaciai palatai su tuliku dusu, TV- jos berods dabar kainuoja 200 lt/para., o po cezario gulesi 5 paras.
Sekmes