Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys - 4 dalis

aciu uz atsakyma,dabar man ramu smile.gif
o tai maniau reiks lagamina su savim temptis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Orinta_ @ 2010 09 02, 12:53)
sveikos mamytes,man arteja gimdymas ar galite pasakyt i Panevezio ligonine reikia nestis savus naktinius marskinius?nejaugi neduoda savu gimdymui?nes man gine dave brosiura,kur parasyta ka reikia atsinest i gimdykla,tai ten raso 2 naktinius marskinius ir vienus trumpus,per prieki uzsegamus paciam gimdymui,kazkokia nesamone..
as pries 5metus gimdziau,tai nieko panasaus nereikejo,dar apsauke,kad is namu savo chalata atsinesiau,nes ten vietoje duoda..

Nereikia gimdymui nieko. Tiks slepetes savo turet ir vandenuko atsigert mirksiukas.gif
Atsakyti
As atsiduriau su pernesiotu antram aukste savaite po termino.Tai Paskoniene dar savaite iki savaitgalio islaike. Siaip atsiliepimai geri. Ypac aciu didelis Ilonai. Ir is pirmo auksto intensivaus skyriaus vaiku slaugytojai OLGAI. Be proto maloni ir gera moteris. Daug parode, pamokino. Ir be galo svelniai su leliukais elgiasi. Jei verkia ir ant ranku paima paramina. Ne taip kaip kitos grubokos su tais kudikiais.
Atsakyti
labas norejau paklausti gal kas samdete akusere Panevezyje kiek pinigeliu reiktu duoti, palata girdejau 200 lt gal kas zinote?
Atsakyti
Samdemes akusere Ilona. Labai praverte, nes viskas buvo suorganizuota. Kur masina pasistatyti, apranga vyrui, kava vyrui arbata man. Vonia prileista, nugara ismasazuota. Moralinis palaikimas, demesys. Palata suorganizavo, kad viena guleciau. Nestumas sunkus buvo ir visa tai man kainavo 300lt. Jei nestumas eina sklandziai uztenka ir 200-250lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytee2583 @ 2010 10 27, 13:07)
Samdemes akusere Ilona. Labai praverte, nes viskas buvo suorganizuota. Kur masina pasistatyti, apranga vyrui, kava vyrui arbata man. Vonia prileista, nugara ismasazuota. Moralinis palaikimas, demesys. Palata suorganizavo, kad viena guleciau. Nestumas sunkus buvo ir visa tai man kainavo 300lt. Jei nestumas eina sklandziai uztenka ir 200-250lt 4u.gif

o kaip su ja susisiekti, kaip susitarti? Jei galima plačiau arba į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytee2583 @ 2010 10 27, 13:07)

labai aciu uz ats rolleyes.gif o kiek uz palata mokejot po gimdymo?? girdejau 200 lt?? ar taip. o kada gime stebuklelis jei ne paslaptis man data numatyta lapkricio 21, jau nerimauju schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorakotryna: 27 spalio 2010 - 19:44
Laba diena mamytes,

Gal galėtumėte man padėti vienu klausimu.
Man yra numatomas Cezaris, nes vaiko padėtis sėdmėnine. Sakė guldys prieš terminą į patologinį ir stėbės, o kai matysis nors kokia veikla operuos.
Norėjau pasiteirauti ar atsidėkojate gydytojui prieš operaciją ar po operacijos?
Bei kokia maždaug padėkos išraiška litais?
Atsakyti
QUOTE(RasaLex @ 2010 10 29, 14:33)
Laba diena mamytes,

Man yra numatomas  Cezaris, nes vaiko padėtis sėdmėnine. Sakė guldys prieš terminą į patologinį ir stėbės, o kai matysis nors kokia veikla operuos.
Norėjau pasiteirauti ar atsidėkojate gydytojui prieš operaciją ar po operacijos?

laba jei Panevezy girdejau kad 1000 lt. daktarui
Atsakyti
QUOTE(RasaLex @ 2010 10 29, 14:33)
Laba diena mamytes,

Man yra numatomas  Cezaris, nes vaiko padėtis sėdmėnine. Sakė guldys prieš terminą į patologinį ir stėbės, o kai matysis nors kokia veikla operuos.

siaip patarsiu pataupyti pinigelius- jau tau numatytas cezaris- tai nieko ir neprikisi ax.gif as pati pirma gimdziau apie 30 val doh.gif ir ant galo padare cezari- o buvau susitarusi su daktare- vistiek kankintis reikejo smile.gif
Tad is patirties galiu pasakyti kad neapsimoka tau siuo atveju kisti pinigelius. as pati tuoj va trecia jau gimdysiu ant dienu, tai nieko nesitariu, o kai nuvaziuosiu tada ir zinosiu pagal situacija. Antra vaikiuka pagimdziau pati po 8 val ryte- naktine pamaina lauke kol pasikeis pamaina, o kai atejo rytine tai staigiai viskas ivyko- ir akusere Saulene ir daktare Antanaviciene nesitrauke- tai galima sakyti uz 10 min darbo jos gavo pinigeliu- nes viskastaip buvo ciki thumbup.gif aisku paskui dar pasirupino pogimdymo.
siulyciau jau geriau tau ta 1000 lt panaudoti privaciai palatai su tuliku dusu, TV- jos berods dabar kainuoja 200 lt/para., o po cezario gulesi 5 paras.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KAME @ 2010 10 29, 19:54)
siulyciau jau geriau tau ta 1000 lt panaudoti privaciai palatai su tuliku dusu, TV- jos berods dabar kainuoja 200 lt/para., o po cezario gulesi 5 paras.
Sekmes  4u.gif

del palatos kainos tiksliai nezinau- ar 100 ar 200 Lt.
Atsakyti
QUOTE(KAME @ 2010 10 29, 19:54)
siaip patarsiu pataupyti pinigelius- jau tau numatytas cezaris- tai nieko ir neprikisi  ax.gif  as pati pirma gimdziau apie 30 val  doh.gif  ir ant galo padare cezari- o buvau susitarusi su daktare- vistiek kankintis reikejo  smile.gif
Tad is patirties galiu pasakyti kad neapsimoka tau siuo atveju kisti pinigelius. as pati tuoj va trecia jau gimdysiu ant dienu, tai nieko nesitariu, o kai nuvaziuosiu tada ir zinosiu pagal situacija. Antra vaikiuka pagimdziau pati po 8 val ryte- naktine pamaina lauke kol pasikeis pamaina, o kai atejo rytine tai staigiai viskas ivyko- ir akusere Saulene ir daktare Antanaviciene nesitrauke- tai galima sakyti uz 10 min darbo jos gavo pinigeliu- nes viskastaip buvo ciki  thumbup.gif  aisku paskui dar pasirupino pogimdymo.
Sekmes  4u.gif

bet gal jei butum sumokejus susitarusi tai nemanau kad butu kankine tiek ilgai, butu dare is karto, nes kiek draugiu buvo numatytas cezaris tai niekada nelauke dare is karto bet mokejo 1000 lt vien tik daktarui, o ne lauke kol pamaina pasikeis, tuo labiau jei jau numatytas cezaris, siaip pinigu niekada neima is anksto bet kai susitari tikrai visai kt elgiasi kas liecia cezari.cia mano nuomone o kai pati gimdai aisku jokie pinigai nepades gimdymui, paciai reiks, bet 100 proc isbandyta ka noriti ta sakykit skirtumas didelis kai duodi pinigu ir kai neduodi, pas mus jau taip priprate, pinigai pakeicia pati bendravima turiu omeny, o visu kt atzvilgiu nieko negali zinot kaip viskas bus , kad ir sumoki pinigelius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorakotryna: 30 spalio 2010 - 10:46