Nu jau mano pazintis su Paskoniene tai irgi siaubinga buvo, vos nenumire mano leliukas kai pas ja patekau. Isprievartavo gimdyma anksciau laiko ir paleido eiti i gimdykla nesciosios korteles nepaskaicius, ko pasekoje leliukas 2 sav renimacijoj pragulejo.
QUOTE(musyte08 @ 2012 03 10, 14:30)
As gimdziau. Man jis puikus buvo! Kai akusere ramino, kad nerekciau, jis sudraude ne mane, o akusere Sake, kad galiu daryt viska taip, kaip man reikia: leido ir rekti, ir gimdyti ne gulint, o tupint Ir visa laika buvo labai korektiskas, kantrus
Sveiki ir as noriu pasidalinti mintimis,gimdziau liepa praeitais metais antra savo angeliuka,esu lb patenkinta gyd.Antanaviciene,super daktare,nuramino mane ir sake gyliai kvepuoti,o ne rekti,ir tikrai esu dekinga jai uz tai,greitai leliukas atejo ir per saremius,kai kvepavau tikrai mazai skaudejo.ir po gimdymo sakiau daktarei,kad baisu ka tenka iskesti,o ji pasake,sunkiausia leliukui ateiti i si pasauli,as esu be galo patenkinta,tikrai verta prie jos gimdyti!!! patologiniam gulejau,pries gimdyma,apziurejo petrauskas,lb super gydytojas,svelnus ir ismanantis savo darba.o pirmaveze savo princese gimdziau prie Jankausko ir tikrai esu lb geros nuomones!!!,o del pinigeliu nedaviau per abu gimdymus,nzn cia tik mano nuomone,bet man atrodo,kad pinigeliai,vistik kazka daro... Dar teko susidurti su Petraviciene gyd,galiu tik lb lb geru zodziu atsiliepti,pas ja apziura tokia svelni,ir tikrai verta pas ja eiti,nes teko nemuno poliklinikoje lankytis lb nepatiko.db lankausi pas Bagurska ir tikrai dar ilgai nekeisiu gydytojo!!!
QUOTE(musyte08 @ 2012 03 10, 14:30)
Asen labai liuks daktariukas....... ot kad paisektu ir vel
Žiūriu daug nusivylusių Paškoniene
Džiaugiuosi, kad mano patirtis su ja puiki. Kelis kartus kai patologiniam gulėjau tai ji man tikrai pasirodė gera gydytoja, bet gimdymą priėmė ne ji.
Džiaugiuosi, kad mano patirtis su ja puiki. Kelis kartus kai patologiniam gulėjau tai ji man tikrai pasirodė gera gydytoja, bet gimdymą priėmė ne ji.
QUOTE(wwilmukas @ 2012 06 02, 16:21)
O kaip jums Vilimiene, jei be pinigeliu?
na apžiūrėjo, o po 10 val gimdymas prasidėjo bet šeip pusė velnio
Sveikos,
ar galit atsiliepti tos, kurios darėsi epidurą apie pasekmes, kokias dabar jaučia. Esu girdejusi ir teigiamų, ir neigiamų nuomonių, tačiau ar yra tokių kam išties dėl to dabar labai blogai?
ar galit atsiliepti tos, kurios darėsi epidurą apie pasekmes, kokias dabar jaučia. Esu girdejusi ir teigiamų, ir neigiamų nuomonių, tačiau ar yra tokių kam išties dėl to dabar labai blogai?
QUOTE(--zuika-- @ 2012 07 02, 15:49)
Sveikos,
As dariausi epidura, dbr jokio poveikio nejauciu, bet cia gal kiekvienam skirtingai.
QUOTE(eksnieguole @ 2012 07 13, 09:17)
Sveikos busimos ir esamos mamytes. Norejau paklausti ar duoda Panevezio gimdymo namuose drabuzius gimdymui ar reikia tureti savo?
Gimdymui duoda drabuzius.
Teko ir man su Paskoniene susidurti, bet nieko blogo negaleciau pasakyti, vienintele pasake tiksliausia vaiko svori per echo. Narbutienei reiktu pasitobulinti echo srity, o gimdziau pas vyra, pavartde uzmirsau, jaunas is Vilniaus pavarde is S lyg, nusivylaiu, gailejaus, kad niekam pinigu nesiulaiu ir, jei teks antra karta gimdyti, pirksiu gimdyma, kad tik nereiktu nei mano maziukui kankintis, nei man.
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 07 13, 10:40)
o gimdziau pas vyra, pavartde uzmirsau, jaunas is Vilniaus pavarde is S lyg, nusivylaiu, gailejaus, kad niekam pinigu nesiulaiu ir, jei teks antra karta gimdyti, pirksiu gimdyma, kad tik nereiktu nei mano maziukui kankintis, nei man.
na čia kaip kam manau, aš pradėjau gimdyti prie šio gydytojo, labai norėjau ir baigti, bet taip matyt nesistengiau, bet atsiliepimai tik geriausi