Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys - 4 dalis

Sveikos mamytės, artėja man jau laikas gimdyti, daiktai sukrauti, tik norėjau pasiteirauti, važiuojant į GN tą visą kraitį iškart pasiimti, ar tik kelis svarbiausius daiktus, o vyras visa kita atveš vėliau? Chalatą, kaip supratau, duoda gimdymui, ar ne? Nes dabar svarbiausi daiktai užima du nemažus krepšius, net nežinau, kol būsiu gimdykloje, gal nebus kus net pasidėti blush2.gif
Beje, palata vienutė 100lt parai? O jei ne vienutė, tai kiek moterų guli vienoje palatoje su mažyliais? ax.gif
Atsakyti
Galima viską pasiimt, jei vyras bus šalia ir padės susinešt, šiaip ir sesutės padeda, gimdyklos erdvios, vietos tikrai bus kur pasidėti, niekas nieko nesako dėl tašių. Elkitės kaip jums patogiausia. O į gimdyklą chalatą duoda, pasiimkite sau šlepetes ir kojines.
Mokama palata po 100 lt su patogumais smile.gif yra ir po 50 lt, kiek suprantu tai paprasta palata su dviem lovom šeimai. o jei nemokama, tai palatoj guli po dvi mamytes.
Siūlyčiau imti mokamą, nes, jei leliukas būtų neramus, pačiai bus ramiau, kad nedrumščiate kaimynės ir jo leliaus ramybės, be to svetimi lankytojai gali jus nepatogiai jaustis kai maitinsite ar pati susitvarkyt norėsite.

sėkmės
Atsakyti
o as patarciau neskubeti prasyti mokamos palatos, o paklausti , ar siuo metu daug gimdyviu. pavyzdziui kai as gimdziau savo mergina, ligonine buvo apytuste, tai ir taip visos mamos po viena gulejom , o kai vaikina gimdziau, buvo daug mamu, tai prasiau mokamos, kad mum ramoiau butu, bet gavome tik paprasta palata i kuria neikelia kitos mamos, nes tuo metu tu palatu po 100 nebuvo. Na nebent jus negalite pakenteti pora paru be televizoriaus smile.gif
Atsakyti
Man asameniškai ne tv galvoj buvo, o mūsų šeimos ramybė ir buvimas kartu.
Atsakyti
QUOTE(babaisa @ 2011 12 20, 13:16)
Man asameniškai ne tv galvoj buvo, o mūsų šeimos ramybė ir buvimas kartu.

tai aisku, pritariu simtu procentu, tik sakau, kad ta ramybe galima gauti ir nemokamai, kam imti mokama palata, jei nemokamos tuo metu tuscios mirksiukas.gif
Atsakyti
PASKONIENE LABAI BLOGA DAKTARE ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakamile @ 2012 01 12, 11:36)

kodel? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakamile @ 2012 01 12, 12:36)

o as papariestarausiu ir parasysiu kad ji gera gydytoja. jos deka turiu sveika suneli ir cp nebereikejo po jos firminio masaziuko bigsmile.gif gulejau ir pries gimdyma pas ja skyriuje,nu tikrai buvo gera prieziura,buvo neaiskumu tai viskas dare kad susiziureti. o del davimo,tai nedaviau visiskai nieko,tik didelis ir nuosirdus aciu,malonus pokalbis su sypsena
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2012 01 21, 15:22)
o  as papariestarausiu ir parasysiu kad ji gera gydytoja. jos deka turiu sveika suneli ir cp nebereikejo po jos firminio masaziuko bigsmile.gif gulejau ir pries gimdyma pas ja skyriuje,nu tikrai buvo gera prieziura,buvo neaiskumu tai viskas dare kad susiziureti. o del davimo,tai nedaviau visiskai nieko,tik didelis ir nuosirdus aciu,malonus pokalbis su sypsena

man irgi paskoniene labai patiko thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2012 01 21, 16:22)
o  as papariestarausiu ir parasysiu kad ji gera gydytoja. jos deka turiu sveika suneli ir cp nebereikejo po jos firminio masaziuko bigsmile.gif gulejau ir pries gimdyma pas ja skyriuje,nu tikrai buvo gera prieziura,buvo neaiskumu tai viskas dare kad susiziureti. o del davimo,tai nedaviau visiskai nieko,tik didelis ir nuosirdus aciu,malonus pokalbis su sypsena

As irgi pas ja gulejau patologiniam ,kadangi man buvo planinis cp tai ji man ji ir dare...tikrai likau viskuo patenkinta ... rytojaus diena buvo atejus i skiriu pazet kaip laikaus....nedaviau ir nei cento...
Atsakyti
QUOTE(ingakamile @ 2012 01 12, 12:36)

man ir schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(malmukas:) @ 2012 01 27, 20:21)

Pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti