Nieko nedariau
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 11 04, 18:20)
O man dar įdomu kaip su depiliacija ir klizma šiais laikais?
man pačiai buvo maloniau, kai ten ne girios buvo, o klizmų nieks nedaro, nors labai baisu buvo, kad norėsiu ir bus ten visokių reikalų, bet iki tol viskas savaime susitvarkė
Depiliacija ar kita susitvarkai namuose ar kur kitur kur tas paslaugas teikia ... o klizmute jei nori gali išvažiuojant namuose pasidaryti ... priverstinai niekas nieko nedaro ...
QUOTE(Asta25 @ 2011 10 05, 20:35)
as gimdziau pies menesi, buvau prisiklausiusi visokiu pletku apie Panevezio gimdymo namus, bet nepasitvirtio niekas, ka girdejau likau labai patenkinta ir personalu, ir daktare, ir akusere, ir viskuo... emem mokama palata, pas mane visada buna padiditi reikalavimai, bet ligonine visus juos atitiko. Papildomai pinigu niekam nedavem, tik po gimdymo, kadangi jis buvo komplikuotas, truko pora paru, neatsidare kaklelis, dare cezari ir t..t....., bet tik po jo atsidekojom akuserei ir issirasydami is ligonines sesutei saldainiu ir roze nesem. Bet visos dovanos po visko, o ne pries, tad jokio paskatinimo elgtis geriau niekas neturejo.
Tikrai tikejausi, kad bus blogiau, bet taip man ten patiko, kad ir antra gimdyciau butent ten.
Niekuom neuzsikretem, jokiu komplikaciju ir pan. Gal man tiesiog pasiseke, bet apie siuos gimdymo namus blogo zodzio negaliu sakyti, tik gera
Tikrai tikejausi, kad bus blogiau, bet taip man ten patiko, kad ir antra gimdyciau butent ten.
Niekuom neuzsikretem, jokiu komplikaciju ir pan. Gal man tiesiog pasiseke, bet apie siuos gimdymo namus blogo zodzio negaliu sakyti, tik gera
pora dienų kamavaisi ir tik tada padare cezari??? na esmė tame, jei būtum davusi pinigu prieš tai, tiek ilgai kankintis nebūt reikėję...
kiek teko girdėti kaip kam yra buvę...
tokia ta žiauri tiesa
QUOTE(--zuika-- @ 2011 11 20, 13:16)
pora dienų kamavaisi ir tik tada padare cezari??? na esmė tame, jei būtum davusi pinigu prieš tai, tiek ilgai kankintis nebūt reikėję...
tokia ta žiauri tiesa
tokia ta žiauri tiesa
ne tokia ir ziauri ta tiesa, ko visi cia uz ta kysio nesima, juk tai ju darbas yra, o pnv gimdymo namai yra labai uz naturalu gimdyma, as irgi esu uz ji labai, nors pati gimdziau 3 dienas ir savaite su saremiais pravaiksciojau, nesgilailiu visai, kad nenesiau kysio, kad darytu cp nors man jo net nedare, nors jau buvo pradeja mane ruosti cp, bet as labai istikruju nesutikau to cp, tai lauke iki paskutiniuju ir as pati pagimdziau maziu savo...
QUOTE(inusiukas15 @ 2011 11 20, 14:05)
ko visi cia uz ta kysio nesima, juk tai ju darbas yra, o pnv gimdymo namai yra labai uz naturalu gimdyma
aš ir nesutinku su kyšio davimu, bet kai daktarai kol negavo kyšio elgiasi su tavim kaip tavęs net nebūtų tai žiauru čia mano atveju, kol neatradom pažįstamų ir kam paduoti tų saldainių bonkikės ir vokelį, tol informacijos apie mano mažylį aš gavau labai mažai...
pvz ateina seselė ir sako, na tu ir pacientė, dėl tavęs visas personalas ant kojų sukilęs į pasitarimus eina ir t.t.... o man nieko nesako, net nesuprantu kas dedasi, kai tik gavo vokelį, tai ir šypsotis pradėjo ir situaciją paaiškino ir t.t...
man atrodo patys žmonės ir pripratino daktarus taip elgtis, kol nemesteli į kišenikę tol ir kalba ufonautų kalba (nekalbu apie visus, tikrai yra ir nerealių daktarų, maloniai dirbančių savo darbą)
QUOTE(Veja Feja @ 2011 11 27, 22:09)
aš ir nesutinku su kyšio davimu, bet kai daktarai kol negavo kyšio elgiasi su tavim kaip tavęs net nebūtų tai žiauru
visiškai pritariu, o dar šlykščiau būna kai gauna vokelį, pasižiūri ir duoda suprast per mažai, o gal čia visi mano pinigai ir daugiau neturiu net už ką valgyti nusipirkt
na as tai niekam nieko nedaviau, o visi puikiai elgesi. Ir CP dare, nelauke, nieko nes mate kad nieko nebus naturaliai....
tai tikriausiai nuo daktarų priklauso, koks kam papuola
Gimdžiau prie Petrauskienės ir akušerės Dalios. Viskas labai sklandžiai ir greitai. Po to nupirkom po rinkinuką saldaus abiems.