Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys - 4 dalis

QUOTE(Cinamonas* @ 2011 09 04, 17:33)
Sveikos visos mamytes ir dar busimos mamytes mirksiukas.gif  Is karto atsiprasau, kad ne cia ilindau 4u.gif  bet gal galesite patarti. Neberandu, o gal nera nauja sukurta temuke apie Panevezio ginekologus. Abu su vyru ruosiames gausinti savo seima smile.gif Dabartine mano ginekologe tikrai nepatinka savo neprofesionalumo, beto noreciau pakeisti ir seimos gydytoja, todel ieskau patikemesnes, nes visgi planuojame pirmagimi smile.gif Esu girdejusi geru atsiliepimu apie A. Filimanaviciene. Gal zinote kur ja galima butu rasti? 4u.gif

jinai tiek privačiai tiek ne dirba respublikos gatvės šeimos klinikoje
Atsakyti
sveikos mamytes, gal kas gimdete visai neseniai?man beliko 3 savaiteles,esu nevietine, kai mano miesto gydytoja paklause kur gimdysiu, atsakiau kad panevezy...tai ji taip nustebusiu balsu retoriskai paklause, po visu ivikiu... taigi gal kas zinot kas per ivikiai?ankstesniuose puslapiuose perskaiciau apie stafilokoka...ar pasitvirtino,ar tai buvo tiesiog pletkas?
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2011 10 05, 18:00)
sveikos mamytes, gal kas gimdete visai neseniai?man beliko 3 savaiteles,esu nevietine, kai mano miesto gydytoja paklause kur gimdysiu, atsakiau kad panevezy...tai ji taip nustebusiu balsu retoriskai paklause, po visu ivikiu... taigi gal kas zinot kas per ivikiai?ankstesniuose puslapiuose perskaiciau apie stafilokoka...ar pasitvirtino,ar tai buvo tiesiog pletkas?

na man po gimdymo buvo uznesta infekcija (laime ne vaikui) pora dienu po gimdymo atsiguliau i ligonine ir is jos mane isspyre iskart po zolines nepadare jokuu tyrimu (kiek suprantu tada kazka tikrino) o to pasekoje po dvieju dienu atsiduriau kaune doh.gif paleido neisgyde, o kas per infekcija nenustate (o gal ir neieskojo) esme kad paleido is ligonines nepadare pakartotinu tyrimu tik numuse temperatura doh.gif gulejau 4tam aukste
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2011 10 05, 18:00)

as gimdziau pies menesi, buvau prisiklausiusi visokiu pletku apie Panevezio gimdymo namus, bet nepasitvirtio niekas, ka girdejau schmoll.gif likau labai patenkinta ir personalu, ir daktare, ir akusere, ir viskuo... emem mokama palata, pas mane visada buna padiditi reikalavimai, bet ligonine visus juos atitiko. Papildomai pinigu niekam nedavem, tik po gimdymo, kadangi jis buvo komplikuotas, truko pora paru, neatsidare kaklelis, dare cezari ir t..t....., bet tik po jo atsidekojom akuserei ir issirasydami is ligonines sesutei saldainiu ir roze nesem. Bet visos dovanos po visko, o ne pries, tad jokio paskatinimo elgtis geriau niekas neturejo.
Tikrai tikejausi, kad bus blogiau, bet taip man ten patiko, kad ir antra gimdyciau butent ten.
Niekuom neuzsikretem, jokiu komplikaciju ir pan. Gal man tiesiog pasiseke, bet apie siuos gimdymo namus blogo zodzio negaliu sakyti, tik gera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asta25: 05 spalio 2011 - 19:40
Akusres tikrai thumbup.gif ne zodzio negaliu pasakyt, apie gydytojus...visokiu yra visokiu reikia...o manau reikalavimai visu vienodi pagimdyt sveika vaikeli drinks_cheers.gif
Atsakyti
gimziau pries nepilnas 2 savaites, ir atsiliepimai kuo geriausi, nors irgi buvau girdejus pletkus del stafilokoko, baisu buvo, bet tfu tfu tfu, viskas gerai thumbup.gif aisku, norejau nuskausminamu, kuriu negavau, plius pabaigoj dar skatino, nes ties 8 cm sustojo veikla, bet viska iskest galima ax.gif ir gydytoja, ir akusere, ir seseles - superines. niekam nedavem pinigu, ir rupinimosi sulaukem ne ka maziau, nei butume dave. emem mokama palata, tai isvis super, vyras kartu buvo, ramybe, jokiu pasaliniu zmoniu smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egliute001 @ 2011 10 10, 10:30)
gimziau pries nepilnas 2 savaites, ir atsiliepimai kuo geriausi, nors irgi buvau girdejus pletkus del stafilokoko, baisu buvo, bet tfu tfu tfu, viskas gerai  thumbup.gif  aisku, norejau nuskausminamu, kuriu negavau, plius pabaigoj dar skatino, nes ties 8 cm sustojo veikla, bet viska iskest galima  ax.gif  ir gydytoja, ir akusere, ir seseles - superines. niekam nedavem pinigu, ir rupinimosi sulaukem ne ka maziau, nei butume dave. emem mokama  palata, tai isvis super, vyras kartu buvo, ramybe, jokiu pasaliniu zmoniu smile.gif  thumbup.gif

o del mokamu palatu..ju uztenka?nes esu girdejus, kad atvaziuoji, o jos visos uzimtos...beje kokia palatos kaina?
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2011 10 10, 12:41)
o del mokamu palatu..ju uztenka?nes esu girdejus, kad atvaziuoji, o jos visos uzimtos...beje kokia palatos kaina?

Taip, būna, kad nėra vietų verysad.gif Mus jau buvo išgasdinę, kad viskas užimta, bet atėjo kita pamaina, vėl paklausėm - pasirodo, viena buvo laisva thumbup.gif 100 Lt. parai. Mokėti ligoninės kasoje išsirašant.
Atsakyti
QUOTE(MONRO @ 2010 12 16, 21:35)
sveikutes, nezinau ar cia i tema paklausiu, bet neradau kitos tinkamesnes temos  smile.gif . Pirmojo vaikelio laukdamasi lankiausi pas Petrauskiene, dabar noreciau pas ja apsilankyti apziurai, nes miesto poliklinikos gyd. pasitikejimo nekelia. gal kuri mamyte pas ja lankosi Respublikos g. klinikoje? ar ten dar tokios pat nezmoniskos eiles ir ar vis dar reikia laukti kol pakvies kelias valandas, nors esi uzsiregistravusi konkreciam laikui.

čia tik pas petrauskienę taip, aš pernai kraujuodama 1,5 valandos laukiam šaltam priimamajame sorpo, kol ji savo drauges be eilės priiminėjo.
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 08 23, 09:25)
* Vilimienė - man ji ir pagreitino procesą  doh.gif
** nu kaip be reikalo, kitą syk tikrai atsimins  mirksiukas.gif

šaunuolė mamyte  4u.gif

Vilimienė apskritai mėgsta kaklelį čiupinėt, net kai gręsiantis persileidimas, kas šiais laikais kiek žinau nebegalima daryti.
Papildyta:
QUOTE(MONRO @ 2011 09 07, 23:50)
o ji ten neprivaciai dirba? g.gif

Privačiai, o klinikos klientai neprivačiai gali lankytis.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 10 15, 19:28)
Vilimienė apskritai mėgsta kaklelį čiupinėt, net kai gręsiantis persileidimas, kas šiais laikais kiek žinau nebegalima daryti.
Papildyta:

Privačiai, o klinikos klientai neprivačiai gali lankytis.

Nu zinokit jo reikia palaukti,nes as irgi einiu privaciai pas Petrauskiene, bet uz duru prasedi nuo 30- 60 min, tas truputi nervina,Bet siaip man jinai visai patinka
Atsakyti
QUOTE(jurga/ @ 2011 10 18, 17:29)
Nu zinokit jo reikia palaukti,nes as irgi einiu privaciai pas Petrauskiene, bet uz duru prasedi nuo 30- 60 min, tas truputi nervina,Bet siaip man jinai visai patinka

Man teko vieną kartą sėdėti 3 val, o šiaip 1-1,5val yra norma.
Atsakyti