QUOTE(salamandra_ @ 2011 10 05, 18:00)
sveikos mamytes, gal kas gimdete visai neseniai?man beliko 3 savaiteles,esu nevietine, kai mano miesto gydytoja paklause kur gimdysiu, atsakiau kad panevezy...tai ji taip nustebusiu balsu retoriskai paklause, po visu ivikiu... taigi gal kas zinot kas per ivikiai?ankstesniuose puslapiuose perskaiciau apie stafilokoka...ar pasitvirtino,ar tai buvo tiesiog pletkas?
as gimdziau pies menesi, buvau prisiklausiusi visokiu pletku apie Panevezio gimdymo namus, bet nepasitvirtio niekas, ka girdejau
likau labai patenkinta ir personalu, ir daktare, ir akusere, ir viskuo... emem mokama palata, pas mane visada buna padiditi reikalavimai, bet ligonine visus juos atitiko. Papildomai pinigu niekam nedavem, tik po gimdymo, kadangi jis buvo komplikuotas, truko pora paru, neatsidare kaklelis, dare cezari ir t..t....., bet tik po jo atsidekojom akuserei ir issirasydami is ligonines sesutei saldainiu ir roze nesem. Bet visos dovanos po visko, o ne pries, tad jokio paskatinimo elgtis geriau niekas neturejo.
Tikrai tikejausi, kad bus blogiau, bet taip man ten patiko, kad ir antra gimdyciau butent ten.
Niekuom neuzsikretem, jokiu komplikaciju ir pan. Gal man tiesiog pasiseke, bet apie siuos gimdymo namus blogo zodzio negaliu sakyti, tik gera