Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys - 4 dalis

QUOTE(jurga/ @ 2011 08 25, 17:26)
As norejau paklausti gal kas samdetes Petrauskiene kie k kainuoja su ja gimdyti, girdejau kad labai sauni gygydoja.

gimdžiau nesitarus , bet tikrai šauni gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 08 26, 10:46)
gimdžiau nesitarus , bet tikrai šauni gydytoja thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif , man irgi ji patinka ir kaip zmogus ir kaip gydytoja.
Atsakyti
O man asmeniskai Petrucioniene nepatiko schmoll.gif tokia atgrasi buvo vos nereke ant manes vien del to, kad kraujuojanti ir su saremiais atvaziavau 33 savaite doh.gif nznau, bet labai negraziai ji su mamin elgesi arba cia as persigandusi buvau, bet vat istrige yra, kaip ji nemaloniai ir taip net atgrasiai su manimi elgesi g.gif mama irgi sake ne duok dieve pakliusi gimdyti pas Petrucioniene blink.gif labai nenorejo, kad pas ja gimdyciau... Brt del ko db net neatgaminu kazka pasakojo del ko, bet db nepasakysiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamytes ir dar busimos mamytes mirksiukas.gif Is karto atsiprasau, kad ne cia ilindau 4u.gif bet gal galesite patarti. Neberandu, o gal nera nauja sukurta temuke apie Panevezio ginekologus. Abu su vyru ruosiames gausinti savo seima smile.gif Dabartine mano ginekologe tikrai nepatinka savo neprofesionalumo, beto noreciau pakeisti ir seimos gydytoja, todel ieskau patikemesnes, nes visgi planuojame pirmagimi smile.gif Esu girdejusi geru atsiliepimu apie A. Filimanaviciene. Gal zinote kur ja galima butu rasti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2011 09 04, 18:33)
Sveikos visos mamytes ir dar busimos mamytes mirksiukas.gif  Is karto atsiprasau, kad ne cia ilindau 4u.gif  bet gal galesite patarti. Neberandu, o gal nera nauja sukurta temuke apie Panevezio ginekologus. Abu su vyru ruosiames gausinti savo seima smile.gif Dabartine mano ginekologe tikrai nepatinka savo neprofesionalumo, beto noreciau pakeisti ir seimos gydytoja, todel ieskau patikemesnes, nes visgi planuojame pirmagimi smile.gif Esu girdejusi geru atsiliepimu apie A. Filimanaviciene. Gal zinote kur ja galima butu rasti? 4u.gif

Respublikos gatvės klinikoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulute* @ 2011 09 07, 14:28)
Respublikos gatvės klinikoje  mirksiukas.gif

Aciuka mirksiukas.gif gal kartais pati lankaisi sioje klinikoje? Kaip bendrosios praktikos gydytojai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulute* @ 2011 09 07, 14:28)
Respublikos gatvės klinikoje  mirksiukas.gif

o ji ten neprivaciai dirba? g.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif gal kuri zinot ar Panevezio GN daro epidura? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliute001 @ 2011 09 09, 09:59)
sveikos smile.gif gal kuri zinot ar Panevezio GN daro epidura?  ax.gif

Na, šitoj temoj buvo ne kartą apie tai kalbėta... Jei trumpai, tai esant reikalaui daro. Man darė, nors ir neprašiau - dėl susikomplikavusio gimdymo. Gerai padarė, nieko nejaučiau. Yra mamyčių ir su ne tokia gera patirtim, jei rūpi, visai neseniai, paskutiniuose dviejuose puslapiuose paieškokit, atrodo, kažkas rašė.
Atsakyti
QUOTE(Cinamonas* @ 2011 09 07, 19:10)
Aciuka mirksiukas.gif  gal kartais pati lankaisi sioje klinikoje? Kaip bendrosios praktikos gydytojai? smile.gif

Ne, aš tik nėštumo metu privačiai lankiausi pas šią gydytoją mirksiukas.gif

QUOTE(MONRO @ 2011 09 07, 23:50)
o ji ten neprivaciai dirba? g.gif

Jei teisingai žinau, tai dirba ir privačiai ir ne ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

mano atsiliepimai ir prisiminimai apie Pnv GN patys silciausi...nors gimdymas truko 14 valandu esu viskuo patenkinta. Rupestis ir demesys buvo super!!! Bijau tik nenusivilti antra karta... ax.gif
Atsakyti
Gimdziau ir as panevezy,aciu Petrauskams kad sveika dukryte turiu,gimdziau 21 val po 2 skatinanciu tableciu saremiai vos ne kas 1 min ir taip nuo 14 val iki 9 ryto,meldziau merkio kad darytu cp,sake visos nori lengvai,tai kankino toliau,gavau ir pusvalandi stumti kol galiausiai pasikeitus pamaina pamate kad vandenys zali,vaiko tonai blogi,s?ersa eina,gavau ekstra cp:( o akuseres super:)
Cp dare petrauskai,super gydytojai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malmukas:): 23 rugsėjo 2011 - 14:34