sveikos ,na stai as klausiau apie ta skatinima ir rugpjucio 5 atsiguliau i patologini ,Paskoniene labai ''maloniai'' pamasazavo kakleli ir paliko mane savaitgaliuj. visa savaigtali kankinausi skausmuose ,kaip db suprantu tai buvo nereguliarus saremiai . savaitgali aisku jos nebuvo ir manes kitos gydytojos neapziurejo . pirmadieni vel atsirado Paskoniene ,dejo kazkokia tabletyte man ''ten'' kuri tik padidino skausma ,bet tie patys 4 cm laikesi
antradieni atejo kita gydytoja ,nepaziurejau kokia pavarde ,tokia trumpais sviesiais plaukais . nu jau toookia grubi ,as atsiprasau ,tiesiog isdraske man ten viska ir paliko mane toliau laukt . bet laukt nebeteko nes nakti vandenys nubego
patologinio akusere labai pikta buvo ta nakti tai nuvede mane i gimdykla ir dingo . o ten tai galiu pasakyt pasijutau kaip kitam pasauli palyginus su patologiniu
labai labai labai malonus personalas ,nors prie zaizdos visus dek !pasitiko toks zilas gydytojas ,labai svelniai mane apziurejo .. ir taip as prasikankinau gimdykloj 3 pamainas
gaila atsimenu vos kelias pavardes nes jau akys zvairavo matyt i tas korteles ziurint
pirmos akuseres pavardes nezinau nes nebuvo uzsisegus korteles bet irgi labai maloni ,kas kelias min ateidavo paklaust ar viskas gerai,kita buvo Uzkureliene ,nu super moteris ,tikrai nuosirdziausiai jai dekoju uz psichologini palaikyma , kas norit svelnios ir rupestingos akuseres tai gimdykit pas ja . na o mano gimdyma prieme Baravykiene
is pradziu man ji nepatiko labai nes kazkokia susiraukus buvo vis kartojo man kad nerekciau kad kelciausi ,kad ant kamuolio sesciau nes beveik visa laika pragulejau . deka nevykusio epiduro - nutirpo kojos ,kaires isvis praktiskai negalejau net pajudint o desine aptirpus buvo tik siek tiek ir desine puse viska jauciau ,visus saremius ,viska,tai praktiskai buvau be epiduro . o skatino 18 valandu nes kitaip nevyko jokia veikla . patikekit skausmas net ir su tuo epiduru buvo nezmoniskas ,vemiau ,rekiau ,tarp saremiu mintyse danavau Kucinska
taigi del epiduro PGN patarciau gerai pagalvot. daktares pavarde kiek pamenu buvo su galune -aite ,ir berods 2 vardai ...
bet nors uzmusk neatsimenu
tokia smulki ,mazute ,su akinukais ,tamsiais plaukais .ji man irgi is pradziu nepatiko nes irgi vis kartojo kad neisterikuociau ir tvardyciausi ,bet dabar po visko suprantu kad jei ne jos ir akuseres toks psichologinis nuteikinejimas tai buciau issirekus visiskai ir butu teke daryt cp . po visko kol mane siuvo tai ir sypsenos pas jas veiduose atsirado
ai dar 2 kartus mane apziurejo toks jaunas gydytojas tamsus stambokas ,as maniau is pradziu kad jis koks praktikantas ,bet akusere pasake kad cia operuojantis gydytojas
zodziu ,nesigailiu kad gimdziau PGN ,gimdyciau ten ir dar 100 kartu ,nors gimdyklos beveik visos pilnos buvo bet buvau apsokineta ir priziureta auksciausiam lygi . beja pinigu nedaviau niekam
mama dave Paskonienei 200 lt ,bet paskuj supratom kad be reikalo .na ka padarysi jau po laiko
vienintelis dalykas del kurio likau nepatenkinta tai anesteziologas nes epiduras buvo tragiskas ,man jis daugiau zalos pridare nei naudos ,tai kad daktare slapimo kateteri neistrauke o tiesiog isrove del ko db nejauciu noro slapintis ,bet tikiuosi tai laikina ir naujagimiu skyriaus patalyne
nu taip ji dvoke pelesiais ,ciuzinys visas demetas ,kaldra vatine irgi demeta ,pagalve pukine bet kvapas tai neduok dieve
dar db nupurto atsiminus ta smarve
beja pirmas 3 paras su mama gulejom mokamoj palatoj ,ne toj vip bet paprastoj dvivietej ,tai labai apsimoka ta 50 lt uz para moket ,niekas netrukdo ,nelandzioja be reikalo ,tuoletas tiesiai pries palata ,dusas uz keliu zingsniu nuo palatos .. seseles pogimdyviniam ir naujagimiu skyriuj auksines ,leliuku daktares taipat ,tik viena kazkokia suvalkietisku akcentu man nagloka pasirode bet neveju dievo i medi
zodziu ,man patiko PGN .