Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys - 4 dalis

QUOTE(Lutė @ 2011 08 12, 10:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif matyt pats bumas būna prie šios gydytojos, aš ir prie jos gimdžiau

sunu gimdziau pries ketverius metus, tada bumas jau buvo, prie kabineto duru reikdavo po kelias valadas laukti, niekas nepasikeite ir siemet laukiantis dukros smile.gif. kazkaip mazoka atsiliepimu apie kitus panevezio gimdymo namuose budincius gydytojus , nes daugiausiai naujagimiu turbut sutinka Petrauskai (pagarba jiems ) ir panasu kad taip tesis dar ilgai. smile.gif
Atsakyti
sveikos,gal kas zinote kur Panevezio gimdyves sius gimdyti?i Pasvali ar i Ukmerge?
Atsakyti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 08 17, 13:38)
sveikos,gal kas zinote kur Panevezio gimdyves sius gimdyti?i Pasvali ar i Ukmerge?

g.gif o tai ką Panevėžy nebėr kur gimdyt?
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 08 17, 13:53)
g.gif o tai ką Panevėžy nebėr kur gimdyt?

sklinda labai negeras gandas blink.gif gimdymo namuose stafolokokas,vakar buvo atvyke Vilniaus gydytojai,ruosiasi uzdaryti ligonine,bet neaisku kuriam laikui.
mano giminaite kita savaite ruosiasi grizti i LT (Panevezi) gimdyti ir nebezino ka daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2011 08 17, 15:40)
sklinda labai negeras gandas blink.gif gimdymo namuose stafolokokas,vakar buvo atvyke Vilniaus gydytojai,ruosiasi uzdaryti ligonine,bet neaisku kuriam laikui.
mano giminaite kita savaite ruosiasi grizti i LT (Panevezi) gimdyti ir nebezino ka daryti g.gif

g.gif na tokiu atvėju manau kad Panevėžio apskrity kokioj ligoninėj, tai išpuola tada Pasvalys. Nos tai buvo ir prieš 25 metus, kai mama brolį gimdė ir prieš kelis metus čia periodiškai... kaip kažkas kažkur rašė, jog reik nugriaut tą pastatą ir iš naujo pastatyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2011 08 17, 18:09)
g.gif na tokiu atvėju manau kad Panevėžio apskrity kokioj ligoninėj, tai išpuola tada Pasvalys. Nos tai buvo ir prieš 25 metus, kai mama brolį gimdė ir prieš kelis metus čia periodiškai... kaip kažkas kažkur rašė, jog reik nugriaut tą pastatą ir iš naujo pastatyt g.gif

sake lyg apie remonta kalbejo,bet juk pries kelis metus jau padarytas doh.gif
Atsakyti
tai cia rimtai uzdaro Panevezio GN? blink.gif as dar vis svarsciau kur geriau gimdyt: ar Panevezy, ar i Pasvali vaziuoti.. bet jei cia teisybe del to stafilokoko, turbut nebera ko svarstyti g.gif
Atsakyti
geguzes men gimdziau, labai vargstam su pilveliu maziui, nors jau trys men bet valgiu metu labai klykiam sad.gif jauciu reik daryt stafilokoko tyrima cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
sveikos ,na stai as klausiau apie ta skatinima ir rugpjucio 5 atsiguliau i patologini ,Paskoniene labai ''maloniai'' pamasazavo kakleli ir paliko mane savaitgaliuj. visa savaigtali kankinausi skausmuose ,kaip db suprantu tai buvo nereguliarus saremiai . savaitgali aisku jos nebuvo ir manes kitos gydytojos neapziurejo . pirmadieni vel atsirado Paskoniene ,dejo kazkokia tabletyte man ''ten'' kuri tik padidino skausma ,bet tie patys 4 cm laikesi blush2.gif antradieni atejo kita gydytoja ,nepaziurejau kokia pavarde ,tokia trumpais sviesiais plaukais . nu jau toookia grubi ,as atsiprasau ,tiesiog isdraske man ten viska ir paliko mane toliau laukt . bet laukt nebeteko nes nakti vandenys nubego biggrin.gif patologinio akusere labai pikta buvo ta nakti tai nuvede mane i gimdykla ir dingo . o ten tai galiu pasakyt pasijutau kaip kitam pasauli palyginus su patologiniu bigsmile.gif labai labai labai malonus personalas ,nors prie zaizdos visus dek !pasitiko toks zilas gydytojas ,labai svelniai mane apziurejo .. ir taip as prasikankinau gimdykloj 3 pamainas doh.gif verysad.gif gaila atsimenu vos kelias pavardes nes jau akys zvairavo matyt i tas korteles ziurint biggrin.gif pirmos akuseres pavardes nezinau nes nebuvo uzsisegus korteles bet irgi labai maloni ,kas kelias min ateidavo paklaust ar viskas gerai,kita buvo Uzkureliene ,nu super moteris ,tikrai nuosirdziausiai jai dekoju uz psichologini palaikyma , kas norit svelnios ir rupestingos akuseres tai gimdykit pas ja . na o mano gimdyma prieme Baravykiene smile.gif is pradziu man ji nepatiko labai nes kazkokia susiraukus buvo vis kartojo man kad nerekciau kad kelciausi ,kad ant kamuolio sesciau nes beveik visa laika pragulejau . deka nevykusio epiduro - nutirpo kojos ,kaires isvis praktiskai negalejau net pajudint o desine aptirpus buvo tik siek tiek ir desine puse viska jauciau ,visus saremius ,viska,tai praktiskai buvau be epiduro . o skatino 18 valandu nes kitaip nevyko jokia veikla . patikekit skausmas net ir su tuo epiduru buvo nezmoniskas ,vemiau ,rekiau ,tarp saremiu mintyse danavau Kucinska biggrin.gif taigi del epiduro PGN patarciau gerai pagalvot. daktares pavarde kiek pamenu buvo su galune -aite ,ir berods 2 vardai ... g.gif bet nors uzmusk neatsimenu doh.gif tokia smulki ,mazute ,su akinukais ,tamsiais plaukais .ji man irgi is pradziu nepatiko nes irgi vis kartojo kad neisterikuociau ir tvardyciausi ,bet dabar po visko suprantu kad jei ne jos ir akuseres toks psichologinis nuteikinejimas tai buciau issirekus visiskai ir butu teke daryt cp . po visko kol mane siuvo tai ir sypsenos pas jas veiduose atsirado smile.gif ai dar 2 kartus mane apziurejo toks jaunas gydytojas tamsus stambokas ,as maniau is pradziu kad jis koks praktikantas ,bet akusere pasake kad cia operuojantis gydytojas biggrin.gif zodziu ,nesigailiu kad gimdziau PGN ,gimdyciau ten ir dar 100 kartu ,nors gimdyklos beveik visos pilnos buvo bet buvau apsokineta ir priziureta auksciausiam lygi . beja pinigu nedaviau niekam smile.gif mama dave Paskonienei 200 lt ,bet paskuj supratom kad be reikalo .na ka padarysi jau po laiko mirksiukas.gif vienintelis dalykas del kurio likau nepatenkinta tai anesteziologas nes epiduras buvo tragiskas ,man jis daugiau zalos pridare nei naudos ,tai kad daktare slapimo kateteri neistrauke o tiesiog isrove del ko db nejauciu noro slapintis ,bet tikiuosi tai laikina ir naujagimiu skyriaus patalyne schmoll.gif nu taip ji dvoke pelesiais ,ciuzinys visas demetas ,kaldra vatine irgi demeta ,pagalve pukine bet kvapas tai neduok dieve doh.gif dar db nupurto atsiminus ta smarve doh.gif beja pirmas 3 paras su mama gulejom mokamoj palatoj ,ne toj vip bet paprastoj dvivietej ,tai labai apsimoka ta 50 lt uz para moket ,niekas netrukdo ,nelandzioja be reikalo ,tuoletas tiesiai pries palata ,dusas uz keliu zingsniu nuo palatos .. seseles pogimdyviniam ir naujagimiu skyriuj auksines ,leliuku daktares taipat ,tik viena kazkokia suvalkietisku akcentu man nagloka pasirode bet neveju dievo i medi biggrin.gif zodziu ,man patiko PGN . thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shventoji @ 2011 08 22, 22:01)
sveikos ,na stai as klausiau apie ta skatinima
*antradieni atejo kita gydytoja ,nepaziurejau kokia pavarde ,tokia trumpais sviesiais plaukais . nu jau toookia grubi ,as atsiprasau ,tiesiog isdraske man ten viska ir paliko mane toliau laukt .
**mama dave Paskonienei 200 lt ,bet paskuj supratom kad be reikalo .

* Vilimienė - man ji ir pagreitino procesą doh.gif
** nu kaip be reikalo, kitą syk tikrai atsimins mirksiukas.gif

šaunuolė mamyte 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
na ir as noriu pasisakyti sia tema ax.gif nors gimdziau pries 3 metus (kova laukia antras smile.gif ) tai labiausiai bijau kad nepatekciau pas slyvauska.. jau ten tai nedaug dieve kas per zmogus.. atvaziavau ryte su nubegusiais vandenimis, keitesi pamaina - slyvausko pamaina. pries tai su vyru buvom nutare, kad atsidekodami duosim gydytojui ir akuserei "po visko". tai va, ponas slyvauskas per visa pamaina sugebejo viena karta apziureti, ir po to eidamas koridoriumi pro tarpeli paziuri ar ten as gyva ar ne ir net neuzeina doh.gif o pasirodo gimda jau buvo pilnai atsidariusi truko tik skatinamuju kad pagimdyti. bet kadangi slyvauskui nieko nebuvo duota, tai jam dzin... pasikeicia pamaina, atejo bogurskas, sako kame reikalas - tuoj echo pajunge - viskas gerai, vaikutis zemyn galva, reikia skatinanciu (jei per 2 val nepagimdysiu darys cezari). ir ka jus manot - geras pusvalandis ir stebuklelis yra thumbup.gif siaip viskas gerai, tik gimdymo istorijoje uzrasas "uzdelstas gimdymas" tuoj pateisina koki nors negalavima.. iki sios dienos esu dekinga bogurskui ir akuserei (nepamenu nei vardo, nei pavardes), super moteris, pasiliko po savo pamainos sutvarke mane. tokiems zmones tikrai negaila ir atsidekot 4u.gif tik vat bijau, sikart pas ka papulsiu g.gif
dar prie to pacio paklausiu, gal kuri nors is jusu buvot merki pasisamdziusios gimdyt? blush2.gif
Atsakyti
Merkis simta procentu naturalistas, jis tik uz naturalu gimdyma, jokie skatinimai, cezariai prie jo neimanomi. As norejau paklausti gal kas samdetes Petrauskiene kie k kainuoja su ja gimdyti, girdejau kad labai sauni gygydoja.
Atsakyti