As gimdziau irgi PGN ir neturiu blogu atsiliepimu nors gimdziau 3 paras... Bet gydytojas vis sakydavo, kad turiu kankintis ir guode labai nerealus byvo gydytojas tik pavardes neprisimenu

labai padejo ir kai jau gimdziau visi supuole man plete gimdymo takus, kad tik mazius neuzdustu, bet deja priduso nes virsktele buvo apsivijusi kakliuka ir teko gaivinti, labai greitai maziu mano atgaivino, tik deja suksnio negirdejau issnese i reanimacija maziu. O del siuvimo, tai nieko ten neskauda ir kai kirpo nu toks jausmas buvo lyg uodas igeltu

o kai siuvo irgi panasus skausmas nei skaumass nei kas net nznau kaip tai pavadinti toks igelimas ir viskas, o as dar ir plysau ne tik, kad kirpo... O cp nedare nes buciau ne 5 dienas ligonineje pragulejusi jauciu koki menesi minimum, nes esu stambi del to ir nedare cp o ir net nebuciau sutikusi jo, kad darytu, jokio epiduro neemiau ir nesiule ir nebuciau emusi nors ir lb skaudejo

dar gavau ir i pabaiga skatinamuju, kad tik greiciau viskas butu.
O po visko labai greit atsigavau jau ta pacia diena galejau normaliai sedeti nieko neskaudejo
Akusere irgi gera pasitaike tiesa abi padejavom nes gimdziau per velykas lb jas svest norejom, bet isejo kaip isejo... Ir jau kai treciam aukste viena gulejau irgi geros seseles ir gydytoja graziai elgesi ir tikrai nieko neturiu ka pasakyti blogo, o kai perkele mane arciau reanimacijos, tai ten yra nereali sesele neatsimenu vardo irgi, labai graziai su maziuku elgesi ir nu pasaka zmogus kokio malonumo ir matos myli savo darba, labai maloni moteris.
Niekam nieko nedaviau. Pritariu cia vienai forumietei, kad cia yra ju darbas ir jie uz tai gauna alga.
Jei taip kyst kisius tai kodel niekas pardavejoms neduoda uz gera aptarnavima koki 100lt juk taip graziai aptarnavo

nu as pries kysius. O del atsidekojimo manau uztektu ir sokolado ar saldainiu kokiu dezute.