Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžys - 4 dalis

tai va, kad cia gal visi panevezio gyd., naturalistai unsure.gif . zinau, kad gimdymas gal ir nera toks baisus, ateis ir praeis, bet mane daugiau neramina pogimdyviniai padariniai- kirpimai, siuvimai, gijimai, randai, hemarojai ir pan., kas nera vienos dienos dziaugsmas. is artimo burio draugiu mamyciu, zinau gal tik viena, kuriai greit viskas susitvarke, nes neplyso, o kitom bedos tesiasi praejus tikrai daugiau nei metams. vien del to labiau noreciau CP. as po pirmojo vaiko (CP) jau po menesio jauciausi puikiai, kas liecia randa.
Atsakyti
as nesuprantu negi niekas panevezyje nesidaret cezario pagal susitarima, labai reikia informacijos,galit rasyti asmeniskai, aciu.
Atsakyti
QUOTE(jurga/ @ 2011 06 21, 09:45)
as nesuprantu negi niekas panevezyje nesidaret cezario pagal susitarima, labai reikia informacijos,galit rasyti asmeniskai, aciu.

toks jausmas, kad tikrai niekas biggrin.gif . ka darom? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

As cia tam, kad dar karta pagirciau PGN thumbup.gif Gimdziau birzelio vidury, gyd. Petrauskienes ir akuseres Rasuoles priziurima. Viskas vyko 100 kartu geriau, nei galejau tiketis - nors pabaigoje prireike skatinimo ir 4 val buvo oi kaip saldu, pagimdziau sveika, stipria, didele mergaite. Vos vos kirpo, jau dabar (po 3 sav) nieko nejauciu, zaizdele uzgijo. Po gimdymo irgi praktiskai iskart ejau i dusa. Pogimdyviniam prieziura irgi buvo 10 balu - gavau daug patarimu, akuseres visada uzsukdavo padeti, dukrai isiverkus (jokiu pinigu niekam nekaisiojome). Zodziu noriu grizti:))

p.s. del Cezario - labai dziugiuosi, kad gimdziau naturaliai del 2 priezasciu: 1. vaikucio sveikata - gime guvi, iskart po gimdymo pamaitinau, pati susirado kruti. Kaip ten bebutu, nuskausminamieji, kuriuos leidzia mamai pries CP, tenka ir vaikui ir ji gerokai uzslopina. 2. mano savijauta - kaip sakiau, po gimdymo labai greit atsigavau, vaiksciojau, lelyte nesiojau. Po CP sitaip nebutu buve...

Bet kuriuo atveju - SEKMES gimdysincioms PGN:)
Atsakyti
Cia gal kiekvienai kitaip man pirma dare ekstra cezari nes pries gala pradejo vaikiukas dusti,o del po operacijos nepasakyciau kad labai jau baisu kad skauda tai taip, bet kuo daugiau vaikstai ir judi tuo greiciau viskas atsistato i vezes.o mano dukryte oho visas sesutes ant koju state tikrai nebuvo vangi. o mano drauges kurios pacios gimde tai jom siuvo tai sake kosmaras kaip sunku atsigaudi ir toleto reikalai ir sedejimas.bijau antra pati gimdyti nes vos kelios minutes ir butume nebeturejo dukrytes gerai kad viskas viko diena,todel antro labai noriu cezario
Atsakyti
QUOTE(jurga/ @ 2011 07 01, 15:44)
Cia gal kiekvienai kitaip man pirma dare ekstra cezari nes pries gala pradejo vaikiukas dusti,o del po operacijos nepasakyciau kad labai jau baisu kad skauda tai taip, bet kuo daugiau vaikstai ir judi tuo greiciau viskas atsistato i vezes.o mano dukryte oho visas sesutes ant koju state tikrai nebuvo vangi. o mano drauges kurios pacios gimde tai jom siuvo tai sake kosmaras kaip sunku atsigaudi ir toleto reikalai ir sedejimas.bijau antra pati gimdyti nes vos kelios minutes ir butume nebeturejo dukrytes gerai kad viskas viko diena,todel antro labai noriu cezario

toks jausmas, kad cia as parasiau.... biggrin.gif , tik man sunus gime. as irgi bijau daugiau ne gimdymo, o pogimdyviniu "dziaugsmu". cezaris manes visai neisgasdino, nepraejus parai jau vaiksciojau, o tuolete dziaugiausi, kad siule ne "ten", o pilve, ir siuo metu apie randa net nebepamenu. bigsmile.gif
Atsakyti
pasisakysiu ir as.
gimdziau PGN, i pabaiga komplikavosi siek tiek nestumas, tad gulejua pataloginiam, likus savaitei su biskiu visgi nusprende gydytojai neberizikuoti ir skatinti gimdyma vaistais. O pas mane nieks nepasiruose, kaklelis 0 ir vaikas aukštai... Viskas truko 14val., kaklelis pilnai atsidare, bet mažylis aukštai ir nesistatosi visai į takus. Tad pasitarus su kita gydytoja, man nusprende atlikti cezari, nes ir pati issikankinus ir visgi vaiko tonai sokinedavo... Greitai atsigavau po cezario, pirma naktis tik gal sunkesne nes nesileidau nuskausminamuju. o siaip kakziap dziaugiuosi pjuviu., pienuko irgi pakankamai ir viskas ok smile.gif tik va mazis mano neramus labai, tai manau jo nervu sistema tai gali itakoti, visi tie vaistukai ir pan.
Atsakyti
Liepos 6 ir as tapau mamyte 4u.gif wub.gif Apie gimdymo namus tik patys geriausi atsiliepimai,nuo akuseres priemimo iki gydytojo apziuros ir pacio gimdymo,personalas pasitaike nuostabus,tikrai buvom apsokineti ir apziureti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(klaara @ 2011 05 11, 19:50)
O ko čia taip nustebot?Tai ir račiau gi-labai tikiuosi kad pasikeitė ir į gerąją pusę.Kita vertus-labai abejoju ar mano minėta gydytoja ėmė ir pasikeitė stebuklingai biggrin.gif Bet kiek paskaitinėjau -vienos ir taip patenkintos ja,o kitos-nusivylė kaip ir aš-kiek žmonių,tiek nuomonių

As pas gyditoja Paskoniene gulejau patologianm...ji paskui man atliko ir planini CP ...tikrai esu labaiiiiiiiii patenkinta sia gyditoja wub.gif ir nedaviau nei cento smile.gif

QUOTE(rayondes @ 2011 06 30, 20:54)

p.s. del Cezario - labai dziugiuosi, kad gimdziau naturaliai del 2 priezasciu: 1. vaikucio sveikata - gime guvi, iskart po gimdymo pamaitinau, pati susirado kruti. Kaip ten bebutu, nuskausminamieji, kuriuos leidzia mamai pries CP, tenka ir vaikui ir ji gerokai uzslopina. 2. mano savijauta - kaip sakiau, po gimdymo labai greit atsigavau, vaiksciojau, lelyte nesiojau. Po CP sitaip nebutu buve...

Bet kuriuo atveju - SEKMES gimdysincioms PGN:)

Galiu papriestaraut smile.gif ,as po cp labaiii greit atsigavau po paros jau laksciau po palata ...atejas Petrauskas vizituot net nustebo ..pasak jo kitos po naturalaus taip greit neatsigauna kaip as atsigavau po cp...o ir dukryte taipogi guvi ir sveika... ramumo isikunijimas wub.gif

Tiesa nusipirkti cp galima pas Petrauska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ***Meskute***: 17 liepos 2011 - 20:50
QUOTE(***Meskute*** @ 2011 07 17, 20:49)

Galiu papriestaraut  smile.gif ,as po cp labaiii greit atsigavau po paros jau laksciau po palata ...atejas Petrauskas vizituot net nustebo ..pasak jo kitos po naturalaus taip greit neatsigauna kaip as atsigavau po  cp...o ir dukryte  taipogi guvi ir sveika... ramumo isikunijimas  wub.gif

Gali neprieštaraut-čia Tu greit atsigavai. Statištiškai taip nebūna. Tau pasisekė, tu išimtis. Cezaris-operacija, nieko bendro neturinti su natūraliais procesais.

O dėl perkamų cezarių.....yra paklausa-atsiras pasiūla. bet kam-duonai, kelionėm, coca-colai, narkotikam, cezariui......
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2011 07 17, 22:24)
Gali neprieštaraut-čia Tu greit atsigavai. Statištiškai taip nebūna. Tau pasisekė, tu išimtis. Cezaris-operacija, nieko bendro neturinti su natūraliais procesais.

O dėl perkamų cezarių.....yra paklausa-atsiras pasiūla. bet kam-duonai, kelionėm, coca-colai, narkotikam, cezariui......

kodel nebuna, man irgi buvo, vakare padare CP, kita diena po pietu jau vaiksciojau. paprasciausiai visom liepia keltis, kad geriau zaizda gytu, tik deja is karto vaiku dziaugtis negalejau, nes po uzsitesusio naturalaus gimdymo reanimacijoje kelias paras praleido. va tau ir naturalaus gimdymo "geris".
Atsakyti
o gal zinot kas si menesi gimdykloj is daktaru dirba?
Atsakyti