Sveikos,
Perskaiciau tema nuo pradziu ir dziaugiuosi radusi daug geru atsiliepimu. Esu paneveziete, bet 6 metus gyvenam ir planuojam gyventi Vilniuj. Gimdymas numatomas birzelio viduryje. Ir mano didelei nuostabai, pradejau rimtai svarstyti galimybe birzelio pradzioje grizti i Panevezi ir gimdymo laukti ten. Stai kodel:
1. Savaitgali grizom aplankyti tevu ir netiketai-nelauktai teko atsigulti i Panevezio ligonines nestumo patologijos skyriu (pasirode kraujingu isskyru, nuvaziavom pasitikrinti ir nepaleido). Gulejau 1,5 paros. Atvaziavom budint akuserei Ramunei Zekeviciutei. Nuostabi medike...Svelni, atidi, rupestinga. Kazkoks isvis nerealus zmogus
Bet ir visas likes personalas, kuri sutikau, nuolat sypsojosi, klausinejo, ar viskas gerai. Daaaaaug daugiau, nei galejau tiketis, nuvaziavus be dokumentu (viskas buvo Vilniuj), nakti, su niekuo nesitarus...
2. Aplinka - palyginti su kelias kitais apziuretais gimdymo namais ir ligoninem apskritai - svaru, tvarkinga, naujai remontuota, iranga nauja.
3. Gimdyviu ir mediku skaicius - man gulint gimde dvi moterys, budejo du gydytojai, dvi akuseres. Vilniuje, palyginimui, gimdo maziausiai 5 prie tiek pat mediku.
4. Tevu demesys ir tevu pazistamu mediku, dirbanciu Panevezio ligonineje, demesys - miestas visgi mazas..
Tai vat...pasirodo, gali buti ir taip:) Aisku, bus matyt, bet siaip linkiu dideles sveikatos ir stiprybes Panevezio nestukem. Viskas bus gerai!
Tik svarbu labai norėti, pasistengti ir tikėti..!