Tesiame cia,...
Sena tema cia...
Turiu pasakyt, kad personalas Panevėžio GN , tikrai geras Gimdžiau beveik prieš metus, ir užkliuvo man tada, tik valytojos
na valytojos tame skyriuje tikrai kad ohoho mes direktorem jas vadindavom nes jos jug cia geriausiai viska zino ir ismano,ir apie tvarka ir apie gydyma ir apie vaikuciu prieziura
QUOTE(paryziete @ 2010 08 16, 16:32)
Aga pamenu, įsivarto su visais savo viedrais vos ne 6 ryto ir dzin joms viskas, skudurą praplauna ir tiesa rankas į leliuką
Seip jos turi pries vizitacija sutvarkyti palatas jei bus nesutvarkyta to skyriaus vyr. slaugytoja turi teise jas pastatyti ant blakstienu taip, kad valytojos dirba taip kaip joms yra liepta valdzios.
Liepos 30 gimė dukrelė, apie visus medikus išskyrus išgirtąją Paškonienę(pasipūtusi ir netaktiška) tik geriausi atsiliepimai. Visi vyrai ginekologai
Ir slaugės ir seselės tikrai šaunios, nei viena nepasirodė didelė ponia ar pan.
Visos puikiai išmano savo darbą.
Iš gimdymo namų tik šilčiausi prisiminimai.
Ir slaugės ir seselės tikrai šaunios, nei viena nepasirodė didelė ponia ar pan.
Visos puikiai išmano savo darbą.
Iš gimdymo namų tik šilčiausi prisiminimai.
na panevezy gimdziau beveik pries 5metus... tai ispudi paliko tik gimdykla. akusere po visos neprieziuros pasisake AS NADIA NEPAMIRSKIT MANES
o gydytoja kaip gydytoja... pas Filimanaviciene berods pakliuvau, pamainai pasikeitus.
o besilaukiant antro, teko susidurt su Paskoniene,labai maloni ir miela daktare. matyt kaip ir visur buna simpatiju ir antipatiju ir pacientams ir daktarams
o gydytoja kaip gydytoja... pas Filimanaviciene berods pakliuvau, pamainai pasikeitus.
o besilaukiant antro, teko susidurt su Paskoniene,labai maloni ir miela daktare. matyt kaip ir visur buna simpatiju ir antipatiju ir pacientams ir daktarams
gal kas galite pasakyti vaiku gydytojos is pirmo auksto (zema,trumpais plaukais ir su akinukais) pavarde?
sveikos mamytes,man arteja gimdymas ar galite pasakyt i Panevezio ligonine reikia nestis savus naktinius marskinius?nejaugi neduoda savu gimdymui?nes man gine dave brosiura,kur parasyta ka reikia atsinest i gimdykla,tai ten raso 2 naktinius marskinius ir vienus trumpus,per prieki uzsegamus paciam gimdymui,kazkokia nesamone..
as pries 5metus gimdziau,tai nieko panasaus nereikejo,dar apsauke,kad is namu savo chalata atsinesiau,nes ten vietoje duoda..
as pries 5metus gimdziau,tai nieko panasaus nereikejo,dar apsauke,kad is namu savo chalata atsinesiau,nes ten vietoje duoda..
QUOTE(_Orinta_ @ 2010 09 02, 12:53)
sveikos mamytes,man arteja gimdymas ar galite pasakyt i Panevezio ligonine reikia nestis savus naktinius marskinius?nejaugi neduoda savu gimdymui?nes man gine dave brosiura,kur parasyta ka reikia atsinest i gimdykla,tai ten raso 2 naktinius marskinius ir vienus trumpus,per prieki uzsegamus paciam gimdymui,kazkokia nesamone..
duoda viską, naktinukus, chalatą, pogimdyvinėse palutes mamai ir vaikui vystykliukus gimdykloj net neverta kažko savo turėt, o pogimdyvinėj tai naudojau savo chalatą, kažkaip labai jau dydžiai dideli tų valdiškų, man triskart apsisukdavo jis