Nu va, galvoju lengviausiai būtų taip susidėliot. Bet muzikantai pasakė, kad reikia TIKSLAUS scenarijaus. Nes jie užsakyti berods 4 valandom ir kaip nori svočia taip išsidėlioja. Galim groti visas 4 val. iš eilės, galim po pusvalandį su pertraukom ir pan. Tai ir bandau kuo tiksliau susidėliot, bet jau galva nebeneša..
Labutis, svočiutės ...tikiuosi, priimsit mane į būrį
Esu didžiausiam strese, nes abu su vyru pakvietė piršliaut. Mums tai pirmas kartas. Nieko nežinom, nieko nemokam ir t.t., todėl nedrąsiai pradėjau skaitinėti Jūsų, brangiosios, puslapiuką Labai daug įdomių minčių radau, bet kol kas tai tik padrikos mintys.
Sakykit, nuo ko reikia pradėti visą šitą ,,grožį" Manau, reiktų susidėliot scenarijų, ar taip?
Atsiprašau už kvailus klausimus, bet tokio streso dar nesu patyrus
Esu didžiausiam strese, nes abu su vyru pakvietė piršliaut. Mums tai pirmas kartas. Nieko nežinom, nieko nemokam ir t.t., todėl nedrąsiai pradėjau skaitinėti Jūsų, brangiosios, puslapiuką Labai daug įdomių minčių radau, bet kol kas tai tik padrikos mintys.
Sakykit, nuo ko reikia pradėti visą šitą ,,grožį" Manau, reiktų susidėliot scenarijų, ar taip?
QUOTE(ramux @ 2010 08 01, 12:21)
Pirmoj eilėj susideliok stambiom dalim
Pvz išlydėjimas, smb, ba-nyčia, gamta, sutikimas ir t.t .
vėliau pagal kiekvieną punktą renki geras mintis ir smulkini. Bent jau aš taip dariau
Nežinau, gal kas geresnį būdą žino nuo ko pradėti
[quote=ramux,2010 08 01, 14:21]
sveika,as pirmiausiai isiaiskinau ko nori jaunieji,ar islydejimas is vienu namu ar kiekviena is savu,ko mazdaug nori vakaro programoj,ar antra diena bus ir tt,ir tada deliojaus scenariju.
Papildyta:
o as noriu brangiosios jusu patarimo:planuoju toki pirma prisedim
Dokumentų pristatymas
Židinys
Ilgiausių metų tėvam
Stalo valdžios rinkimai
Pertrauka,žaidimai
ir per ta pirma uzsedima noreciau dar ir sveciu supazindinima daryt,su pasiadejimais,sveciu 36 is viso,bet galvoju kad jau per ilgas tada tas uzsedimas bus,o per antra supazindima daryt nei sis nei tas, tai ir nezinau...
sveika,as pirmiausiai isiaiskinau ko nori jaunieji,ar islydejimas is vienu namu ar kiekviena is savu,ko mazdaug nori vakaro programoj,ar antra diena bus ir tt,ir tada deliojaus scenariju.
Papildyta:
o as noriu brangiosios jusu patarimo:planuoju toki pirma prisedim
Dokumentų pristatymas
Židinys
Ilgiausių metų tėvam
Stalo valdžios rinkimai
Pertrauka,žaidimai
ir per ta pirma uzsedima noreciau dar ir sveciu supazindinima daryt,su pasiadejimais,sveciu 36 is viso,bet galvoju kad jau per ilgas tada tas uzsedimas bus,o per antra supazindima daryt nei sis nei tas, tai ir nezinau...
Manoji nuotaka pasake, kad nenori jokiu komendantu rinkimo. Net nezinau ar cia gerai?Gal ir gerai...
jokio skirtumo man atrodo,padarysi kazka kita.mano tai noori visko grynai pagal tradicijas
Sveikutės darbštuolės
Aš jau kaip ir baiginėju savo pasiruošimą, labai bijau ateinančio šeštadienio
QUOTE(kacius @ 2010 08 01, 19:30)
Sveikutės darbštuolės
laikykis.
dabar toks klausimas: igu nuotakai dovanoja kocela, tai ka jaunikiui - kirvi?
Ir kada ta kocela dovanoja. Man tai dar tokia buvo mintis gal padovanoti jaunikui didelius kaliosus ar guminius, su ta mintim, kad gales zemes ukiu uzsiimti, tegu savo "lakinius batelius" pasideda, o seimos vyrui reikia ukisku batu. Dar tuos batus kokiom gelytem papuost ar kazkuo...nu net nezinau, dar mastau. Kazi cia samone ar ne...
Ir kada ta kocela dovanoja. Man tai dar tokia buvo mintis gal padovanoti jaunikui didelius kaliosus ar guminius, su ta mintim, kad gales zemes ukiu uzsiimti, tegu savo "lakinius batelius" pasideda, o seimos vyrui reikia ukisku batu. Dar tuos batus kokiom gelytem papuost ar kazkuo...nu net nezinau, dar mastau. Kazi cia samone ar ne...
QUOTE(kacius @ 2010 08 01, 18:30)
Sveikutės darbštuolės
nesijuask tokia vienisa, man irgi kinkos jau dreba, o dar tikrai ne viska baigiau
QUOTE(Pievuzele @ 2010 08 01, 20:13)
nesijuask tokia vienisa, man irgi kinkos jau dreba, o dar tikrai ne viska baigiau
Jungiuosi prie tu kuriom kinkos dreba. Jauciuosi tarsi sau vestyves daryciau
as nedovanoju nei prijuosciu nei kocelu,neidomu,nusibode.darau taip:
Šiandien prie stalo ..... ir ..... atėjo kaip vyras ir žmona. Prabėgo kaip akimirka pirmoji jūsų vedybinio gyvenimo naktis. Praėjusios dienos buvo vėjavaikiškos, o nuo šiandien jūs rūpestingi vyras ir žmona.
Taigi, dar vakar buvote panelė ir kavalierius, šiandien jau ponas ir ponia, sveikiname su naujomis pareigomis
(Uždėti skrybėles ir įteikti cigara ir vėduoklę)
SVOČIA: Išleidžiant ..... ir ...... į ilgą kelią, norime Jiems dovanoti dalį smulkaus inventoriaus:
Kad nagai ilgi blizgėtų,
Vyrą pažymėt galėtų,
Dovanojame dildę kietą.
( įteikiama dildė )
PIRŠLYS: Kad alutis vis putotų,
Dovanojame bokalą.
( įteikiamas bokalas )
SVOČIA: Nuo šios dienos abu
Krausite turtus sykiu.
Paltus, kostiumus, suknias
Klasikines eilutes
Sukabinkit iš pradžių va ant šitos
pakabos.
( įteikiama pakaba )
net nuomoj kur suknele nuomojuos dar balandzio menesi sako dovanokit skrybeles o ne prijuoste daug idomiau.
Šiandien prie stalo ..... ir ..... atėjo kaip vyras ir žmona. Prabėgo kaip akimirka pirmoji jūsų vedybinio gyvenimo naktis. Praėjusios dienos buvo vėjavaikiškos, o nuo šiandien jūs rūpestingi vyras ir žmona.
Taigi, dar vakar buvote panelė ir kavalierius, šiandien jau ponas ir ponia, sveikiname su naujomis pareigomis
(Uždėti skrybėles ir įteikti cigara ir vėduoklę)
SVOČIA: Išleidžiant ..... ir ...... į ilgą kelią, norime Jiems dovanoti dalį smulkaus inventoriaus:
Kad nagai ilgi blizgėtų,
Vyrą pažymėt galėtų,
Dovanojame dildę kietą.
( įteikiama dildė )
PIRŠLYS: Kad alutis vis putotų,
Dovanojame bokalą.
( įteikiamas bokalas )
SVOČIA: Nuo šios dienos abu
Krausite turtus sykiu.
Paltus, kostiumus, suknias
Klasikines eilutes
Sukabinkit iš pradžių va ant šitos
pakabos.
( įteikiama pakaba )
net nuomoj kur suknele nuomojuos dar balandzio menesi sako dovanokit skrybeles o ne prijuoste daug idomiau.