Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(genovaite @ 2010 07 30, 23:13)
Gal nereikėtų taip viešai rašyti - galima ir į až, nes paštukas vieną kartą jau buvo nusiaubtas - dabr vėl visų mergaičių pastangomis atgaivinamas  ax.gif

Visiskai pritariu... nera reikalo viesai ji skelbt, o tai po to ir nutinka pavyduoliski dalykai...
O ir dar mielosios naujokes... bukit tokios malonios, ir pasiskaitinekit temas pirmiausiai, tek gausu visos informacijos, as beveik viska susiradau is esamu temu, o ne tik atejusios - "atsiuskit man ta atsiuskit man ana", ir pacios idekit siek tiek darbo, mes juk irgi skaitinejames pries tai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 07 31, 04:36)

Papildyta:
Aš tai pati ant geresnio popieriaus spauzdinausi  ax.gif

o is kt puses tuscia? ar abi puses suklijavot? ax.gif
Atsakyti
ir dar, sampanas apklijuotas saldainiais-reikia apvynioti sampano buteli lipnia juosta ir klijuoti saldainius? ar sudetingiau kaip nors?
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 07 31, 09:52)
Aciu uz atsakyma, reiks pasizvalgyt tokio popieriaus smile.gif Tai tada turbut nereik ir senu etikeciu nulupt? Tas popierius turbut gan storas?

Tas popierius nėra storas, bet manau, kad galima būtų ir ant viršaus užkijuoti - tik matmenis reikėtų atitaikyti, nes manau, kad būtų negražu jei iš apačios išlįs sena etiketė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sostine_ @ 2010 07 31, 11:36)
o is kt puses tuscia? ar abi puses suklijavot?  ax.gif

Kita pusė taip ir lieka niekam nereikalinga, nes tik viena pusė lipni, o kita ik kaip lipduko apačia - gal aiškiai paaiškinau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sostine_ @ 2010 07 31, 12:42)
ir dar, sampanas apklijuotas saldainiais-reikia apvynioti sampano buteli  lipnia juosta ir klijuoti saldainius? ar sudetingiau kaip nors?

Galima šampano butelį apklijuoti naudojant lipnią juostą. Dedi saldainius ir vynioji lipnia juostele. Yra dar kitas būdas klijuoti saldainius - tai karšti klijai . Tik vat prieš klijuojant saldainius reikia labai gerai nuvalyti šampano butelaitį su spiritu ( vienu žodžiu nuriebalinti), nes priešingu atveju saldainiai labai greit atsiklijuoja ir gali nubirėti dar nepasiekus tikslo ( tam kam jie buvo ruošti) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 07 31, 11:43)
Visiskai pritariu... nera reikalo viesai ji skelbt, o tai po to ir nutinka pavyduoliski dalykai...
O ir dar mielosios naujokes... bukit tokios malonios, ir pasiskaitinekit temas pirmiausiai, tek gausu visos informacijos, as beveik viska susiradau is esamu temu, o ne tik atejusios -  "atsiuskit man ta atsiuskit man ana", ir pacios idekit siek tiek darbo, mes juk irgi  skaitinejames pries tai.  mirksiukas.gif

Labai gerai pasakyta thumbup.gif pritariu 110 %. Norint kažką gaut reikia ir pasistengti.
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2010 07 31, 14:42)
ir dar, sampanas apklijuotas saldainiais-reikia apvynioti sampano buteli  lipnia juosta ir klijuoti saldainius? ar sudetingiau kaip nors?

Patarčiau klijuoti karštais klijais.geriau laikosi nei su lipnia juosta.Ta [istoletą karštiems klijams aš pirkai senukuose gal10lt kainavo+klijai.
Atsakyti
QUOTE(Arnytė @ 2010 07 31, 15:18)
Patarčiau klijuoti karštais klijais.geriau laikosi nei su lipnia juosta.Ta [istoletą karštiems klijams aš pirkai senukuose gal10lt kainavo+klijai.

Man irgi labiau patinka tas būdas su karštaisklijais, nors esu klijavusi ir su lipnia juosta ( laikė super - dariau kalėdoms eglutes), bet lipni juosta turi būti labai geros kokybės , o ne bile kokia - tipo made in china lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 07 31, 14:37)
Tas popierius nėra storas, bet manau, kad galima būtų ir ant viršaus užkijuoti - tik matmenis reikėtų atitaikyti, nes manau, kad būtų negražu jei iš apačios išlįs sena etiketė  smile.gif

drinks_cheers.gif sutinku su jumis. Aš visada spausdinu ant klijuojamo popieriaus, nes laiko geriau nei klijuojant su klijais. Ir gražiau atrodo. Vienas lapas pas mumi provincijoj - 0,5 cnt. Visada etikečių dydžius pasiderinu, ir niekada nenuplėšiu senųjų. Nes kažkada teko 30 butelių apklijuot, tai jaučiu ir nupušus būčiau berakinėdama senąsias etiketes wink.gif
Atsakyti
Moterys, gal galit man patarti.

Vestuvės dviejų dienų. Pirmą vakarą turim grįžti apie 19 val. Sėdėt prie stalo panašiai 19.30. KIEK LAIKO DARYT PIRMĄJĮ UŽSĖDIMĄ? Kad nenusibostų, kad visi patenkinti būtų. Kadangi bus tik vienas karštas, tai antrą užsėdimą planuoju gal 23 val. Kad dainuojant ilgiausių metų būtumėm prie stalo. Ar gerai aš galvoju? g.gif
Kažkaip baisiai sunku ką nors prognozuot, kai net "vestuvinio" muzikanto nebus, nes bus grupė ir DJ paskui.. Tai viskas ant mano pečių. Grupės vyrukai sako mes grosim tada kai reikės, galim ir po 15 min. Ir vėl pertrauką daryt. Nu ir nebežinau kas ir kaip. Gal kam aiškiau viskas ir padėtų pažiūrėt iš šalies ir susiskirstyt laiką... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 07 30, 22:13)
Gal nereikėtų taip viešai rašyti - galima ir į až, nes paštukas vieną kartą jau buvo nusiaubtas - dabr vėl visų mergaičių pastangomis atgaivinamas  ax.gif

As ir taip manau, visom issiunciu i az asmeniskai. Gaila butu prarasti pastoka.
Papildyta:
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 30, 22:49)
apie 35lt,nebrangu gal,toks kitoks jis ax.gif

kaina gera, nes nematytas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Skinte @ 2010 07 31, 22:27)

Vestuvės dviejų dienų. Pirmą vakarą turim grįžti apie 19 val. Sėdėt prie stalo panašiai 19.30. KIEK LAIKO DARYT PIRMĄJĮ UŽSĖDIMĄ? Kad nenusibostų, kad visi patenkinti būtų. Kadangi bus tik vienas karštas, tai antrą užsėdimą planuoju gal 23 val. Kad dainuojant ilgiausių metų būtumėm prie stalo. Ar gerai aš galvoju?  g.gif
Kažkaip baisiai sunku ką nors prognozuot, kai net "vestuvinio" muzikanto nebus, nes bus grupė ir DJ paskui.. Tai viskas ant mano pečių. Grupės vyrukai sako mes grosim tada kai reikės, galim ir po 15 min. Ir vėl pertrauką daryt. Nu ir nebežinau kas ir kaip. Gal kam aiškiau viskas ir padėtų pažiūrėt iš šalies ir susiskirstyt laiką...  ax.gif

Turi ziureti, kad visi pavalgyt spetu, supazindysi kur buvot, pristatysi santuokos liudijima, pakelsit taures uz jaunuosius, tevelius, gal rinkimus pasidarysi, manau apie valanda iseis, nes poto nusibos ir prades judet ir nieko nebesiklausys, ziurint kiek tu zmoniu
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 07 31, 21:51)
Turi ziureti, kad visi pavalgyt spetu, supazindysi kur buvot, pristatysi santuokos liudijima, pakelsit taures uz jaunuosius, tevelius, gal rinkimus pasidarysi, manau apie valanda iseis, nes poto nusibos ir prades judet ir nieko nebesiklausys, ziurint kiek tu zmoniu

aha, o žmonių 70 doh.gif Dėkui už tavo mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 07 31, 22:27)

Vestuvės dviejų dienų. Pirmą vakarą turim grįžti apie 19 val. Sėdėt prie stalo panašiai 19.30. KIEK LAIKO DARYT PIRMĄJĮ UŽSĖDIMĄ? Kad nenusibostų, kad visi patenkinti būtų. Kadangi bus tik vienas karštas, tai antrą užsėdimą planuoju gal 23 val. Kad dainuojant ilgiausių metų būtumėm prie stalo. Ar gerai aš galvoju?  g.gif
Kažkaip baisiai sunku ką nors prognozuot, kai net "vestuvinio" muzikanto nebus, nes bus grupė ir DJ paskui.. Tai viskas ant mano pečių. Grupės vyrukai sako mes grosim tada kai reikės, galim ir po 15 min. Ir vėl pertrauką daryt. Nu ir nebežinau kas ir kaip. Gal kam aiškiau viskas ir padėtų pažiūrėt iš šalies ir susiskirstyt laiką...  ax.gif

Ziurek pagal situacija kiek laiko daryti uzsedima, jei matysi kad zmones jau pradeda stoti nuo stalo, kad jau pavargo sedeti, tai tada vadinas i jau laikas stoti, jei matysi kad kazko nespejai igyvendint nukelk veliau, nes kai zmones pavargsta, ir jiems sunku sedeti prie stalo ir kazko klausyti, ir tau paciai bus sunku vesti kai niekas nenores klausyti mirksiukas.gif
Atsakyti