QUOTE(genovaite @ 2010 07 30, 22:13)
Gal nereikėtų taip viešai rašyti - galima ir į až, nes paštukas vieną kartą jau buvo nusiaubtas - dabr vėl visų mergaičių pastangomis atgaivinamas
As ir taip manau, visom issiunciu i az asmeniskai. Gaila butu prarasti pastoka.
Papildyta:
QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 30, 22:49)
apie 35lt,nebrangu gal,toks kitoks jis
kaina gera, nes nematytas
Papildyta:
QUOTE(Skinte @ 2010 07 31, 22:27)
Moterys, gal galit man patarti.
Vestuvės dviejų dienų. Pirmą vakarą turim grįžti apie 19 val. Sėdėt prie stalo panašiai 19.30. KIEK LAIKO DARYT PIRMĄJĮ UŽSĖDIMĄ? Kad nenusibostų, kad visi patenkinti būtų. Kadangi bus tik vienas karštas, tai antrą užsėdimą planuoju gal 23 val. Kad dainuojant ilgiausių metų būtumėm prie stalo. Ar gerai aš galvoju?
Kažkaip baisiai sunku ką nors prognozuot, kai net "vestuvinio" muzikanto nebus, nes bus grupė ir DJ paskui.. Tai viskas ant mano pečių. Grupės vyrukai sako mes grosim tada kai reikės, galim ir po 15 min. Ir vėl pertrauką daryt. Nu ir nebežinau kas ir kaip. Gal kam aiškiau viskas ir padėtų pažiūrėt iš šalies ir susiskirstyt laiką...
Turi ziureti, kad visi pavalgyt spetu, supazindysi kur buvot, pristatysi santuokos liudijima, pakelsit taures uz jaunuosius, tevelius, gal rinkimus pasidarysi, manau apie valanda iseis, nes poto nusibos ir prades judet ir nieko nebesiklausys, ziurint kiek tu zmoniu