Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(Gitatuka @ 2010 07 30, 15:21)
drinks_cheers.gif Ačiū, atspausdinau padidinus ant A4 lapo, puikus gabalėlis gavosi. Klausimas:  ant kokio popieriaus spausdinat? Braižybos storumo užteks, nes kartono nenori paimti mano spausdintuvas.
Ir dar  4u.gif kaip šitaip gražiai gėlytes torto papuošimui iškarpot / išlankstot?
Papildyta:
4u.gif Genovaite, kiek ml šis buteliukas? Ačiū.

Jeigu dėžutes darei ant A4 formato tai tikrai netilps. Bijau dabar pameluoti , bet berods , kad 40 ml. Į dėžutes A4 formato lape man tilpo tik 20 ml buteliukai. Aš didinau dėžutes. Dariau ant didelio vatmano lapo ( šampaninės spalvos). Braižiau pagal pasigamintą šabloniuką ir iš vieno lapo išėjo tik 8 dėžutės. Bet skaičiau, kad kažkuri mergina darė ant balto lapo ir tik vėliau nupurškė sidabrinės spalvos dažais . tortukas atrodė super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2010 07 30, 13:50)
Sveikos svočiutės, esu pakviesta svočiauti rugsėjo 11d, taigi po truputi renku informacija  smile.gif  Gal galite atsiųsti pašto duomenis, įkelčiau ką turiu, taip pat pasinaudočiau jūsų lobynu  4u.gif

svociutems@gmail.com slaptazodis supersvocia sėkmės ruošiantis.
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 07 30, 20:54)
svociutems@gmail.com  slaptazodis supersvocia sėkmės ruošiantis.

Gal nereikėtų taip viešai rašyti - galima ir į až, nes paštukas vieną kartą jau buvo nusiaubtas - dabr vėl visų mergaičių pastangomis atgaivinamas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 07 30, 20:15)
Jeigu dėžutes darei ant A4 formato tai tikrai netilps. Bijau dabar pameluoti , bet berods , kad 40 ml. Į dėžutes A4 formato lape man tilpo tik 20 ml buteliukai. Aš didinau dėžutes. Dariau ant didelio vatmano lapo ( šampaninės spalvos). Braižiau pagal pasigamintą šabloniuką ir iš vieno lapo išėjo tik 8 dėžutės. Bet skaičiau, kad kažkuri mergina darė ant balto lapo ir tik vėliau nupurškė sidabrinės spalvos dažais . tortukas atrodė super  smile.gif

Supratau, kaip tik radau 40ml buteliuką, netelpa. Mažesnis tai telpa. Padariau 24 gabaliukus. Dabar apšvieskite, kaip jūs taip padoriai sudėliojate gabaliukus? Pirmame aukšte, gal ką dedate į patį vidurį? Nes man antras aukštas beveik susivienodina su pirmu aukštu g.gif
Nu bet ir darbelio su tais torto gabaliukais, uchh... Manau, puošyba bus didesnis malonumas. Beje, mintis su apipurškimu man labai patiko. MB sakė turi sidabrinio purškalo.
Atsakyti
Ir as norejau paklinketi visoms svocioms ir liudininkems sekmes: kad butut ivertintos ir sgirstos ir zodz, kad viskas sklandziai vyktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 07 29, 18:56)
Pas mus klaipedoj ryt prasideda JUROS svente, tai kazka jieskosiu, bet jau tokio jauciu nerasiu, taip jis man istrigo, negaliu. O brangus jis?

apie 35lt,nebrangu gal,toks kitoks jis ax.gif
Atsakyti
ar esat kuri pirkusi netikrus pinigus? Kur?
atsiuskite prasau netikra santuokos liudijima su "pravarde mokykloje, dviracio remu" ir pan. kazkokia2000@yahoo.com. Dekui.
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2010 07 31, 00:44)
atsiuskite prasau netikra santuokos liudijima su "pravarde mokykloje, dviracio remu" ir pan. kazkokia2000@yahoo.com. Dekui.

mes pirkom "balionu salyje" pirsliu pinigus, ten sesios kupiuros po dvi 100, 200, 500 litru pirslio banko pinigai. mes ispirkimui pirkom 5lt mokejom, tai patiko visiems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2010 07 30, 21:18)
Supratau, kaip tik radau 40ml buteliuką, netelpa. Mažesnis tai telpa. Padariau 24 gabaliukus. Dabar apšvieskite, kaip jūs taip padoriai sudėliojate gabaliukus? Pirmame aukšte, gal ką dedate į patį vidurį? Nes man antras aukštas beveik susivienodina su pirmu aukštu  g.gif
Nu bet ir darbelio su tais torto gabaliukais, uchh... Manau, puošyba bus didesnis malonumas. Beje, mintis su apipurškimu man labai patiko. MB sakė turi sidabrinio purškalo.

Kaip gia geriau paaiškinus g.gif Kai dariau tortą iš 30 dėžučių - tai apatiniam aukšte dėjau 5 dėž teisingai , 1 dėž atvikščiau, vėl 5 teingai , 1 - atvikščiai ir dar kartą 5 teisingai , 1 - atvirkščiai. Gavosi viduriuke tokia skylė ir ne visiškai teisingas apskritimas. A[patinis sluolsnis man išėjo kaip trikampis daugiau, bet kai užsidėjo antras aukštas ( o jis kaip pastebėjai taisiklingas apskritimas išeina. Tai apatinis aukštas šiek tiek išlindęs iš apačios. Jeigu nori sutalpinti daugiau dėžučių gali atvirkščias dėti kas ketvirtą, o jei dar didesnį nori tai gali dėti kas trečią . Vienu žodžiu reikia pažaisti su dėžučių sudėjimu. Aišku taisiklingo apskritimo negausi, bet neblogai gaunasi ir taip. O skylės viduryje nesimato, nes užsideda antras aukštas. Paskui , kad neiširtų aš surišu kaspinu.
Bent jau aš taip dariau, gal kas turi kokį kitą metodą - tikiuosi pasidalins savo paslaptimi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sostine_ @ 2010 07 30, 22:44)

Aš tai pati ant geresnio popieriaus spauzdinausi ax.gif
Atsakyti
Niu va, as jau po mergvakario, kuris pavyko visai neprastas smile.gif Tikekimes po savaites vestuves praeis ne ka blogiau smile.gif Jau pradedu jaudintis,o darbu dar kalnas smile.gif Vien kol uzpirksiu smulkmenu loterijai, tai nusisausiu doh.gif lotuliukas.gif
Merginos,atsiprasau uz kvaila klausima doh.gif bet etiketes buteliams jus spausdinant ant specialaus klijuojamo popieriaus, ant paprasto ar ant kokio? Niekada nedariau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2010 07 31, 09:24)
Niu va, as jau po mergvakario, kuris pavyko visai neprastas smile.gif Tikekimes po savaites vestuves praeis ne ka blogiau smile.gif Jau pradedu jaudintis,o darbu dar kalnas smile.gif Vien kol uzpirksiu smulkmenu loterijai, tai nusisausiu  doh.gif  lotuliukas.gif
Merginos,atsiprasau uz kvaila klausima  doh.gif  bet etiketes buteliams jus spausdinant ant specialaus klijuojamo popieriaus, ant paprasto ar ant kokio? Niekada nedariau  tongue.gif

Aš tai spauzdinu ant klijuojamo popieriaus. Nusiperku kur būna vientisas lapas, atsispauzdinu, o vėliau susikarpau ir priklijuoti labai patogu - vieną sluoksnį nuemi ir klijuoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(genovaite @ 2010 07 31, 09:50)
Aš tai spauzdinu ant klijuojamo popieriaus. Nusiperku kur būna vientisas lapas, atsispauzdinu, o vėliau susikarpau ir priklijuoti labai patogu - vieną sluoksnį nuemi ir klijuoji smile.gif

Aciu uz atsakyma, reiks pasizvalgyt tokio popieriaus smile.gif Tai tada turbut nereik ir senu etikeciu nulupt? Tas popierius turbut gan storas?
Atsakyti