Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE("Tarp Kitko" @ 2010 07 29, 11:02)
Siauliuose,parduotuvej Lietuvisku meniniu dirbiniu g.gif prie teatro,centre ax.gif

Pas mus klaipedoj ryt prasideda JUROS svente, tai kazka jieskosiu, bet jau tokio jauciu nerasiu, taip jis man istrigo, negaliu. O brangus jis?
Papildyta:
QUOTE(saldainia @ 2010 07 29, 12:12)
o sakykit lėkštę daužo jaunikis kam?

smile.gif sukes nesa laime, o laime yra vaikai. Bet skaicioja didziausias sukes.
Papildyta:
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 07 29, 17:33)
O siaip tai dar norejau pasiklausti, ar darote koki nors pareigu pasiskirstyma teveliam. Kazkaip as galvoju gal reiktu cia kazka sugalvoti blush2.gif

Teveliams pareigu nedavem, o va mociutes dvi pas mus muvo seimo nares. Antra diena gavo kaippriza makaronu(spagetti), ,kad seime nekabintu makaronu:)
Atsakyti
Sveikutes. Busim pirsliai vestuvese. Jau visas scenarijus beveik paruostas, tik niekaip neismastau, kaip reikes pradet baliu. Kai jaunieji tuokiasi santuokos rumuose, duoda ta segtuva su zodziais, ir pirsliai perskaito. O musiskiai tuoksis tik baznycioj, o ten nieko neduoda... Ka reikia tuo atveju sakyt.? PADEKIT.... verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(***** @ 2010 07 29, 18:00)
Sveikutes. Busim pirsliai vestuvese. Jau visas scenarijus beveik paruostas, tik niekaip neismastau, kaip reikes pradet baliu. Kai jaunieji tuokiasi santuokos rumuose, duoda ta segtuva su zodziais, ir pirsliai perskaito. O musiskiai tuoksis tik baznycioj, o ten nieko neduoda... Ka reikia tuo atveju sakyt.? PADEKIT.... verysad.gif  unsure.gif

tai kad niekas niekur neduoda, viska padaro vedantieji, bent pas mus, cmb tai yra zmogus kuris sako zodzius, o baznycioj buvo kunigas. Pries ieinant visur sustate kaip eiti ir pasake ka reiks daryti.
Atsakyti
Man tai patiko tas zaidimas,kur teveliai atsakineja taip arba ne, o tik po to suzino i koki klausima atsake teigiamai arba neigiamai, na pvz klausiam "taip" ar "ne" ? teveliai atsako, "taip" o tada perskaitom, jus niekada nesikisite i vaiku barnius, arba priziuresite anukus kas antra sekmadieni ir toki lapa su klausimais ir teveliu atsakymais " uzprotokoluojam" ir atiduodam jauniesiems, kad po to butu irodymas jog taip sake arba ne biggrin.gif . As apie ta zaidima tik skaiciau, gal kuri ji vedet ir turit ta klausimyna tevams? 4u.gif
Nu nezinau ar supratot apie ka as cia, nemoku raiskiai pasakot doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Danė @ 2010 07 29, 12:20)
labai neblogas straipsnis - AČIŪ  4u.gif bet čia kalba eina apie tai, kai vaikinas važiuoja pirštis. O aš klausiau kai jaunikis vestuvių dieną važiuoja jaunosios pasiimti iš namų( prie santuoką).  blush2.gif

Mes kai važiavom tai nieko nevežė - pagal scenarijų tai piršlys su svočia derėtis pradėjo, o mes taip paprastai neaatidavėm ir gavosi neblogos derybos. Tėvams nieko nedavė ( net nepagalvojom , kad turėtų)...
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 07 29, 14:11)
man labai patiko tos gelytes vazonelyje is saldainiu mirksiukas.gif  4u.gif  thumbup.gif nerealiai atrodo, thumbup.gif  as jau atpirsliavau, bet galvoju gal teveliu sidabrinems vestuvems galeciau kaip stalo dekoravimui panaudot, vietoj tu sladaininiu atsibodusiu rolleyes.gif  ar lengvai paskui tie saldainiai nusiima? ir kur pirkot medziagas gipsa ir oaze? liktai taip vadinasi blush2.gif o kokiusklijus naudojot priklijuojant? rolleyes.gif

Nėra labai jau taip sunkiai pasigaminti
Gali pasižiūrėti pamokėles čia pamokėlės
O taip pat idėjų ką galima pasigaminti - tinka ivairiausioms šventėms saldainių medeliai

Saldainiai klijuojami karštais klijais, vėliau jų nulupti nereikia , juos tiesiog galima išvynioti , o popierėlius palikti - gali tarnauti kaip dekoracija... smile.gif
Atsakyti
Labuks. gal kuri žinote kaip daromi vaisių medžiai ar vaisių puokštės. mačiau, labai gražiai atrodo. norėčiau vežtis vietoj svočios torto. padėkit, plz. 4u.gif
Atsakyti
[quote=TingiKace,2010 07 29, 18:00]
Man tai patiko tas zaidimas,kur teveliai atsakineja taip arba ne, o tik po to suzino i koki klausima atsake teigiamai arba neigiamai, na pvz klausiam "taip" ar "ne" ? teveliai atsako, "taip" o tada perskaitom, jus niekada nesikisite i vaiku barnius, arba priziuresite anukus kas antra sekmadieni ir toki lapa su klausimais ir teveliu atsakymais " uzprotokoluojam" ir atiduodam jauniesiems, kad po to butu irodymas jog taip sake arba ne biggrin.gif . As apie ta zaidima tik skaiciau, gal kuri ji vedet ir turit ta klausimyna tevams? 4u.gif
Nu nezinau ar supratot apie ka as cia, nemoku raiskiai pasakot doh.gif mirksiukas.gif
[/quote

turbut labai idomus zaidimas,papasakok placiau,is kur klausimus gauti?gal turi?
dekui
Atsakyti
Daug kartu buvo minetas zaidimas - futbolas su agurkais. Dabar vos ne kiekvienose vestuvese, ziuriu, ji zaidzia.
Gal kas pakomentuotumet kaip tie agurkai prisirisa (uz galu, ar per viduri? ) Jie nenuslysta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maam: 29 liepos 2010 - 23:52
QUOTE(seretide @ 2010 07 29, 22:51)
Labuks. gal kuri žinote  kaip daromi vaisių medžiai ar vaisių puokštės. mačiau, labai gražiai atrodo. norėčiau vežtis vietoj svočios torto. padėkit, plz. 4u.gif

Prasom imesti kokia foto akytem paganyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidux: 30 liepos 2010 - 08:08
nu mano dienlė ryt, pakviesta esu kaip liudininkė, betreiks vakarą pravesti...
Viską nufotografuosiu ir vėliau įdėsiu.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2010 07 30, 08:54)
nu mano dienlė ryt, pakviesta esu kaip liudininkė, betreiks vakarą pravesti...
Viską nufotografuosiu ir vėliau įdėsiu.

Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti