Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(Nikota @ 2010 08 26, 22:14)
matyt pražioplinau...einu dar tikrinti  mirksiukas.gif

Nusiuncia dabar, kokius turejau laiskus
Atsakyti
Poniav, labai dekoju uz liudijima 4u.gif
Einam liudinikais si sestadieni, daug nesiruosiu tik truputuka.Siandien visa diena dariau kazkur ioj temoj minetas sirdutes is raudono popieriaus ir ant ju klijavau pazadus.Cia vietoj tortuko.
Taip pat atsispausdinau liudijima ta netikra.
Kadangi lesu daug skirti negaliu sioms vestuvems, tai taupumo sumetimams prizus paariau pati, bet visai neblogai gavosi.Pirkau medu po 25 g., tokiuose plasmasiniuse indeliuose, ant ju klijavau atspausdinta spalvota lipduka Jaunuju(vardai) medus ir data ir supakavau i permatoma calofana.Surisau kaspinuka ir gavosi labai mielos dovaneles.Tiesa, dar ten idejau Medaus vartojimo instrukcija(Radau paste bendram ar kazkurioj temosj SM). Imesiu nuotraukytes kada jeigu turesiu laiko.
Taip pat darysiu zaidima su kojinem thumbup.gif Ir dar kelis.
Tai tiek.Aciu visoms kad dalinates idejomis 4u.gif
Atsakyti
Labukas

O ka mergaites graviruojat ant tauriu? Ir kaip pristatot taures? g.gif
Atsakyti
aš graviravau per abi taures:

Būkit laimingi vienam pasauly,
Ant vieno kelio, po viena saule
Meilę branginkit, laimę apginkit
Žiedais žydekit, žiedus auginkit.
Būkit laimingi.
o pristačiau prieš geriant šampaną vidurnaktį, vežiotis gamtoje nenorėjau.
Atsakyti
Na ka, dėkui visoms padėjusioms 4u.gif - aš jau išvažiuoju
Sėkmėsvisoms dirbančioms šį savaitgalį

Širdelė jau pradeda drebėt....
Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 27, 09:41)
Na ka, dėkui visoms padėjusioms 4u.gif  - aš jau išvažiuoju

Sekmes tau dideliausios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 08 26, 22:25)
Pas mus buvo, gali ir pasigesti, juk bet kokia svente ar proga lietuviai dainuoja

Hmmm....reiks paglavoti dar smile.gif

QUOTE(loretita2 @ 2010 08 26, 22:33)
Nusiuncia dabar, kokius turejau laiskus

Dėkui. Eisiu ieškoti. Radau kažkokį senesnį ax.gif

QUOTE(Auksutis @ 2010 08 27, 08:31)

O ka mergaites graviruojat ant tauriu? Ir kaip pristatot taures? g.gif

PAs mus jaunieji patys taures nusipirko tai nežinau ar graviruos ką nors.

QUOTE(TingiKace @ 2010 08 27, 10:41)

sekmės 4u.gif

O kur slepiate/ išdėlioate tas agrastų ir braškių korteles?

Aš jau nežinau kiek košmarų apie vestuves prisapnavau...o dar visa savaitė liko doh.gif baisu jau ir užmigti
Atsakyti
O kokio maždaug dydžio tos agrastų ir braškių kortelės patogiausia? Darau ir pasimečiau. Degtukų dėžutės dydžio tiks?????
Atsakyti
Mergaitės, kas dėl rūtų vainikėlio, tai aišku kaip kas nori taip tas daro. Bet šiaip rūtų vainikėlio reikšmė yra ne nekaltybė, o ištikimybė.
Bet kai įsikandama viena versija, sunku ją išmušti smile.gif

Mums tas pats buvo su keliaraiščio metimu. Turėjo jaunoji paveldėtą kelių kartų keliaraištį. Bet jaunojo mama pareiškė, kad keliaraiščio metimas vos ne prostitucijos ženklas, kuris rodo, kad prieš tai moteris buvo visų, o dabar jaunikis jį nuimdamas pareiškia, kad ta moteris bus tik jo. Nors internete galima rast tiek gražių versijų, ypač kad tai laimę nešantis daiktas. O jaunimas tai supranta tik kaip viena - kas pirmiau ves.

Jaunikis metė pabroliams savo gėlytę pas mus.

Taip, kad nemanau, jog reikia sureikšminti tuos dalykus, geriausia atsižvelgti į jaunųjų, artimųjų norus, kad po to nė vienas nesijaustų nepatogiai.

Atsakyti
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 27, 10:41)
Na ka, dėkui visoms padėjusioms 4u.gif  - aš jau išvažiuoju

stop širdele, nedrebėk. smile.gif . juokauju. sekmės svočiaujant. viskas paruošta, tai ir bus viskas gerai. kuo mažiau baimės, tuo geriau. beje, kaip sekėsi spauzdinti liudijimą mirksiukas.gif
Atsakyti
As asmeniskai tai pati apklijavau taures kristalais, labai paprastai, nes dariau ta pirma karta, tai nenorejau "nusipievinti" su savo puosyba blush2.gif Plius girdejau, kad isgraviruotos taures labai daznai greitai suskyla.O iteikdama, tai tksliai nepamenu ka sakiau, bet kazka tokio, ka kazkur berps SM skaicius buvau, bet perfrazavau savais zodziais: Tegul kaskart sitos taures jums prmins sia grazia diena, kai jus pasizadejote vienas kitam. O kadangi jos buvo daromos tik jums ir del jusu, galvojant apie jus, lai isgertas vynas pripildo jusu sirdis graziu prisiminimu apie mylimus zmones...Nu, kazkas tai tokio buvo pasakyta, dievazi nepamenu, nes viskas vyko ekspromtu smile.gif
Atsakyti
Labas...ir iki greito...
Atsijungiu jau iki sekmadienio ar pirmadienio...Taip jaudinuos, taip jaudinuos, širdis dreba - juk pirmas mano blynas ( net visa diena pilvą suka) blush2.gif
Iš anksto dėkoju, JUMS, SVOČIUTĖMS, LOBIAMS wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Su Jūsų pagalba jaučiuos drąsesnė. Juk turi sektis ar ne biggrin.gif Bandau save pasiguosti lotuliukas.gif
IKI 4u.gif
Atsakyti