Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(seretide @ 2010 08 26, 19:58)

user posted image
Jūsų teismui: padėkliuką aukurui ir mamoms padėkliukus dariau pati. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seretide: 26 rugpjūčio 2010 - 19:03
sveikos svociutes vis kaitineju jusu pokalbius ir esu suzaveta,ne viena ideja radusi puikia,bet turiu didele problema,gavau laikrastuka ji reikia pdf formatu padaryti,nepadaro tas s.. kompas gal kuri galit A4 formatu atsiusti koki turit liksiu labai skolinga,ryt turim butinai atsispausdint nes sestadieni vestuves doh.gif aurelija.aurorabona@gmail.com
Atsakyti
Seretide,ale ziuriu tip top tokia pat skrybele esu nupirkus jaunajai smile.gif

Jetau , kad tik lietus nelytu ....
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 08 25, 23:55)
Pradėjau skaityt scenarijų dar kartą, dėlioju mintis, darausi sąrašą, ko trūksta, tai SIAUBAS - trūkstamų daiktų sąrašas ilgėja  unsure.gif  doh.gif
Iškilo man toks klausimas - kai prie  bažnyčios metat žiedlapius ar jie turi būti ,,žali", ar galima mesti džiovintus? ( sorry už tokį klausimą, bet man toks iškilo) blush2.gif

As manau ka turi ta ir barstyk, bent mes barstem is audinio iskirptas sirdeles ir dar buvau imaisiusi sentu, labai graziai buvo
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2010 08 26, 15:03)
Bet man merginos kažkaip nelabai suprantama kai jaunieji n metų gyvena kartu o per vestuves rūtų vainikėlį segasi..  doh.gif  doh.gif  Na nebet to vainikėlio simboliką reika smarkiai pakeisti per vestuves ir tai garsiai akcentuoti...Nes kitu atveju tai beryšio  ax.gif  Sorry čia mano nuomonė..Dabar galite pomidorais mėtyti  smile.gif

Nemėtysim pomidorais, nesulauksit tongue.gif Pačios valgysim su grietine tongue.gif
Šis dalykas ir man kliūna, bet... jei jau taip nori... Gal dėl babučių... O kaip kitaip tą prasmę reiktų pakeist ir dar akcentuoti - net neįsivaizduočiau. Nuo amžių rūtelės buvo nekaltybės simbolis. O kai jos padžiautos jau prieš n metų... Bet, ai, jei kam jos būtinos, tai tegu. Jei dar pilvas ant nosies nelipa. Nes esu ir tokias mačius - nuotaka vos ne ant paskutinių dienų (nežinau, bet pagal pilvo dydį sprendėm), o rūtelių vainiką užsivarius tooooookio dydžio, kad ... doh.gif blink.gif lotuliukas.gif Juokingai atrodė, visi kikeno kampuose.
Atsakyti
[quote=Nikota,2010 08 26, 15:03]
kiek girdėjau pas mus VLN maišelis žiedlapių šeši litai rolleyes.gif rolleyes.gif
Man gerai, nereikės rūpintis, vyriausia pamergė sakė pasirūpins smile.gif

Gal galima laiška gandrui gauti bigsmile.gif Dėkui iš anksto ax.gif

Dabar galite pomidorais mėtyti smile.gif

Pas mus dziovinti ziedlapiai maiselis 3,50 tik va vienos spalvos, tai kad grazu butu reik kokiu 3spalvu.
Laiskas yra musu pastuke.
Tai ,kad gaila tu pomidoru ir taip sunkiai sirpsta:)
Atsakyti
Taip pat siunčiu padėkos žodelius poniav už atsiųstą liudijimą smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 08 26, 20:02)

Nu laabai grazu, kokia gabi pasirodo esi, saunuole. O kas ten bus tose 2mazose indeliose?
Papildyta:
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 26, 21:05)
Seretide,ale ziuriu tip top tokia pat skrybele esu nupirkus jaunajai  smile.gif
Jetau , kad tik lietus nelytu ....

O kur tokias perkat kepures? Del lietaus nepergyvenkit, kai svociavau tai tiks lietus buvo kad baisu, bet vistiek radom vietele ir pravedziau ka buvau nuplanavusi lauke. Tik jaunieji suslapo per foto sesija, nors skiecius buvau parupinusi, o foto kai ziuri tai net neina suprast , kad lyjo.
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 08 26, 21:55)
Nu laabai grazu, kokia gabi pasirodo esi, saunuole. O kas ten bus tose 2mazose indeliose?
Papildyta:

O kur tokias perkat kepures? Del lietaus nepergyvenkit, kai svociavau tai tiks lietus buvo kad baisu, bet vistiek radom vietele ir pravedziau ka buvau nuplanavusi lauke. Tik jaunieji suslapo per foto sesija, nors skiecius buvau parupinusi, o foto kai ziuri tai net neina suprast , kad lyjo.

ten jau buvo 21 d.. O kas dėl mažų indelių - tai maži šeimos židinukai. jaunosios mama taip norėjo, o ir aš tos pačios nuomonės: mamos vaikams dovanoja ( bet neatiduoda) savo šeimos aukuro ugnies dalelę, jaunieji atskiromis žvakėmis, kiekvienas iš savo mamos židinuko, uždegė savo bendrą šeimos židinį. turiu ir žodžius , kuriuos sakiau per vestuves. ir mamoms liko dovanų prisiminimui.
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 08 26, 20:02)
user posted image

obana kaip gražu...nerealiai man bigsmile.gif

QUOTE(loretita2 @ 2010 08 26, 21:42)
Laiskas yra musu pastuke.

matyt pražioplinau...einu dar tikrinti mirksiukas.gif

Tik jaunieji suslapo per foto sesija, nors skiecius buvau parupinusi, o foto kai ziuri tai net neina suprast , kad lyjo.

Mes jauniesiems nuo savo dar vestuvių duosime skėčius. Mums nereikėjo panaudoti..tikėsimės ir šį kartą nereikės bigsmile.gif

Merginos o ilgiausių metų pas visas vestuvesė buvo/ bus. Mes lyg ir neplanuojame..galvojuar nepasiges svečiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2010 08 26, 22:14)
Merginos o  ilgiausių metų pas visas vestuvesė buvo/ bus. Mes lyg ir neplanuojame..galvojuar nepasiges svečiai  g.gif

Pas mus buvo, gali ir pasigesti, juk bet kokia svente ar proga lietuviai dainuoja
Atsakyti
Papildyta:

pirkau už vieną eurą parduotuvėj. smile.gif
Papildyta:
ačiū už pagyras. 4u.gif
Atsakyti