Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

Labas
QUOTE(seretide @ 2010 08 25, 10:16)
Šią užduotį daviau jau po visų sveikinimų ir balandžių prie bažnyčios. Sakiau: balandžiai nuskrido, o mes nusileiskim ant žemės. Nuo šios minutės Jūs esate viena šeima. O štai ir Jūsų bendra pirmoji šeimyninė užduotis: apsipirkti parduotuvėje.  blink.gif Ėjo tik jaunieji ir fotografas. kai grįžo, norėjau aš pati įvertinti jų pirkinius, bet jaunieji  neieškojo žodžio kišenėje , tai savo pirkinius pakomentavo patys. dar geriau gavosi. O svočiai galima apie tai papasakoti ir prie stalo, kad jaunieji labai rūpestingi šeimininkai. Vos gavo keletą litų dovanų, tuoj nuskubėjo į parduotuvę apsipirkti, kad gyvenimo pradžiai visko turėtų. smile.gif  biggrin.gif

Mes į parduotuvę suksim būtinai, tik joje lankysimės grįžtant į sodybą, kur švęsim. Ten išsiklausinėjom, kad prie kelio yra nedidukė parduotuvikė. Nebus problemų visokiems limuzinams sustot. Oi, nepavydžiu pardavėjai. biggrin.gif Tikiuos, kad tame krašte dar nebuvo tokių čiūdų ax.gif
QUOTE(Akvija @ 2010 08 25, 12:47)
Merginos, o netikrą santuokos liudijimą ant kokio popieriaus spausdinote?Reikia turbūt kad jis storesnis būtų g.gif  Ir gal žinot kur Vilniuje būtų galima atsispausdinti g.gif
Ir kaip pakesiti užrašą į 2010 m ax.gif

Aš spausdinsiu ant kietesnio popieriaus. Turiu irgi 09 metų, bet galvoju, praeis. Vistiek piršlys skaitys, tai perspėsiu dėl datos. Rašysiu ranka,nematau čia jokios problemos.
Kalbat apie sapnus... Bliamba, bliamba, aš nieko nesapnuoju schmoll.gif - jaučiu, bus daug nesklandumų doh.gif ( tfu tfu tfu) cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramux: 25 rugpjūčio 2010 - 13:44
QUOTE(ramux @ 2010 08 25, 13:35)
Labas
Mes į parduotuvę suksim būtinai, tik joje lankysimės grįžtant į sodybą, kur švęsim. Ten išsiklausinėjom, kad prie kelio yra nedidukė parduotuvikė. Nebus problemų visokiems limuzinams sustot. Oi, nepavydžiu pardavėjai.  biggrin.gif  Tikiuos, kad tame krašte dar nebuvo tokių čiūdų  ax.gif

Aš spausdinsiu ant kietesnio popieriaus. Turiu irgi 09 metų, bet galvoju, praeis. Vistiek piršlys skaitys, tai perspėsiu dėl datos. Rašysiu ranka,nematau čia jokios problemos.
Kalbat apie sapnus... Bliamba, bliamba, aš nieko nesapnuoju  schmoll.gif  - jaučiu, bus daug nesklandumų  doh.gif  ( tfu tfu tfu)  cool.gif

paaiskinkit placiau su tuo liudijimu. Prasau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos moterytės, noriu ir aš įsibrauti į jūsų temėlę 4u.gif Laukia "darbas" už 2,5 sav. Tik dabar pradedu ką žiūrinėtis nes turiu kelių mėn. neramų leliuką tai to laiko nelabai lieka smile.gif labai šaunu kad yra toks lobynas kuriame tiek daug naudingos informacijos, tik dar paskaičiau kad yra kažkoks stebuklingas paštas su daug info, tai gal gali kas nors atsiųsti prisijungimo duomenis. ačiū. o pažadu po viskam pasipasakoti smile.gif norisi kažka tokio padaryti, nes geriausios draugės vestuvės smile.gif
p.s. o gal kas nors galėtu patarti kaip idomiai svečiams susipažinti? žinau tik du žaidimukus, bet gal yra kokių idomesnių. O tie žinomi tai: atsistoji ir pasakai kuom būsi naudingas jauniesiems, kitas su siūlų kamuoliu smile.gif
Atsakyti
mano nuomone kaip tik reikia kad kuo daugiau pievų būtų netikrame liudijime. Aš per daug rimtai buvau sudėliojusi: tik 2009 m, asmens kodus bet kokius surašiau, serijos numerį rašiau vien raidėmis. jaunųjų pavardėse pridėjau po vieną papildomą raidę. visiems paskelbiau, kad jaunoji pasiliko savo ir paėmė vyro pavardę. Daviau skaityti jaunosios tėveliui, bet jis pasirodo be akinių neįžiūri. tai skaičiau pati. o prieš įteikiant pasikviečiau prieiti arčiau. tai jis perkalusė manęs, ar tikrai jam. pagalvojo, kad nežinau kam atiduoti liudijimą. biggrin.gif . o kai man skaitant pradėjo sakyti, kad gimimo dienos ne tos, tai vos susilaikiau nesijuokusi. jaunieji apie netikrą liudijimą irgi nieko nežinojo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvija @ 2010 08 25, 12:47)
Merginos, o netikrą santuokos liudijimą ant kokio popieriaus spausdinote?Reikia turbūt kad jis storesnis būtų g.gif  Ir gal žinot kur Vilniuje būtų galima atsispausdinti g.gif
Ir kaip pakesiti užrašą į 2010 m ax.gif

Aš spausdinausi ant paprasto lapo abi puses ir juos suklijavau, o tas santuokos liudijimas pasitvirtino 100%.
Piršlys pasakė kad sutuokėm ją ir jį ir davė jaunosios pamotei patikrint liudijimą, tipo ar tikrai tuos žmones parsivežem. Ji paėmė liudijimą, permetė akim(prastai be akinių mato) sako nu tie jaunieji, viskas tvarkoj.Buvo asm. kodai sumakaluoti, parašiau kad vyras pasirinko žmonos pavardę, o santuokos įrašo nr buvo -septyyyyyni:)
Aš tada sakau tegu ir jaunojo tėvai patikrina, šie paėmė liudijimą, ir jau pagal veido grimasas matau kad jau jiems kilo įtarimas. Mamytė sako nesuprantu, kažkas čia primaišyta. Žiūri ji į sūnų ir sako: kodėl tu atsisakei savo pavardės?kaip čia taip, o tada jau neištvėrėm ir mes, sakėm kad taip reikią ir taip gražiau ir t.t.
Tikrai staigmena buvo su tuo liudijimu.
Kažkur turiu liudijimą su 2010 metais, jei dar kam reikia parašykit man į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poniav: 25 rugpjūčio 2010 - 19:01
spauzdinti galim ir ant kietesnio popieriaus. Aš spauzdinau pirmiausia vieną pusę, tada tą patį lapą vėl dėjau, tik taip, kad spauzdintų ant kitos pusės. Pirmojo lapo paraštes visai nuėmiau iš viršaus ir iš kairės pusės, antrojo lapo paraštes nuėmiau iš viršaus ir iš dešinės pusės. kompe dar lyg turiu failus abieju lapų. jeigu reiktų, galiu atsiūsti į emeilą.
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2010 08 24, 22:47)
Siuntinuką gavau, tik dar pašte. Atėjo lapelis o iki pašto nenuvažiuoju doh.gif

Tai gerai, o tai kazkaip pradejau nerimaut.
Papildyta:
QUOTE(seretide @ 2010 08 25, 21:25)
kompe dar lyg  turiu failus abieju lapų. jeigu reiktų, galiu atsiūsti į emeilą.

Tai galetum i musu pastuka nusiust ir daug kas gales paziuret.
Atsakyti
ryt vakare tai padarysiu. dabar mane jau krapšto nuo kompo.
Atsakyti
Pradėjau skaityt scenarijų dar kartą, dėlioju mintis, darausi sąrašą, ko trūksta, tai SIAUBAS - trūkstamų daiktų sąrašas ilgėja unsure.gif doh.gif
Iškilo man toks klausimas - kai prie bažnyčios metat žiedlapius ar jie turi būti ,,žali", ar galima mesti džiovintus? ( sorry už tokį klausimą, bet man toks iškilo) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 08 25, 23:55)
Iškilo man toks klausimas - kai prie  bažnyčios metat žiedlapius ar jie turi būti ,,žali", ar galima mesti džiovintus? ( sorry už tokį klausimą, bet man toks iškilo) blush2.gif

mano nuomone, dziovinti siu metu laiku atrodytu nekaip...
Atsakyti
is pradziu maniau,kad su netikru santuokos liudijimu nieko nesigaus... nes nemoku as su kompu sutvarkyt jo... blush2.gif
bet sakau, gal tikrai, ranka bandyt irasinet.... Gal galit kuri imes man su 2010m data a? busiu dekinga. reniwest@gmail.com

Vestuves jau poryt.... darbu kaip visada dar kalnas... oras siaubingas.
Kas su manim dirba si savaitgali?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TingiKace: 26 rugpjūčio 2010 - 08:45
QUOTE(ramux @ 2010 08 25, 22:55)
Pradėjau skaityt scenarijų dar kartą, dėlioju mintis, darausi sąrašą, ko trūksta, tai SIAUBAS - trūkstamų daiktų sąrašas ilgėja  unsure.gif  doh.gif
Iškilo man toks klausimas - kai prie  bažnyčios metat žiedlapius ar jie turi būti ,,žali", ar galima mesti džiovintus? ( sorry už tokį klausimą, bet man toks iškilo) blush2.gif

zinok dziovisnti negrazu, mes tai sakem vaziuosim i geliu turgeli ir pirksim pavytuses geles ir plesysim.
QUOTE(SJA @ 2010 08 26, 08:42)
mano nuomone, dziovinti siu metu laiku atrodytu nekaip...

drinks_cheers.gif
QUOTE(TingiKace @ 2010 08 26, 08:43)
is pradziu maniau,kad su netikru santuokos liudijimu nieko nesigaus... nes nemoku as su kompu sutvarkyt jo... blush2.gif
bet sakau, gal tikrai, ranka bandyt irasinet.... Gal galit kuri imes man  su 2010m data a? busiu dekinga.

Vestuves jau poryt.... darbu kaip visada dar kalnas... oras siaubingas.
Kas su manim dirba si savaitgali?

sekmes 4u.gif
Atsakyti