QUOTE(seretide @ 2010 08 25, 10:16)
Šią užduotį daviau jau po visų sveikinimų ir balandžių prie bažnyčios. Sakiau: balandžiai nuskrido, o mes nusileiskim ant žemės. Nuo šios minutės Jūs esate viena šeima. O štai ir Jūsų bendra pirmoji šeimyninė užduotis: apsipirkti parduotuvėje. Ėjo tik jaunieji ir fotografas. kai grįžo, norėjau aš pati įvertinti jų pirkinius, bet jaunieji neieškojo žodžio kišenėje , tai savo pirkinius pakomentavo patys. dar geriau gavosi. O svočiai galima apie tai papasakoti ir prie stalo, kad jaunieji labai rūpestingi šeimininkai. Vos gavo keletą litų dovanų, tuoj nuskubėjo į parduotuvę apsipirkti, kad gyvenimo pradžiai visko turėtų.
Mes į parduotuvę suksim būtinai, tik joje lankysimės grįžtant į sodybą, kur švęsim. Ten išsiklausinėjom, kad prie kelio yra nedidukė parduotuvikė. Nebus problemų visokiems limuzinams sustot. Oi, nepavydžiu pardavėjai. Tikiuos, kad tame krašte dar nebuvo tokių čiūdų
QUOTE(Akvija @ 2010 08 25, 12:47)
Merginos, o netikrą santuokos liudijimą ant kokio popieriaus spausdinote?Reikia turbūt kad jis storesnis būtų Ir gal žinot kur Vilniuje būtų galima atsispausdinti
Ir kaip pakesiti užrašą į 2010 m
Ir kaip pakesiti užrašą į 2010 m
Aš spausdinsiu ant kietesnio popieriaus. Turiu irgi 09 metų, bet galvoju, praeis. Vistiek piršlys skaitys, tai perspėsiu dėl datos. Rašysiu ranka,nematau čia jokios problemos.
Kalbat apie sapnus... Bliamba, bliamba, aš nieko nesapnuoju - jaučiu, bus daug nesklandumų ( tfu tfu tfu)