Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

Dėl jaunųjų sveikinimų, tai priimta taip arba bent jau keliose vestuvėse mačiau ir pati taip dariau. Kas ateina sveikinti prie bažnyčios ir tie kurie nedalyvaus vestuvėse, tie pasveikina, kiti tik pabučiuoja, ranką paspaudžia. kai grįžom į sodybą, išsipirkom stalą, tada visiem buvo pasakyta, kad gali eiti į lauką ir pasveikinti jaunuosius bei nusiftografuoti su jais. Pas mus tokia terasa buvo, o sodyboj superinė gamta, tai visi labai foto norėjo.
Atsakyti
QUOTE(SJA @ 2010 08 24, 14:09)
Sveiki  4u.gif man jau si savaitgali bus vestuves... nu kazkaip niekaip neprisedu iki galutinio varianto... viskas tik galvoj - popieriuje nieko nera...  blink.gif
klausykit kaip geriausiai su sveikinimais daryt? as isivaizduoju, kad geriausia kai visi sveikina ne prie baznycios, o jau atvykus i sventimo vieta (aisku, isskyrus tuos, kurie ateina tik pasveikinti i baznycia). Man taip atrodo patogiausia jauniesiems - nesiastyti su gelem ir dovanom... ka jus galvojat?

Na kas cia dabar pasidare, ko nuleidai rankas smile.gif prasom kibti i darba. Pas mus buvo sventimo vietoi, kas jau atejo prie cmb tai sveikino.
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2010 08 24, 13:56)
Sveikos,
Merginos, reikia jūsų patarimo:[/b]
Pasimečiau verysad.gif

GRĮŽUS NAMO STALO IŠPIRKIMAS
I UŽSĖDIMAS
Supazindinimas (Perskaito sutuoktuvių liudijimą, bažnyčios išduotą liudijima)
pagerbtiTylos minute
ŠEIMOS ŽIDINIO ĮNEŠIMAS
TOSTAS UŽ TĖVUS
VIRŠAIČIU RINKIMAS
Na cia ne mano, bet taip pas kazka buvo
Papildyta:
Nikota:
man kazko cia per daug. Gal pasirink ar zidinys arba zvakes 4.
Tostas uz jaunuosius, TOSTAS už TĖVUS : MES susirinkome švęsti D ir R vestuvės,nebūtų JŲ,jei nebūtu TĖVELIŲ)
Prisipilam ir pakeliam taurės už Tėvelius, MOČIŪTĖS
(Dainuojam –APIE MAMĄ) tėvai ir močiūtės sėdi, visi stovi.
Zidinys, zodis tevams. Mano jaunieji padekos zodi sake antra diena, nes turejo dovana atnest fotografas. Na o seip daryk kaip tau patogiau, kad nesusimaisytum.
Cia ne itema, ar gavai siuntinuka?
Atsakyti
Gal kuri galėtų atsiųsti netikrą santuokos liudijimą kur pakeista su 2010 m ax.gif
lavaza@gmail.com
Ačiū 4u.gif
Bendram pašte nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 08 24, 17:29)
Nikota, aš tau jau atrašiau...bet kaip supratau, mano žodis ,,nulis".  biggrin.gif  Lauk svočių, liūčių, komentarų  smile.gif  Žinpoma, jos pasiūlys variantų  4u.gif

taigi mačiau...mačiau. Dėkui 4u.gif
Tik va tikėjausi krūvos atsakymų/ patarimų blush2.gif tai matyt todėl taip sureagavau...sorry bigsmile.gif

QUOTE(loretita2 @ 2010 08 24, 21:58)
Nikota:
man kazko cia per daug. Gal pasirink ar zidinys arba zvakes 4.
Tostas uz jaunuosius,  TOSTAS už TĖVUS : MES susirinkome švęsti  D ir R vestuvės,nebūtų JŲ,jei nebūtu TĖVELIŲ)
Prisipilam ir pakeliam taurės už Tėvelius, MOČIŪTĖS
(Dainuojam –APIE MAMĄ) tėvai ir močiūtės sėdi, visi stovi.
Zidinys, zodis tevams. Mano jaunieji padekos zodi sake antra diena, nes turejo dovana atnest fotografas. Na o seip daryk kaip tau patogiau, kad nesusimaisytum.
Cia ne itema, ar gavai siuntinuka?

Ok, bandysiu kažką keisti.
Siuntinuką gavau, tik dar pašte. Atėjo lapelis o iki pašto nenuvažiuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2010 08 24, 22:47)
taigi mačiau...mačiau. Dėkui  4u.gif
Tik va tikėjausi krūvos atsakymų/ patarimų  blush2.gif  tai matyt todėl taip sureagavau...sorry  bigsmile.gif

mirksiukas.gif Sory ir aš, darbe nemalonumai,tai ir sureagavau nenormaliai blush2.gif
Sugadino nuotaiką šefas ir viskas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 08 23, 11:59)
........... Po to jauniesiems įteikiau krepšelius ir po 10 lt. Ėjo apsipirkti į parduotuvę lotuliukas.gif . Va čia tai nustebo ir jaunieji, ir fotografas, ir pardavėja..............

Gal galite placiau apie sia uzduoti papasakoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veri @ 2010 08 25, 09:47)
Gal galite placiau apie sia uzduoti papasakoti  4u.gif

Šią užduotį daviau jau po visų sveikinimų ir balandžių prie bažnyčios. Sakiau: balandžiai nuskrido, o mes nusileiskim ant žemės. Nuo šios minutės Jūs esate viena šeima. O štai ir Jūsų bendra pirmoji šeimyninė užduotis: apsipirkti parduotuvėje. blink.gif Ėjo tik jaunieji ir fotografas. kai grįžo, norėjau aš pati įvertinti jų pirkinius, bet jaunieji neieškojo žodžio kišenėje , tai savo pirkinius pakomentavo patys. dar geriau gavosi. O svočiai galima apie tai papasakoti ir prie stalo, kad jaunieji labai rūpestingi šeimininkai. Vos gavo keletą litų dovanų, tuoj nuskubėjo į parduotuvę apsipirkti, kad gyvenimo pradžiai visko turėtų. smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 08 24, 22:59)
mirksiukas.gif  Sory ir aš, darbe nemalonumai,tai ir sureagavau nenormaliai  blush2.gif
Sugadino nuotaiką šefas ir viskas  verysad.gif

4u.gif
kad ir kaip liūdna būtų šefai dažnai njaučiasi turintys šitą privilegiją doh.gif

QUOTE(seretide @ 2010 08 25, 10:16)
Šią užduotį daviau jau po visų sveikinimų ir balandžių prie bažnyčios.

MB nesutinka su šita užduotim..o man inai tokia faina pasirodė. MB sako nesamone bus ir pan doh.gif bet ir laiko nelabai bus...jei dar lis tai po baznycios skubiai turesime pakuotis vaziuoti foto kazkur tolokai po stogu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2010 08 25, 11:16)
4u.gif
kad ir kaip liūdna būtų šefai dažnai njaučiasi  turintys  šitą privilegiją  doh.gif
MB nesutinka su šita užduotim..o man inai tokia faina pasirodė. MB sako nesamone bus ir pan  doh.gif  bet ir laiko nelabai bus...jei dar lis tai po baznycios skubiai turesime pakuotis vaziuoti foto kazkur tolokai po stogu  rolleyes.gif

esu skaičiusi, kad dar kažkur darė jaunųjų apsispirkimą. priklauso ir nuo esančių jumoro jausmo ir nuo to kur tai vyks: jeigu didmiestyje, centre, tai suprantamas dalykas, kad dėmesio bus per daug. bet pas mus vyko mažame miestelyje, niekas netrukdė, laiko buvo marios, tai darėme viską neskubėdami. oras taip pat buvo labai geras. Juokėsi ir nustebo visi. fotografas su filmuotoja sakė gerai, kad buvo ir jiems nematytų dalykų, svečiams taip pat patiko staigmenos. bet kiekvienas žmogus turi savo nuomonę: kas vienam įdomu, tas kitam visiškas absurdas. taip jau yra. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seretide: 25 rugpjūčio 2010 - 10:59
QUOTE(seretide @ 2010 08 25, 11:56)
esu skaičiusi, kad dar kažkur darė jaunųjų apsispirkimą. priklauso ir nuo esančių jumoro jausmo ir  nuo to kur tai vyks: jeigu didmiestyje, centre, tai suprantamas dalykas, kad dėmesio bus per daug. bet pas mus vyko mažame miestelyje, niekas netrukdė, laiko buvo marios, tai darėme viską neskubėdami. oras taip pat buvo labai geras.    Juokėsi ir nustebo visi. fotografas su filmuotoja sakė gerai, kad buvo ir jiems nematytų dalykų, svečiams taip pat patiko staigmenos. bet kiekvienas žmogus turi savo nuomonę: kas vienam įdomu, tas kitam visiškas absurdas. taip jau yra. ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tai mes ne Vilniuje būsime..manau pats tas būtų tokiam žaidimui. Bandysiu MB įkalbėti, o jauniesiems manau smagu būtų..Nors kas jų klaus, liepsime ir nebus kur dėtis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, o netikrą santuokos liudijimą ant kokio popieriaus spausdinote?Reikia turbūt kad jis storesnis būtų g.gif Ir gal žinot kur Vilniuje būtų galima atsispausdinti g.gif
Ir kaip pakesiti užrašą į 2010 m ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvija: 25 rugpjūčio 2010 - 11:49