Labas, koks orelis laukia kitą ,tai baisu - nustipsiu su savo nuogais pečiais
Daug darbų dar laukia, daug kas nedaryta, bet ir rankos nekyla.
Aš tostą už jaunuosius sakysiu per pirmą užsėdimą, o per antrą - bus židinys ir tostas už tėvelius.
Sveikinimai pas mane numatyti ti šventimo vietoje - sodyboje, po stalų išpirkinėjimų. Žinoma, juk bus ,kas sveikins ir bažnyčios kieme
As irgi pasiziuriu i orus ir jau isivaizduoju... pranesa +15 ir lietus... baisuma...
QUOTE(SJA @ 2010 08 24, 14:19)
As irgi pasiziuriu i orus ir jau isivaizduoju... pranesa +15 ir lietus... baisuma...
Svarbiausia, kad tk nelytų, o kad vėsiau , gal ir gerai. Jei lis,tai ką reiks daryti su dangaus žibintais? Griūva scenarijaus dalis...
scenarijus ne cementinis, jei ka, paleis ir kt diena... as tik galvoju jei lis, tai tada ne nuotrauku nebus... nes musiskiai i fotoatelje nevaziuoja, nuotraukos planuotos gamtoje... o jau saleje tai visi zinome, kokios baisios nuotraukos buna...
na, bet gal dar orai keisis... kad ir snd ka tik vln siaubingai lijo, o siaurinej lietuvos daly graziausiai sviete saule ir +25...
aukstyn nosis
na, bet gal dar orai keisis... kad ir snd ka tik vln siaubingai lijo, o siaurinej lietuvos daly graziausiai sviete saule ir +25...
aukstyn nosis
oh man irgi jau ateinantį savaitgalį puota , aną naktį sapnavau kad viską pamiršau, nei tortą paėmiau nei šukuosenas pasidariau, o dar kad jaunųjų mašinos kaspinas nutrūko ( neduok dieve,) blem, kaip nieko nepamiršti, man irgi su tais sąrašais... ant vieno rašau kitą pamirštu
ui...
ui...
Geras fotografas ir per lietu grazias nuotraukas padarys, svarbu skeciais pasirupinti
QUOTE(seretide @ 2010 08 22, 20:41)
sveikutės. aš jau po baliaus. sekėsi labai gerai, viskas praėjo puikiai. ačiū visoms, padėjusioms patarimais. jeigu neklystu, tai Širvintų metrikacijos skyriuje susitikom su viena jūsų. Poniav, sakyčiau tai buvote Jūs. Sprendžiu pagal užrašą ant limuzino.Ar aš klystu?
Taip, taip, taip, ten mes mes buvom, jėga kad užrašas buvo tai nors kažkas pažino. Mes irgi jau po šventės, viskas buvo taip super tai net nežinau nuo ko pradėti. Šiandien visdar negaliu atsigauti po šventės, nesidelioja mintys visiškai, negaliu atpasakot šventės. Kai tik turėsiu foto įkelsiu pasižiūrėti. Bus daugiau laiko pasistengsiu aprašyti šventę
Labas!
Paaiškinkite prašom, kaip užpildyti santuokos liudijimą. Turiu tą iš bendro pašto.
Dar klausimas, kaip ant kaklaraiščių komendantams, prilipinti raides? Atspausdinti ant kokio tai popieriaus ir su lygintuvu pravažiuot?
Gal žinote, kur gauti perukus iš eglučių girliandų/lietučio? Tik nepasigamint: ))
Paaiškinkite prašom, kaip užpildyti santuokos liudijimą. Turiu tą iš bendro pašto.
Dar klausimas, kaip ant kaklaraiščių komendantams, prilipinti raides? Atspausdinti ant kokio tai popieriaus ir su lygintuvu pravažiuot?
Gal žinote, kur gauti perukus iš eglučių girliandų/lietučio? Tik nepasigamint: ))
QUOTE(SJA @ 2010 08 24, 14:09)
klausykit kaip geriausiai su sveikinimais daryt? as isivaizduoju, kad geriausia kai visi sveikina ne prie baznycios, o jau atvykus i sventimo vieta (aisku, isskyrus tuos, kurie ateina tik pasveikinti i baznycia). Man taip atrodo patogiausia jauniesiems - nesiastyti su gelem ir dovanom... ka jus galvojat?
Mūsų pačių vestuvėse tai svečiai kurie vyko į kavinę ten ir sveikino. O prie zakso bažnyčios sveikino tas kas atėjo iš draugų, kolegų ir pan.
O va dabar kai eisime liudininkais tai kas kaip norės tas ir sveikins, taip buvo jaunuju pasakyta. Jei geras oras tai bandysime kad prie bažnyčios dauguma pasveikintų
Tai niekas man dėl mano galvos skausmo nepadėsite... tiek to...susityguosiu pati...
QUOTE(sostine_ @ 2010 08 24, 15:31)
Labas!
Gali iš lipnios plėvelės iškirp. ir priklijuosi,tam vakarui atlaikys. Plėvelės nemokamai gautum bet kurioj reklamas gaminančioj firmoi,tikrai visos turi likučių,nebent jau labai skūpi būtų tai neduotų
Papildyta:
QUOTE(Nikota @ 2010 08 24, 16:09)
Mūsų pačių vestuvėse tai svečiai kurie vyko į kavinę ten ir sveikino. O prie zakso bažnyčios sveikino tas kas atėjo iš draugų, kolegų ir pan.
O va dabar kai eisime liudininkais tai kas kaip norės tas ir sveikins, taip buvo jaunuju pasakyta. Jei geras oras tai bandysime kad prie bažnyčios dauguma pasveikintų
Tai niekas man dėl mano galvos skausmo nepadėsite... tiek to...susityguosiu pati...
Kas sveikina prie bažnyčios tai jų dovanas,gėles galit perduot kitiem kas tuo metu bus iš artimų žmonių ir parveš į vietą,mes viską atidavėm ir jokių bėdų
QUOTE(Nikota @ 2010 08 24, 16:09)
Nikota, aš tau jau atrašiau...bet kaip supratau, mano žodis ,,nulis". Lauk svočių, liūčių, komentarų Žinpoma, jos pasiūlys variantų
QUOTE(ingusa @ 2010 08 24, 15:01)
oh man irgi jau ateinantį savaitgalį puota , aną naktį sapnavau kad viską pamiršau, nei tortą paėmiau nei šukuosenas pasidariau, o dar kad jaunųjų mašinos kaspinas nutrūko ( neduok dieve,) blem, kaip nieko nepamiršti, man irgi su tais sąrašais... ant vieno rašau kitą pamirštu
ui...
ui...
vadinasi viskas bus gerai, jei tokie sapnai lanko. prieš svočiavimą ir aš spanavau, kad nespėjau nieko padaryti. bet viskas gerai baigėsi.
Papildyta:
beje, pasigirsiu, o gal kam ir pravers idėja. Ją pasiskolinau iš ankstesnių temų, bet padarė šiek tiek kitokį medį iš vaisių. labai visiems patiko. dariau jį Ukmergėje, gėlių parduotuvėje. žadėjo atsiūsti jo foto, tai tada ir įkelsiu. pati per visus nesusipratimus pamiršau nufotografuoti.