Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(zwezda0702 @ 2010 08 22, 14:34)
imesiu i bendra pastuka:)

bukite gerutes,pamokykite tuo bendru pastuku naudotis,please blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimza @ 2010 08 22, 22:51)

na cia reikia prisijungimo duomenu prasyt pas musu seimininkes sio pasto smile.gif
Atsakyti
labas rytas. Dar kartą ačiukas padėjusioms kurti vestuvių programą. Ji labai patiko ir svečiams ir jauniesiems. Labai bijojau, pradžioje jaudinausi labai. Po šliūbo viskas praėjo. trumpai papasakosiu: pradžia kaip ir visur: jaunikio sutikimas irt.t. zagse viskas įprasta. Prie bažnyčios barstėme žiedlapius, leido balandžius. Po to jauniesiems įteikiau krepšelius ir po 10 lt. Ėjo apsipirkti į parduotuvę lotuliukas.gif . Va čia tai nustebo ir jaunieji, ir fotografas, ir pardavėja. vestuvės vyko Širvintose, tai jie sakė kad dar taip nebuvo ir labai juokėsi. Fotografas taip pat sakė daugiausiai dirba Vilniuje savaitgaliais, bet to dar nematė. po visko vykome sodybon. Čia nieko naujo: pynėm kasas, jaunieji rakino širdeles, skaitė linksmą priesaiką ant vandens. Buvom labai gražioje sodyboje tai foto labai gražios. parvykus jaunieji kirpo širdį praėjimui. Išsipirkau stalą su širdimi iš saldainių, laimės šuliniu iš šakočio, piršlio pinigais ir kontraktu. Prie stalo atidavėme netikrą santuokos liudijimą jaunosios tėčiui. Jis net paklausė ar tikrai jam jis turi būti atiduotas. Aš pati perskaičiau kas parašyta. beskaitant jaunieji pradėjo sakyti kad netinka gimimo dienos datos. Vos susilaikiau nesijuokusi. Po to atidavėme tikrajį. karti smagiai praėjo su širdele. Uždegus židinį jaunieji skaitė meilės priesaiką. po vidurnakčio jaunosios išrašymas iš mergelių, jaunikio iš bernelių, apdovanojimai, vaikelio laiško skaitymas ir palydos į medaus mėnesio kelionę su šampanu. jauniesiems išvykus mes trypėm iki aušros nes muzikantai buvo tiek kiek reikėjo. Beje, labai geri papuolė ir filmuotoja ir fotografas, ir muzikantai. Tik klausė kas po ko bus, o muzikantas tai dar ir padėjo patarimais kaip kurti scenarijų, kaip pradėti kalbėti atėjus prie užsėsto stalo. Pagalbininkų turėjau daug. Vestuvės patiko. Noriu dar lotuliukas.gif
Papildyta:
mano jaunikis per vestuves neieškojo žodžio kišenėje, tai dar pridėjo šarmo vestuvėms. jeigu išeis, prisegu savo keleto darbelių foto jūsų teismui ax.gif
Papildyta:
pasigyriau, o nemoku įkelti foto. prašau jūsų patarimo kaip tai padaryti blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 08 23, 11:59)
labas rytas. Dar kartą ačiukas padėjusioms kurti vestuvių programą. Ji labai patiko ir svečiams ir jauniesiems. Labai bijojau, pradžioje jaudinausi labai. Po šliūbo viskas praėjo. trumpai papasakosiu: pradžia kaip ir visur: jaunikio sutikimas irt.t. zagse viskas įprasta. Prie bažnyčios barstėme žiedlapius, leido balandžius. Po to jauniesiems įteikiau krepšelius ir po 10 lt. Ėjo apsipirkti į parduotuvę lotuliukas.gif . Va čia tai nustebo ir jaunieji, ir fotografas, ir pardavėja. vestuvės vyko Širvintose, tai jie sakė kad dar taip nebuvo ir labai juokėsi. Fotografas taip pat sakė daugiausiai dirba Vilniuje savaitgaliais, bet to dar nematė. po visko vykome sodybon. Čia nieko naujo: pynėm kasas, jaunieji rakino širdeles, skaitė linksmą priesaiką ant vandens. Buvom labai gražioje sodyboje tai foto labai gražios. parvykus jaunieji kirpo širdį praėjimui. Išsipirkau stalą su širdimi iš saldainių, laimės šuliniu iš šakočio, piršlio pinigais  ir kontraktu. Prie stalo atidavėme netikrą santuokos liudijimą jaunosios tėčiui. Jis net paklausė ar tikrai jam jis turi būti atiduotas. Aš pati perskaičiau kas parašyta. beskaitant jaunieji pradėjo sakyti kad netinka gimimo dienos datos. Vos susilaikiau nesijuokusi. Po to atidavėme tikrajį. karti smagiai praėjo su širdele. Uždegus židinį jaunieji skaitė meilės priesaiką. po vidurnakčio jaunosios išrašymas iš mergelių, jaunikio iš bernelių, apdovanojimai, vaikelio laiško skaitymas ir palydos į medaus mėnesio kelionę su šampanu. jauniesiems išvykus mes trypėm iki aušros nes muzikantai buvo tiek kiek reikėjo. Beje, labai geri papuolė ir filmuotoja ir fotografas, ir muzikantai. Tik klausė kas po ko bus, o muzikantas tai dar ir padėjo patarimais kaip kurti scenarijų, kaip pradėti kalbėti  atėjus prie užsėsto stalo. Pagalbininkų turėjau daug. Vestuvės patiko. Noriu dar lotuliukas.gif
Papildyta:
mano jaunikis per vestuves neieškojo žodžio kišenėje, tai dar pridėjo šarmo vestuvėms. jeigu išeis, prisegu savo keleto darbelių foto jūsų teismui ax.gif
Papildyta:
pasigyriau, o  nemoku įkelti foto. prašau jūsų patarimo kaip tai padaryti blush2.gif  4u.gif

LAbas,
ŠAUNUOLĖ thumbup.gif
Aš tai laaabai bijau kito savaitgalio. unsure.gif Kiek dar nebaigtų darbų doh.gif
Kelk foto per fotki arba imageshack. Jei neišeis, rašyk į AŽ, pagelbėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimza @ 2010 08 22, 22:51)

smile.gif pamokiau , per az
Papildyta:
QUOTE(seretide @ 2010 08 23, 11:59)
labas rytas.
pasigyriau, o  nemoku įkelti foto. prašau jūsų patarimo kaip tai padaryti blush2.gif  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip smagu skaityt kai musu svociutem taip gerai sekasi, saunuoles. Gal idek i bendra pastuka
Atsakyti
aišku, kad galėjau ir pati susiprast apie paštuką. bet po visko dar gyvenu vestuvių nuotaikomis, dar nesugrįžau į realybę biggrin.gif metu ką turiu ten.
Atsakyti
QUOTE(seretide @ 2010 08 23, 15:50)
aišku, kad galėjau ir pati susiprast apie paštuką. bet po visko dar gyvenu vestuvių nuotaikomis, dar nesugrįžau į realybę biggrin.gif metu ką turiu ten.

Laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramux @ 2010 08 23, 14:45)
LAbas,
ŠAUNUOLĖ  thumbup.gif
Aš tai laaabai bijau kito savaitgalio. unsure.gif Kiek dar nebaigtų darbų doh.gif
Kelk foto per fotki arba imageshack. Jei neišeis, rašyk į AŽ, pagelbėsiu  mirksiukas.gif

bijoti nėra ko. jsugalvojusi turi ką darysi, tai tikrai spėsi viską. svarbu nepamiršti. man siaubingai nesisekė paskutinėmis dienomis prieš vestuves blink.gif norėjosi tik verkti. bijojau ko nors nepamiršti, tai rašiausi viską lotuliukas.gif , bet kai pasidariau kelis sąrašus tai ir tarp jų pasiklydau lotuliukas.gif . prikolas buvo vestuvių rytą: pasidariau šukuoseną, iki makiažo liko pora valandų, o man pasako:jūs ponia neužsirašiusi blink.gif . Vos nenugriuvau. dar prieš mėnesį buvau užsirašyti, o čia še tau boba devintinės. tai kita turėjo laisvo laiko. padarė labai gerai viską ir dar valandą anksčiau paleido. kitas prikolas: jaunikis stovi prie vartų, o svočia dar su neužsegta suknele laksto lotuliukas.gif . jaunikis atvyko anksčiau, o aš bekabinėdama viską kur man reikėjo šiek tiek užtrukau doh.gif . Čia reikia pasakyti ačiū mano piršliui. amžinai visur skuba, tai ir dabar nelaukė sutarto laiko. bet nieko, palaukė kol svočia atėjo. bet nors buvo iš ko pasijuokti. taip kad viskas bus gerai ir pačiai svočiaujant. thumbup.gif . sėkmės.
Papildyta:
į paštuką įkėliau. ax.gif scenarijų įkelsiu rytoj. einu darban nakčiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zwezda0702 @ 2010 08 22, 22:57)
na cia reikia prisijungimo duomenu prasyt pas musu seimininkes sio pasto smile.gif

aciu uz pagalba,jau moku,butinai ir as ka nors imesiu
Papildyta:
QUOTE(loretita2 @ 2010 08 23, 14:51)
smile.gif pamokiau , per az
Papildyta:

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kaip smagu skaityt kai musu svociutem taip gerai sekasi, saunuoles. Gal idek i bendra pastuka

aciu aciu aciu,jau moku,dabar visai smagu,jau du vakarus zaidziu su pasizadejimu tortu,kai baigsiu butinai ikelsiu,dar karta labai aciu thumbup.gif
Atsakyti
Aš po visko, bet neturiu jėgų pasakot. kai atsigausiu, tada. Bet viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

MAn dar 1,5 savaitės liko. rolleyes.gif reikia paskubėti kad spėčiau. Nors kažkaip rankos nusviro doh.gif Jaunieji savo norus keičia vos ne kas dien.Aišku nieko tragiško..bet taip norisi įdomią šventę padaryti..

Merginos, reikia jūsų patarimo:Niekaip logiškai ir įdomiai nesusidėlioju kas po ko turėtų būti antram užsėdime.
Planuojame židinį, keturias žvakes, tostas už jaunuosius, tostas už tėvus, tėvų žodis ir jaunųjų žodis. Galvoju sudėlioti taip:
židinys, po to žvakės ir dovanojant tas žvakes tostas už jaunuosius. Tada jaunųju žodis/ padėka tėvams. Tada tostas už tėvus ir tėvų žodis.Ar tinka????? Man kažkokia košė gaunasi doh.gif Nebus bė ryšio kai tėvai tą židinį atneš o apie juos tik pačiame gale????
Galvojau gal nuo žvakių pradėti tada židinys, tada tostas už tevus ir tėvų žodis. O ant galo jau už jaunuosius tostas ir jų žodis. Bet jaunieji paprašis pagerbti tylos minute tėtį tai taip ir liūdnai gausis tas jų pokalbis. doh.gif O kaip po to man ar vyrui nureipti temą...taigi nesakysi davai išgerkime... doh.gif
Pasimečiau verysad.gif

QUOTE(mazmona @ 2010 08 23, 21:37)
Aš po visko, bet neturiu jėgų pasakot. kai atsigausiu, tada. Bet viskas buvo  thumbup.gif

lauksime..lauksime ax.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif man jau si savaitgali bus vestuves... nu kazkaip niekaip neprisedu iki galutinio varianto... viskas tik galvoj - popieriuje nieko nera... blink.gif
klausykit kaip geriausiai su sveikinimais daryt? as isivaizduoju, kad geriausia kai visi sveikina ne prie baznycios, o jau atvykus i sventimo vieta (aisku, isskyrus tuos, kurie ateina tik pasveikinti i baznycia). Man taip atrodo patogiausia jauniesiems - nesiastyti su gelem ir dovanom... ka jus galvojat?
Atsakyti