Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXVIII TEMA

QUOTE(Nikota @ 2010 08 19, 14:59)
Aš užsimušdama ieškau ale papirusinio tokio popieriaus, Gal kas matėte?

4u.gif Gali pabandyti pasidaryti, neblogai atrodo, o ir kvepia kava. ČIA. Aš dariau mergvakariui priesaiką.
user posted image

Pasirodau savo tortuką. Idėją panaudosiu rytoj jubiliejui. Bus 'padėkos' tortas, kiekvienam svečiui po gabalėlį su turiniu. Realybėje jis daug blizgesnis, purškiau sidabriniais dažais. Tarpai yra, bet norėjau kiekvienam gabalėliui užklijuoti po rugiagėlę. Visam šiam reikalui labai pasitarnavo karšti klijai.

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2010 08 20, 10:49)
4u.gif Gali pabandyti pasidaryti, neblogai atrodo, o ir kvepia kava.

Pasirodau savo tortuką. Idėją panaudosiu rytoj jubiliejui. Bus 'padėkos' tortas, kiekvienam svečiui po gabalėlį su turiniu. Realybėje jis daug blizgesnis, purškiau sidabriniais dažais. Tarpai yra, bet norėjau kiekvienam gabalėliui užklijuoti po rugiagėlę. Visam šiam reikalui labai pasitarnavo karšti klijai.

Dėkui 4u.gif

Obana kaip gražu bigsmile.gif O auksarankė kokia tu bigsmile.gif
MAn tai aukštasis pilotažas, todėl dabar kai ruošiuosi stengiuosi kad kuo mažiau reikėtų rankdarbių. Nesiseka man su jais doh.gif
Atsakyti
Tas tortas su rugiagelem tikras grozis thumbup.gif O is kur tokiu gelyciu. Kai as dariau tai gelyciu visur uzsimusdama ieskojau doh.gif Siaip ne taip radau Kaune bazese, bet kazko ivairesnio tai nelabai, arba per dideles arba per mazos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 08 20, 11:23)
Tas tortas su rugiagelem tikras grozis thumbup.gif  O is kur tokiu gelyciu. Kai as dariau tai gelyciu visur uzsimusdama ieskojau doh.gif Siaip ne taip radau Kaune bazese, bet kazko ivairesnio tai nelabai, arba per dideles arba per mazos blush2.gif

Radau Kauno bazėj, gal apie kokį 13-14 sandėlį. Ant vienos šakelės buvo 7ni žiedukai. o kainos nemamenu, bet ne per didelė.
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2010 08 20, 13:14)
Radau Kauno bazėj, gal apie kokį 13-14 sandėlį. Ant vienos šakelės buvo 7ni žiedukai. o kainos nemamenu, bet ne per didelė.

doh.gif o jetus kas per grozis, tos rugegeles taip puosia torta, gerai sugalvojai, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Tortas iš tiesų laaabai gražus - rugiagėlės wub.gif
Aš ir padariau tortą, bet gėda ir rodyt. blush2.gif Nemoku, neišeina man tokie kruopštūs darbeliai. schmoll.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Viskas pas jus gerai, nepergyvenkit. Tik drįsiu pasiūlyt pakeisti juosteles į siauresnes - atrodys kur kas elegantiškiau. Nes ta gėlė - visai elegantiška, o juostelės viską apsunkina. Gal net kaspinėlių nedaryčiau - galima mazgelio vietoj galiukus sukišti į tarpelį ir nešant pasukti tą pusę į save. Visiems bus svarbiausia pirmasis įspūdis, o po to kai dalinsis - nebesigilins.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 20 rugpjūčio 2010 - 18:30
QUOTE(loretita2 @ 2010 08 19, 23:49)
Štai jums torto lopetėlė te bus tai pirmas bendras daiktas pirmam bendram darbui .

Na, tik jau ne "lopetėlė" doh.gif
Tas daiktas vadinasi peiliu tortui.
Nors mačiau, kad net mokykliniame vadovėlyje tas įrankis "lopetėle" pavadintas, bet šiek tiek pažįstantiems lietuvių kalbą nuo šito silpna darosi doh.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 08 19, 15:08)
Asmeniskai as esu KATEGORISKAI pries uz betkoki pinigu rinkima per vestuves. Seniau gal ir mada buvo juos rinkti bet dabar....Jauciu kad i ne malona padeti pastatysit dauguma sveciu.
Cia tik mano nuomone, nesupykit 4u.gif

Visiškai su jumis sutinku. Tiesiog bijojau, kad muzikantai neišsišoktų ir nepultų šito organizuoti. Gi žmoonės ir taip ateina su dovanomis, gėlėmis. Viskas nepigiai kainuoja. O čia dar kažkas ima lupikauti. Tipo, pakratykit, mieleiji, kišenes. Per mažai dar išsileidot doh.gif Nu, kažkokia 18a atgyvena man čia, kai jaunoji kraitį išsiveždavo iš tėvų ir visi tik ir taikydavosi kuo daugiau išlupt. Nes buvo visiškai aišku, kad daugiau iš tėvų jau nieko nebegaus, o turės gyvent iš vyro giminės ir to, ką gavo išeidama.
Atsakyti
sėkmės ryt visoms svočiaujančioms. po savaitgalio įmesiu savo darbus jūsų teismui mirksiukas.gif . Šiandien nebeliko laiko.
Atsakyti
QUOTE(vegele @ 2010 08 19, 12:55)
gal kuri zinot kur galima rast vilniuje  A4 fotmato lapus-lipdukus, kad galeciau atspauzdint etiketes ant buteliu?

Kancekiarinėse prekėse. Jei jau pas mus "kaimuky" yra, tai Vilniuj būtų gėda nerast. Tik klaust reikia, nes aš nė neįsivaizdavau, kaip jis turi atrodyt ir kur padėtas.
Atsakyti
Sekmes ryt dirbancioms!! 4u.gif
ramux juosteles tikrai siulyciau kazkiek patvarkyti ir viskas liuks thumbup.gif Juk vistiek tortas bus greitai "suvalgytas" mirksiukas.gif
Atsakyti